Rörelse aktiverat släppa spindel, låg kostnad, ingen programmeringi detta Intstuctable jag ska visa dig hur man gör en mycket enkel rörelse aktiverat spindel som droppar snabbt och startles alla som går under, sedan dras in. Jag designade detta är en billig och praktisk elektronik projekt som en nybörjare kan göra. Sensorn befogenheter direkt en transistor som kör en motor för att veva ner en spindel. Rullen är kopplad till ett gummiband, när sensor pulsen slutar, de motoriska vänder sig och gummibandet vindar det tillbaka upp. Hastigheten på spindeln släpp kan justeras enkelt slingrande gummibandet mer eller mindre, från en långsam realistiska anständigt att en häpnadsväckande lod.

Det kan byggas med hjälp av endast en handfull billiga elektroniska komponenter, några plast kapsyler, kartong, en gummisnodd och en motor. Om du måste köpa varje enskild del blir det runt $20, mycket mindre om du har några grunderna. Ingen mikrokontroller eller programmering krävs. Det fungerar mycket tillförlitligt och bäst av allt, det verkligen skrämma människor!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rörelse aktiverat Halloween Spider

vi kör en särskild serie av anpassade Instructables för Ace Hardware, en annonsör på Instructables. Detta är först av tre awesome projekt har vi skapat interna med delar från vår lokala Ace butik.Jag ville skapa en motion-aktiverat spindel att sätta...

Hemlig rörelse aktiverat ghost projektor (AKA BOO rutan)

jag hade en ledig helg och beslutade att jag skulle dra något tillsammans för Halloween i år med alla bitar och bobs jag hade liggande. Detta är vad jag kom med! Det är i grunden en enkel laser projektor vilka projekt en bild på en vägg samtidigt sän...

Flora Rainbow LED skjorta som är rörelse aktiverat

Lyser som en galax med detta blinkande LED skjorta som lyser upp när du flyttar! Denna skjorta sätter mörkret lågor med 19 lysdioder och 8 olika LED-färger!InspirationJag blev inspirerad av en annan instructable - Fiber Optic klänningen för detta pro...

Håll oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat Sprinkler

Tror de lokala djur att din gräsmatta är deras personliga toalett? Hålla ninja mördare försöker smyga in i ditt hus? Hålla dessa oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat sprinkleranläggning. Så fort de kliver in i din gräsmatta, en passiv infr...

Rörelse aktiverat Random Music Player

detta projekt kom att vara för alla de rätta orsakerna, leenden, skratt och dela lycka med andra. Jag känner mig välsignad att arbeta med en fantastisk familj och grupp människor som vardagliga generöst dela, gör och inspirera andra i den kreativa pr...

Snabb Tips #3 - snabb och enkel rörelse aktiverat cykel chef ljus

Min El-cykel ledde huvudet ljus inte hade arbetat sedan jag fick den. Så... vad göra vad göra...?Jag bestämde mig snarare än avfall strålkastare eftersom den ser bra ut på cykeln, tills jag kan fixa det på rätt sätt, jag var tvungen att tillfälligt t...

Raspberry Pi rörelse aktiverat Transparent skrikande Ghost för Halloween

Hälsningar. Tänk med mig eftersom detta är min första Instructable. Men jag har byggt denna effekt för senaste Halloween och har haft några ganska bra resultat med den. Så jag tänkte jag skulle dela.Videor och bilder av min test setup för denna effek...

Rörelse aktiverat utomhusbelysning

belysning är en av de viktigaste aspekterna av ditt hem eller företag. Men att av och på hela tiden är jobbigt, för att inte nämna energin går till spillo när du, oundvikligen, glömmer att stänga av dem för natten. Det är därför rörelse aktiverat bel...

Billiga rörelse aktiverat kistan

detta är hur jag byggde en kista som har ljud, dimma, ljus och rörelse aktiverat lock. Att titta på en video ser min photobucket webbplats.Steg 1: Att bygga upp kistan jag började genom att skära en bit plywood till form och storlek på botten av kist...

Rörelse aktiverat ghost prop

Detta är en rörelse aktiverat prop som du kan placera var som helst med ett vägguttag.Det kommer att lysa med svart ljus och PIR-sensorn med arduino utlöser reläet för att sätta ljuset på.Steg 1: Elektronisk mekanism Material som behövsArduino unoPIR...

Rörelse aktiverat Servo

detta är en grundläggande rörelse aktiverat servo som kan användas i en mängd olika projekt, och det är mycket enkel och lätt att göra. Om du använder det kreativt, kan du göra en massa saker med den. Till exempel använt jag mina för att skapa en rör...

Rörelse aktiverat katt skräp låda lukt fan

Detta är ett enkelt in för ett stinkande problem. (det fungerar bättre då det ser ut, jag bara snabbt ställa upp för att se om det fungerar)växeln motion jag använt tänds i 5 minuter men kan ställas in för 10 eller 30.Jag använde följande:1 stor nog...

Rörelse aktiverat Sprinkler DIY

Skydda trädgårdar och gårdar från vanliga djur inkräktare.Hålla dessa oönskade besökare bort med en rörelse aktiverat sprinkleranläggning. Så fort de kliver in i din gräsmatta, en passiv infraröd rörelse sensoren upptäcker inkräktare och aktiverar sp...

Rörelse aktiverat lysdioder

i denna tutorial kommer jag visa dig hur du skapar rörelse aktiverat lysdioder som kommer att utlösas av en Parallax PIR-sensor och kontrolleras av en Arduino Uno. Detta projekt kan ha praktiska tillämpningar som nattbelysning för trappor, gångbryggo...

Squirt - Arduino, rörelse aktiverat vattenkanoner

spruta är vattenkanon rörelse aktiverat genom att använda Arduino.Detta var avsedd för användning i trädgården men eftersom det är vinter vi testade det i badrummet. Det fungerar!True motion tracking är dyrt och komplicerat så detta system aktiveras...

Alla hjärtans dag rörelse aktiverat LED hjärta

detta hjärta tänds när den känner av rörelse genom passiv infraröd (PIR)-sensorn. Vi kommer att använda PIR-sensorn som indata och lysdioderna som resultat.Steg 1: material•PIR motion sensor (1) •Arduino micro (1) •Red lysdioder (16) •Coat hanger(1)...

DIY släppa spindel

det enklaste (och lägsta kostnad!) sättet jag har hittat hittills av spinning fibre är att använda en droppe spindel. Tyvärr, om du inte är lycklig nog att leva nära en fantastisk garn/fiber/hobby butik måste du vänta ett par dagar för leverans och d...

K'nex släppa spindel, Lazy Kate och Niddy Noddy

detta instructable visar hur man gör en arbetande spindel, lazy kate och niddy noddy ur K'nex, en droppe spindel är ett verktyg för spinning garn eller tråd från fiber, som ull eller bomull. En lazy kate håller flera spolar eller spindlar av garn och...

Rörelse aktiverat inomhus Wind Chime

jag ville ha en wind chime som skulle arbeta inomhus och utlöses av rörelse. Så trådbundna jag en PIR (IR rörelsesensor) att en 2n7000 MOSFET-transistor och ett fan som består av en 5 volts motor jag räddade från en gammal dvd-enhet och en RC propell...