Rube Goldberg bearbetar med maskin prototypNumera människor tenderar att påskynda dagliga rutiner och aktiviteter, att bättre passar deras upptagen dagliga schema. Dock är det inte dags för oss att ta en paus för en gångs skull? Varför inte vi bryta sig loss från våra vanliga fullspäckade schema, och har lite fritid, samtidigt som du gör våra dagliga uppgifter och rutin?

Och enligt min åsikt, vad bättre sätt finns det att göra detta än att skapa en Rube Goldberg bearbetar med maskin?

Rube Goldberg bearbetar med maskin först introducerades av amerikansk serietecknare Rube Goldberg, i flera av hans serier. Några av dem är "Professor rumpor och the Self-operating servett".

Definitionen av Rube Goldberg bearbetar med maskin lyder, "en grej, uppfinning, enhet eller apparater, som är medvetet utformad och ställa upp för att utföra enkla uppgifter på ett komplicerat sätt, och oftast innehåller kedjereaktion.

Efter att ha valt att skapa en Rube Goldberg bearbetar med maskin, blev att välja vad maskinen gör högsta prioritet.

När idén att skapa en Rube Goldberg bearbetar med maskin kom upp, jag drack te, därför bestämde jag mig för att maskinen kommer att skapa te (ändamål gör påverkan maskinen, utom de delar som leder upp till skapandet av te är viktigare, så det ingen spelar roll så mycket).

I detta instructables, skall jag gå på vilka åtgärder som ska vidtas när du skapar en Rube Goldberg bearbetar med maskin, och skapandet av min Rube Goldberg bearbetar med maskin.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en Rube Goldberg bearbetar med maskin!

http://www.youtube.com/watch?v=oyOQojaLC14 denna steg för steg Video visar hur du gör din egen Rube Goldberg bearbetar med maskin! En Rube Goldberg bearbetar med maskin är en serie enkla maskiner som tillsammans utför en enkel uppgift. Det myntades a...

Användbara tekniska tips för att bygga en Rube Goldberg bearbetar med maskin: Deconstructing photosynthesis

denna helg vi deltog i The dekonstruktion, som « Morötter i Patagonien ». Vårt projekt var att dekonstruera photosynthesis till en Rube Goldberg bearbetar med maskin. Vår maskin börjar med en glödlampa och slutar med en sockerbit. Det var ett sätt at...

Hur man gör en domino knocker precis som i TeacherOfTheWays' s rube goldberg bearbetar med maskin

jag hittade nyligen meh k'nex .jag såg TeacherOfTheWays' s Goldberg bearbetar med maskin. Jag gillade de domino sakerna mitt i vägen. Jag kallar dem domino PATTAR. hoppas du njuta av dem!hunden är så jag kan ha en advitar, ledsen :|Steg 1: titta um p...

Rube Goldberg bearbetar med maskin

Låt mig förklara maskinen är inte bara ett begrepp utan även nygamla av senaste teknik för att åstadkomma en ny uppgift. I våra kedjereaktion maskin har vi Arduino controller att driva en motor som flyttar ett ljus bredvid en sträng. Ljuset brinner s...

K'Nex binära beräkna bearbetar med maskin

Denna enhet kan användas för att lägga till eller multiplicera binära tal (dvs tal som uttrycks i bas 2) genom att släppa bollar i kolumner.Det finns en kolumn för varje makt 2 (från 2 ° = 1 till 2¹º = 1024), således svarar ett nummer i binära notati...

Centrifugal rollbesättning bearbetar med maskin från en tvättmaskin

Detta projekt kom till, av ren nödvändighet som jag kommer att förklara kort.Jag måste säga från början dock att detta inte är per säga, hur man gör det själv med steg för steg instruktioner och delar lista (även om jag kommer göra mitt bästa att lis...

9-steg Rube Goldberg-style is hink utmaning

Jag har alltid älskat Rube Goldberg karikatyrerna--visar en löjligt, alltför komplicerat sekvens av åtgärder för att ge vissa triviala resultatet.Vi beslöt att göra en Rube Goldberg bearbetar med maskin, som en del av "ALS is hink Challenge." Sl...

Hur att hälla ett glas vatten - Rube Goldberg stil

Jag undervisar en homeschool DIY/hacking klass och när jag gav mina barn tilldelningen av att arbeta på en Rube Goldberg bearbetar med maskin, jag verkligen förväntat domino/marmor kör. En av föräldrarna lånade ut sin källare, och barnen sparkade sna...

Rube Goldberg - fysik slutliga

Vårt Rube Goldberg projekt har sammanlagt 11 steg, och det slutliga målet är att höja en amerikansk flagga. Vår grupp är Caleb Clifton, Dalton Goodman och Cory Baumgart.Steg 1: Marmor RunDet första steget i vår Rube Goldberg bearbetar med maskin är e...

Rube Goldberg hundmat dispencer

detta är en Rube Goldberg hund mat Dispencer som min vän och jag gjorde för ett science projekt. Det består av över 28 steg och det är enorm. Jag satte den på instructables att dela min Rube Goldberg bearbetar med maskin och att hjälpa dig göra din e...

Rube Goldberg "Time Machine"

The Purdue samhället av professionella ingenjörer Rube Goldberg Team visar en framgångsrik komplett springa av den "The Time Machine" med en World Record bryta 244 linjär steg. Genom åren har har kvaliteten på dessa contraptions ökat exponentiel...

Rube Goldberg inspirerad marmor rulla - 1: a klass knorra - vecka 8

"Rube Goldberg inspirerade Marble Roll" är den åttonde lektionen i 10 i veckan Tinkering serien erbjuds till första klass studenter. Med hjälp av vardagliga material i öppna projekt, omvandlar vi vanligt till det extraordinära samtidigt vårda pr...

Rube Goldberg

Rube Goldberg skapad av:Tommy TidstromJordan WernertTrenton DavisAdalee IngleNia luntorSteg 1: Ljus lyserVi tända våra små ljus som kommer att placeras under fiske linje att bränna fiskelina som startar vår Rube Goldberg.Steg 2: Strängen kan sedan re...

Sy på en knapp med maskin

jag är ganska lat, särskilt när det gäller handsewing knappar. Lyckligtvis kan jag dem med maskin! Vissa symaskiner har en speciell knapp kan du trycka på som automatiskt matar in alla inställningar du behöver göra knappar, men inte alla har en av de...

Bearbeta med maskin av svar

bör du fråga din chef höja? Kalla det söta kille du träffat på en fest? Sälja dina aktier? Vore det inte skönt att ha en praktisk metod för att hantera några av livets mer trängande dilemman?Denna maskin ger dig svaret på alla du livet pressning dile...

Tryckgivare med maskiner tillgängliga vid Softlab

Jag publicerade en annan tutorial om hur folk från Softlab här i Umeå anpassas en symaskin för att använda ledande tråd. Denna handledning visar hur du skapar en tryckgivare med den maskinen. Jag använde även andra maskiner som finns här.Naturligtvis...

Arbeta med maskin quilting

Davina Thomas berättar allt om Maskinen quiltning.Innan du börjar, får allt redo:Rengör maskinen och kontrollera att den förvaras i rumstemperatur. Om det har lagrats i en cool rum oljan kan bli tjockt så lämna i ett varmare område i några timmar.Kol...

Trä precision mini router för roterande verktyg (med kartong prototyp)

Jag har en Dremel som roterande verktyg och jag ville ha en mini router bas för det. Den kan köpas från Dremel eller Stewmac t.ex.http://www.Dremel.com/en-us/tools/Pages/ToolDetail...http://www.stewmac.com/Luthier_Tools/Tools_by_Job/...men jag beslöt...

Bygga maskiner från Gem

Flera månader sedan vaknade jag en morgon med en idé för ett projekt. Jag hade gått till säng funderar på en presentation som jag ska göra till en grupp mitten och teknik lärare i ett par månader. Jag ville komma med en enkel och billig projekt som d...