Romantiska Skyrim-inspirerade "amulett Mara" tårta!



Detta är en kaka som är aktuellt dubbelt: precis i tid för alla hjärtans dag, men också precis i tid för att fira lanseringen av den nya Skyrim DLC, "Dragonborn"! RAWR!

För dem som inte vet, amulett Mara är ett objekt i TV-spelet "Skyrim" som (teoretiskt) låter dig ta hand någon stödberättigande Svensexa/Möhippa som du väljer. Mina personliga erfarenheter med denna punkt var grym och styckning: första gången jag försökte gifta sig med frugan i spelet Mjoll, spelet glitched och hon dök aldrig upp till vårt bröllop. Jag var kvar står det framför ett halvdussin NPCs, tråkigt mina tummar, helt jilted. Jag reloaded och försökte igen; denna gång efter bröllopet hon tystnad gick och försvann från spelet helt. Jag sprang genom Riften efter henne, och bara hittat läskiga rogar promenader ensam, berättade hur han är "aldrig sett Mjoll är detta upprörd," etc. Mmm. tack, kompis.

Detta Instructable visar dig hur du gör din egen ätbara Amulet Mara att gå ovanpå en romantisk kaka eller jätte cookie eller humongous sweetroll. Ge det till din Skyrim-älskande älskling och förhoppningsvis de kommer att behandla dig bättre än Mjoll gjorde mig.

Ni får ursäkta foton kvalitet; min tårta arbetsyta är på ett skrivbord i hörnet av ett rum i en källare och det är svårt att få något dagsljus!

DU BEHÖVER:
Fondant (jag använde ca 5oz)
CMC eller Tylose
Cirkel fräsar
Karamellfärg (gul och blå åtminstone)
Guld, brunt och svart lyster damm
Vodka eller citron extrakt (eller någon klar sprit)
Clay extruder
En kniv
Majsstärkelse
Tandpetare
En uppsättning av lera eller sockerglasyr modelleringsverktyg (valfritt men ytterst hjälpsam)
En mycket liten pensel och lite vatten

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skyrim inspirerade läderväska mynt Pouch/Dice

Hej killar!Jag verkligen älskar TV-spel och en av mina personliga favoriter är The Elder Scrolls V: Skyrim, så jag beslöt att kombinera min kärlek till det spelet med en av mina andra hobbies; Leatherworking.Om du har spelat Skyrim, eller har sett nå...

Handledning: Amulet av Mara

Hej stötarna. Så igår letade jag överallt efter en tutorial på hur man gör en amulett Mara från skyrim. Jag kunde inte hitta någon. Så, jag gjorde en!Jag hoppas du njuter.Steg 1: Vad du behöver:Material innehålla lera, och du behöver minst blå, lila,...

Fiffiga 3D julgran Cookies, bra att äta eller ge!

En fantastisk sätt att omvandla socker cookies till vackra julgran presenter. De ser fantastiska, smakar bra och är kul och lätt att göra. De är ganska intensiv tid, men resultatet är fantastiska. Jag skrev detta på Dabbled också.Dessa var inspirerad...

Environmental Monitoring Rover - drivs av Intel Edison

Detta är en instructable inspirerad av Mars Rover Nyfikenhet , jag förväntar mig inte denna rover att göra det till Mars! men du efterlikna det och genomföra några häftiga funktioner använder Intel Edison. Med detta sagt, på moder jord kan du hitta i...

Hur man gör en Animal Crossing Leaf kaka

Hej min raring! Hur länge har det varit sedan min senaste video? För lång!Här i Europa är det fortfarande en lång vecka tills vi kan få tag på den nya Animal Crossing spelet, så jag tänkte jag skulle göra en video att fördriva tiden. Och vad vore bät...

Maräng tårta för alla hjärtans dag eller bröllopsdag!

Detta instructable gör en underbar efterrätt för alla hjärtans dag, bröllopsdag eller ens för en romantisk kväll! Det är mycket enkelt att göra men det tar lite tid som du behöver göra det i etapper!Steg 1: ingredienser Först och främst förbereda bak...

Maräng tårta med valnötter

Denna maräng tårta med valnötter gjord passar perfekt för speciella tillfällen som det ser ganska festlig. Kakan är lätt att förbereda och mycket välsmakande så du kommer att erbjuda en trevlig överraskning till din familj och gäster. Det är en gansk...

Människans hjärta inspirerad tårta

Hej alla. Denna kaka var inspirerad att se ut ungefär som ett mänskligt hjärta och kan vara en billig Halloween dekoration för ett parti. Jag gjorde denna tårta till min systers födelsedag. Jag vet det verkar vara en konstig sorts kaka att göra, men...

Zakka inspirerade hjärta ficka handväska

Här är vad du behöver:• Tung yttre tyg *-jag använde bomullscanvas.• Lättare foder tyg *• Broderi tandtråd eller tunn garn - jag använde sport vikt bomullsgarn.• Saxar• Samordna tråd• Symaskin (valfritt)* Jag har inte lagt mängder eftersom storleken...

Romantiska LED hjärta

Hej Instructables! Detta är min post för göra det glöd tävling.Vem har sagt det elektroniken kan inte vara romantiskt? Vi kan använda den för att visa en person vår kärlek, och det är precis vad vi ska göra: en present, så enkelt att inse så underbar...

Balinesiskt inspirerade henna/mehndi bröllopstårta

detta var min bästa väns bröllopstårta. En 6 tier, konformad tårta med hand via henna. Det visades med handmålade (mehndi mönster) stenar, färska orkidéer och rosa spiral tråd. Varje nivå var en annan smak (och 2 var mjölk- och glutenfri).Den (inte e...

3D tryckt modulära Mars livsmiljö modell

Hela mitt liv har jag drömt om människor reser till en annan planet. Det börjar se ut som jag ser att hända under min livstid! Inspirerad av utrymme X Mars en livsmiljö, denna 3D tryckt modell är ett roligt sätt att utforska de möjligheter och begrän...

Varm kola äpple och 19 mer mat inspirerad Cocktails

dags att få dessa pinkies upp och isen redo för att jag har 20 cocktails inspirerad av mat.Och pojke, är jag trött!Eller berusad...Varm kola äpple CocktailInspiration:Choklad mandel sockerkulör äpplenRecept:För 1 kopp varm äppelcider, lägga till 1 oz...

Candy Hearts (gjord med riktiga hjärta)

Hjärt konfekt för dina köttätande crush! Söta styra hjärtat för din kära älskling! Slaktade nötkreatur karameller för din älskade!Just det: det är alla hjärtans dag godis från en faktisk ko hjärta. I år, medan en annan på internet frieri sina nära oc...

Citron maräng Cupcakes

dessa underbara små cupcakes är inspirerade av den klassiska citron maräng paj.Fylld med syrlig lemon curd och toppad med fluffig maräng är de ett bra sätt att förvandla cupcake till en mini efterrätt att imponera på dina vänner och sätta ett leende...

DIY Washi Tape hjärta

vad du behöver:• papper med mönster• saxar• dubbelhäftande tejpFör bokmärke:• hjärtat klistermärke• papper med mönster eller färg• band (valfritt)• hål hålslag (valfritt)Steg 1: Ta ett ark papper med mönster. Du kan använda scrapbook papper men om du...

Hur man gör en skyrim järn hjälm

i detta Instructable jag visar dig alla hur man gör en awesome järn hjälm från skyrim, detta är en mycket låg budgetprocess, anser jag att detta var en enkel process över allt men några steg är lite mer avancerat. Jag kunde göra detta utan erfarenhet...

Lana's Marie Antoinette

jag blev inspirerad av en annan headless Marie Antoinette kostym som jag såg här och på gör tidningen, men jag ville göra klänningen extravaganta. Jag klädde upp min gubbe som en dålig bourgeouis med hans ögon plockade, och vi gjorde en käck par.Ante...

123D make inspirerade akryl lampa Mashup

färg och ljus har alltid fascinerat mig. Jag har varit ett fan av mitten av århundradet, danska och modern belysning design för ett bra tag. Jag har samlat retro swags under ett antal år, som kan ses ovan eftersom jag älskar deras utseende - de repre...