Rosa och choklad!Min stora systerdotter första födelsedag inspirerade mig att sticka henne en bok väska och mössa. De flesta av min stickning görs med ull eller akryl garn och jag har alltid haft problem med den rätt spänningen med bomull. Men denna rosa och choklad bomullsgarn var perfekt. Jag ändrade en grundläggande mössa mönster och La en blomma på översta följande riktningar i Nicky Epstein bok, Stickade blommor. Boka påsen var storlek runt en uppsättning små böcker, precis rätt storlek för små händer.
Relaterade Ämnen

Bananer, jordnötssmör och choklad Chips

behöver ett mellanmål? Har en banan, lite jordnötssmör (gå ekologiskt!) och lite choklad chips?Om du svarat ja på någon av dessa frågor eller en banan, med jordnötssmör, med choklad chips på jordnötssmör ljud välsmakande för dig, bör du göra detta!Du...

Gjutning och choklad gjutning

AKA choklad bröst!På jakt efter den perfekta, unika, en-av-en-slag gåvan?Ge dig själv--i choklad!Med hjälp av silikon och choklad, kan du återskapa oavsett strejker din fantasi till din älskade att knapra på när som helst. Det är ett konstverk som ha...

Bullion Rose och Rose Bud

detta är en enkel Bullion ros och kedjesöm ökade bud.Min mamma sydde detta för Min systers lilla bebis... här vill jag visa dig hur du kan sy dessa söta rosor och knopparSteg 1: Den första ringsignalen jag har skrivit instruktionerna i bilderna för t...

Apelsin och choklad smör kola glass paj

Igår min nära vän och hans familj kom över till min plats för en tidig middag och jag tjänade dem denna läckra Orange och choklad smör kola glass paj till efterrätt och de älskade det. Denna paj har en mycket fräsch somrig smak på grund av apelsinsor...

Sugar glitter och choklad skålar borderd med socker glitter:

ätbara socker glitter kan användas för att dekorera onicecreams, kakor, muffins och kan också användas som glitter glans på gränsen av några glas och choklad skålar. Detta kan vara ett naturligt sätt med inga kemikalier med naturlig mat färger för at...

Rökt Chipotle, kaffe och choklad bräserad revbenen

korta revben är en av mest uppskattade styckningsdelar av nötkött. Ett av skälen till detta, enligt min åsikt är att de har en mycket hög fetthalt och om inte du laga dem låg och långsam (och jag menar verkligen långsam), de är tuffa och bara inte sä...

Rosa och blå ögon Makeup Tutorial

1. första började jag denna look med grundning mitt ansikte med Maybelline vistelse matt primer. Jag tillämpa detta hela mitt ansikte.2. jag sedan använda min foundation med en borste och den jag använde var stiftelsen L'Oreal eldfarliga 24 timme. Ja...

Rosa och grön klänning för 18-24 månad gammal

Detta är en dress som jag designade och gjorde, det är det första som jag någonsin har gjort på en symaskin så om jag kan göra det kan du också. ^-^ Behöver du 2 olika färger av tyg för denna design. Om en gård av varje. och kommer du att märka alla...

Zucchini och choklad Chip Bundt Cake

Sommaren trädgårdar producerar ett överskott av zucchini; sommar recept kräver ett överflöd av det. Resultatet: det udda grönsaken eller tre kvar i kylskåpet i slutet av varje vecka i höjden av säsongen. Jag övergår till min mandoline att julienne öv...

ROSA OCH GLITTRIG GULD NAILART TUTORIAL!

ROSA OCH GLITTRIG GULD NAILART TUTORIAL!LÄNKAR TILL SAKER JAG ANVÄNDE1. ulta professionell spik torr spray http://bit.ly/1WMXI3o2. Séché rensa kristallklart underlack http://bit.ly/1WMXI3o3. essie 475 castaway http://bit.ly/1WMXI3o4. vacker kvinna na...

Rosa och lila Handgjorda pärlstav smycken - Gratis Virka armband mönster med pärlor

denna handledning ger dig en gratis virka armband mönster med pärlor, och informerar dig om hur du skapar detta Handgjorda pärlstav smycken. Den rosa och lila tråden mot de silvriga pärlor iväg varandra fint!I dag kommer vi gå med färgglada trådar me...

Snöra hjärtat crepes och choklad crepes (pan cake):

-Var och en är en mycket angelägen humör att göra något speciellt för din kärlek. Här kommer en mycket snabb och lätt gjort pannkaka med mycket mindre ingredienser.-du behöver inte vara en kulinarisk konstnär att förbereda det själv, du behöver bara...

Banan och choklad jordnötssmör cupcakes

jordnötssmör, choklad och bananer är tre av mina favorit saker och när du sätter dem alla tillsammans i någon kombination de är stora. Tydligen ihåg inte Elvis denna mix heller. Detta recept är ett försök till en healthyish cupcake/muffin och beroend...

Banan och choklad lägereld behandla

Farväl kvällen för vår andra resa till USA kokt våra vänner som vi bodde med oss upp en glädje över en eld - choklad bananer!När vi återvände vi hade att göra denna underbara glädje och vi lyckades få metoden bort dem.Detta är en extremt enkel och sn...

Jack Daniels oberoende Project - Charlie Coffee och choklad

min födelsedag den 8/21/1956Jag äger en mycket små jordbrukarna marknaden verksamhet, där jag stekt kaffebönor och kakaobönor, och gör bästa kaffe och varm choklad runt, och när vi sammanställt två av dem... en liten touch av himlen! Jag har en enorm...

Klädd till Im-kringla Cookie (med Pretzels, jordnötssmör och choklad)

jordnötter och pretzels är muttrar och skruvar av ett parti. Kasta i vissa bitar o ' choklad och piska dem i en cookie. KABLAM, det ultimata partyt behandla med lite salt, en splatter av söt och en dos av gooeyness. Konstruktionen är en ganska rättfr...

Mörbakelse Cookies med lavendel saltade kola och choklad Ganache fyllningar

detta recept är ett resultat av två saker går samman. En är den djupa kärleken av mörbakelse cookies, den andra är förvärvet av en burk lavendel fleur de sel. Jag ville använda två olika cookie anmälningar som var bra, men var också en trevlig kontra...

Vanilj och choklad kex

Bra för afternoon tea! Och ett mumsigt mellanmål för lunchlådor!Steg 1: ingredienser125g smörStrösocker 1/21 ägg1 tsk vanilj extrakt2 msk kakao2 tsk mjölkVit choc dropparMörka choc chipsSteg 2: metod1. Värm ugnen till 180c. Linje ugn bakplåtar med ba...

Rosa och gyllene marmor smör muffins med glasyr

bra inte för söta cupcakes som kan serveras med eller utan glasyr.Steg 1: Steg ett Få ditt materialDuncan Hines smör gyllene kaka mix som du kan man få på nästan någon nära av livsmedelsbutik.Cupcake papper eller folie kopparÄggSmörBakplåtarKaramellf...