Röd-bil, gul bil, Mini - reaktionen sportdetta är ett bra spel som alla kan spela (utom döva och synskadade)
Huvudtanken bakom spelet är på utkik efter en viss typ av bilen så ropa typ/färgen på bilen.
När du har fläckig och kallas bilen du alla andra tävlande måste skrika typ/färg, är den sista personen att upptäcka bilen, förloraren.
Se Steg
Relaterade Ämnen

"RECYCLED modell bil" mini enheten planerar

tid som behövs: två till tre veckor.Vetenskapen målStudenten kommer att utforska och demonstrerar några av principerna i rörelse: gravitation, friktion, tröghet, massa, vikt och hastighet.Studenten lär genom praxis återvinning begreppen "rengöring&qu...

K'nex bil (mini) instruktioner!

This is my knex mini! dessa är instruktionerna för det! (innan du Betygsätt, Läs everthing skriven och gör bilen eftersom jag inte har ett sätt att visa dig ordentligt hur systemet fungerar) det är en stor liten derby bil eftersom det är verkligen st...

Knex race bil - min mk 1 superbil

detta är en exotisk beslutat att göra... försöker fortfarande att få det helt perfekt men kommer att göra för nu... Det är min mk1 snart jag kan visa en mk2.i gjort det denna vecka det tog mig ungefär en timme. kom ihåg jag gjorde detta helt av min e...

K'nex bil (mini) MODS!

Dessa är de nya "cooper" mods vissa är att det ser bättre, några för säkerhet, några för prestanda och nu finns här!Detta visar också du hur min gummiband makt fungerar! dessa är nyheterna...Nyheter: 7 nya nackdelar: 1-spoiler gummiband är bra,...

Hur man gör en Solar bil

Hur man gör en solar bil - en hemmagjord enkel solar powered bil gjord av mestadels dollar store material. En bra handledning för människor som tycker DIY-projekt. Bilen är trevligt eftersom vi går om ett smart sätt att använda en växellåda för att v...

Måla din bil med Rustoleum

har du en rolig bil som du bara vet kommer gå snabbare med en helt ny lack?Denna metod bygger på idén att använda en skum paint roller för att lägga många lager av Rustoleum på din bil. Utom använde jag en professionell luftgevär och endast 2 rockar....

Installera en termometer i en gammal bil [Uppdaterad]

Hej alla!I denna i'ble kommer jag visa dig hur du uppgraderar din gamla bil (min är en 2001 Fiat Panda ung) med bara 3$ och mindre än 30 minuter.Som ni kan se i bilder, är min bil en gammal modell, så det har bara de grundläggande instrumenten indika...

Min DIY triumph bonneville ryggstöd / sissy

fann jag att oavsett wherei tittade på nätet, att ryggstöden finns inte uppfyllde mina behov! eller mer specifikt min girfriends!de var antingen för små, för låg, eller tänkt hade jag att förlora min rentec sport rack (inte händer).Jag ville ha en st...

Min version av Geoff

att vara tre dagar före Halloween jag kunde få ett skelett billigt.För att klä honom använde jag Mardi Gras-pärlor, min mans Toy Story slips, och min sons sport pälsen och byxor.Jag använde pingpong bollar skära ner till storlek och målade ljusa blå...

Heliostat for solar heating

Detta gör DIY'ers att bygga en $111 solar hus värmare och ljuskälla. Det lönar sig för dess delar 2 vintertid och bör pågå så länge PVC överlever vintern utomhus. Det ger 4,5 kW för 6 till 8 timmar per solig dag, lika med tre 1 500 Watt elektrisk vär...

240cm hud på ram segling barnvagn med Mirage Drive

Jag försökte bygga den lättaste och billigaste (~ 150€ totala materiella bill)-segelbåt jag kunde komma på. Utrymmet var ett problem. Jag håller båten upprätt på min parkeringsplats på sommaren och på den baksida väggen av min farmors garage vinterti...

Paracord & 3D tryckt nyckelskydd

Har precis köpt min första bil, min enda uppsättning nycklar var ute ganska kala, även om de nycklar/multi-tools som jag har lade fram frågan om kliade något annat i min ficka (telefon fall, bankkort, min hand... etc). Jag skulle också vilja köra stö...

Camry Duct Tape Mod (icke-bildspel version)

för min första bil, min pappa fick mig en 1990 Toyota Camry. Det var $100 dollar med dålig koppling, och det var värdelösa vartenda öre av det. Så frågade jag en av mina kompisar att komma och hjälpa mig piffa upp lite. Detta är vad vi kom fram till....

Elorgel dekonstruktion

Många månar sedan, en lurvig antipodean anlände till de rättvis kusterna i Storbritannien tog med sig tre traditionella musikinstrument av den australiska folket - didgeridoo, vingla-board och elorgel. Hans namn var Rolf Harris, och han blomstrade hä...

Dela The Road kostym

i en anda av Joe rörmokaren politiska modefluga, här är min 10 minuters halloween kostym: en väg som heter aktie. Få det?Steg 1: Samla material och verktyg Material är verkligen enkelt:2 burkar sprayfärg: 1 respektive svart och gul2 ~ 3' x 4' bitar a...

LEGO racerbil

detta är min lego racerbil med justerbar spoiler och ras bil mini figur, och öppna och stänga coupe....

Online Dating

Först är, jag en ganska cool brud. Där. Jag sa det. Jag menar, åtminstone som jag ser det är. Jag är inte rädd för mycket och är nyfiken på allt, så jag kan ta en hel del saker ut. Jag kan tänka, jag kan bygga, kan jag skriva. Jag är kreativa, kunnig...

Remote control Toyota (mekaniker)

bygga en maskin som kommer att kunna fungera gas/broms och hjul var inte ett lätt hinder att övervinna, använder vissa lånat utrustning, jag lyckats bygga en fungerande ram som lätt kan demonteras från min frus bil. (min är manuell växellåda så jag o...

DIY Installation PIVOT spänning stabilisator och grundstötning kablar i bilen

Idag har jag ska visa dig hur du DIY Installation PIVOT spänning stabilisator och jordning kablar i Toyota Vios.Jag köpte 2 träffar, bil spänning stabilisator, Pivot Raizin VS-1 för RM145 och jordad kabel HKS Mega tjocka 8GA 5-punkt för RM65. Baserat...