Roll-a-och dalbana!


Roll-A-och dalbana! - Titta på fler fantastiska videor här hoppa den här steg för steg-rida och ta reda på hur du använder gamla tidningar för att göra dryck glasunderlägg som står sig genom tiderna. Bli kreativ och återvinna samtidigt!
Relaterade Ämnen

Elektrisk ål knex berg-och dalbana

Tornado96 är tillbaka med en annan instructable av en mikro-och dalbana. Detta är min första röret stöds stil instructable. Behaga tala mig hur man gör stegen tydligare. Detta är en liten liten-och dalbana med min spår guide. Om du vill lära dig hur...

Full Throtle Knex berg-och dalbana

Hi! Jag är Tornado96 och detta är en annan berg-och dalbana instructable på min senaste knex coaster Full Throtle. Detta är den första knex LANSERAD berg-och dalbanan på instructables och layouten är mycket realistisk. Först är upp där Booster som st...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

K'nex berg-och dalbana: Twisted stål

Tvinnad stål är en K'nex berg-och dalbana, automatiserad med LEGO EV3 Mindstorms. Den byggdes under loppet av flera månader. Här finns tre inversioner: en slinga, heartline roll och en korkskruv. Den har en hiss, och broms kör, komplett med bryggor....

Trä marmor-och dalbana - från en enda 2 x 4

Jag älskar berg-och dalbanor. Framför allt trä dem.För mig är de en symbol för funktionell konst. Timmer ramar är fascinerande bedrifter av kreativitet i och för sig, bortsett från det faktum att de är byggda så folk kan zip längs i en liten bil på e...

Berg-och dalbana kostym 2009

här är våra Halloween kostym för en berg och dalbana som vi tillsammans på Halloween dag :D Snacka om att ha rusat ;)...

DIY Minecraft berg-och dalbana

här är hur man gör en berg och dalbana...I MinecraftHoppas du njuterSteg 1: Gör i början och slutet Det första steget är att se var dina berg-och dalbanor början och slut skall. Detta bör inte använda power järnväg.Steg 2: Upp och ner Göra berg och d...

Anpassade Drink-och dalbana | Joker

I detta Instructable kommer vi att göra en enkel men ändå cool letar-och dalbana.Du kan göra någon design som du vill. Det är snabbt och enkelt.Vad behöver du:Plexiglas/akryl bladDu kan få den färdigskurna från eBayKalkerpapperSkrivareJärnSteg 1: Skr...

3.5 ft lång K'Nex berg-och dalbana (vertikalt)

3,5 ft vertikal rollercoaster skapats ur K'Nex. Bygga tid var ca 3 timmar. Denna berg-och dalbana är en helt original design....

Öl-och dalbana iPhone stand

jag kör musikevenemang i barer och få förvärras av hur många människor avfall öl mats. Om de kastas på människor, blöt av utspillt drycker eller rivits upp utan anledning, kommer alltid de fattiga små sakerna att slösa. Jag insåg att de är gjorda av...

Drakens eld - K'nex modell berg-och dalbana

Välkommen!Många människor har frågat mig för K'nex berg-och dalbana bygga hjälp, här kommer jag att gå igenom de steg jag tog för att skapa en rekreation av drakens eld på Canada's Wonderland. Jag ska också påpeka några riktlinjer och tips jag använd...

Hårddisk-och dalbana

du bara ersatt din laptop hårddisk och önskar att du kunde göra något nyttigt med dålig enheten? Gör en intressant-och dalbana att placera under dina drinkar och imponera på dina geek vänner.Steg 1: Få vissa klibbiga fötter Gå till din lokala järnaff...

Kork och dalbana

I bra upcycling mode, jag hade några extra korkar hängande runt huset som jag inte hade blivit av ännu, så jag beslöt att försöka göra några awesome kork underlägg med leveranser jag hade hängande runt.Steg 1: leveranserHär är vad jag använde för att...

Hur man gör en söt Drink-och dalbana

detta kommer att visa dig hur man gör en enkel drink-och dalbana av mycket grundläggande och gratis material att sätta glas, burkar och andra drinkar på att förhindra att lämna ringar på träbord, etc.Projektets tid: 1-2 timmar (inte inklusive torktid...

Penny-och dalbana: Göra en dalbana för $. 16!

Kopp glasunderlägg kan kosta upp till $100! Lyckligtvis finns det ett sätt att göra en mycket trevligt-och dalbana för mindre än $. 20! Denna coaster är gjord av pennies (och varmt lim) och är en stor conversational mittpunkten. Njut!Steg 1: material...

Trä-och dalbana Set

För några dagar sedan, jag var i det välkända situation, när du plötsligt kom ihåg att du borde ha tittat för en gåva men helt enkelt glömde det. Så behövde jag en relativt snabb gåva. Det var då idén till denna trä-och dalbana som kom in i mitt sinn...

PROJEKT-och dalbana

förra året tillbringade jag ett löjligt antal timmar bor efter skolan för att leka med leksaker. Min inspiration för att bygga denna coaster kommer från min extrema avsmak för traditionella klass 9 teknikprojekt. (mus fälla bil, popsicle stick broar,...

SkyRush - en K'Nex berg-och dalbana

Hej alla och Välkommen till mitt senaste projekt, SkyRush. Detta är en liten, men cool K'Nex berg-och dalbana. Det använder cirka 500 K'Nex delar och över 16 fot spår. Jag kommer inte att ge en exakt Instructable om hur man gör detta exakt, men detta...

Min Knex berg-och dalbana

detta är en berg och dalbana som jag tillbringat lång tid arbetar på. Den använder 28 bitar av orange spår och motor från Rippin raket 2 dalbana. Detta är min första berg-och dalbana så jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör!...