Rullande monster ögon (enkel animatronic)Detta är mycket billig och enkel animatronic, använde bara en enda dc motor växellåda och 1battery AA fungerande. kan använda för att vara en del av rekvisita av Halloween.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Varulv kostym med enkel Animatronic viftar svansen

Min son ville vara en varulv för Halloween i år. Han tog en köpta mask, och sedan gjorde vi resten av dräkten, inklusive en enkel animatronic viftar svansen!Steg 1: MaskVi plockade bara upp en billig varulv mask på våra lokala varuhus (det var 50% of...

Rörliga Monster ögon

kväll medan du tittar på Monsters, Inc. med några av mina tjejkompisar, jag hade en lysande idé för min Halloween kostym använder min favorit Necomimi headset! Jag bestämde mig att skapa min egen version av Sulley! Här är stegen tog jag för att skapa...

Någon enkel sak att veta när du justerar din motorcykel carbie

lookat denna video som jag gjorde, min bror har postat men det inte är hans, bara se detta för att se min justera min honda xl100 kopia carbie, och hur man gör den sysslolös blandning skruva tomgångsvarvtalet och blandningen skruven till få din cykel...

Lilla Monster bok

dessa böcker var inspirerad av, och skapat för min son, och hans bästa vän. Både stora Harry Potter fans!En dag min sons bästa vän, visade mig hur han använde post-it lappar för att hjälpa honom komma ihåg läxor och andra skolar relaterade importantn...

MOTBJUDANDE MONSTER: Extra styrka

Visste du att monster hatar socker och citroner? De gör. Detta Instructable innehåller alla ingredienser måste du bli alla hem av pesty, stinkande monster.Runt den tid mitt första barn föddes, köpte min man och jag ett renoveringsobjekt på den nordvä...

En Eyed Oreo Monster

Alla Halloweenfest öknar behöver inte vara alltför skrämmande. Prova detta DIY en Eyed Spider Monster med dig liten en och jag lovar du din vilja älska varje ögonblick. De är lätta, halloweeny, goda och vackra att se på.Steg 1: ingredienser1. crawly...

Lyser upp spöklika ögon

inspirerad av ett foto av stora ögon i ett träd, beslöt jag att göra min egen version av kusliga monster ögon att ljus!Steg 1: Material:-LED Teljus från dollar store-fyra plast tallrikar-ett gem att göra en krok-Limpistol-exacto kniv-saxDen andra bil...

Präglade nyckelring Monster

gjord av 3 Nickels och 3 Gem.Steg 1: Dra det ut Dra ut vad du tycker ser ut som ett monster. När du sätter sig på din design, göra en exploderade ritning av ditt monster.Steg 2: Hammare och släta Nickels fungerar bra koppar eftersom de är oftast gjor...

Makedo vävnad Box Monster

här är ett otroligt roligt projekt som säkerligen kommer att hålla även boogie monster i schack.Gör ditt eget skrämmande monster ur en tom pappersnäsdukar i låda, 2 kaffekoppar, vissa plastflaska lock eller vad som helst kan du hitta runt i huset til...

Färglägga enkel ClipArt-bilder använder Adobe Photoshop Elements och Pixlr Online

har en blomma ClipArt du önskar bara var en annan färg att matcha ditt tema? Denna tutorial ska show dig hur man ändrar färgen med Adobe Photoshop Elements och Pixlr online. Detta är inte för intrikata, detaljerad ClipArt. Men för enkla fodrad design...

Monster kaniner dyker

jag är så beroende av denna underbara sida och varje tävling öppnade, jag vill prova nåt. Detta är första gången jag någonsin har gjort dessa dyker.Min Monster kanin har fått enorma öron, ögon, och Mustache.They är så söta. Jag är så glad att jag lyc...

Enkel CNC konvertering av en liten mal

min första Instructable gjord använda av en liten CNC fräsmaskin. Jag har hittat denna maskin verkligen användbart så jag tänkte jag skulle dokumentera att få det och kör. Du kan läsa detta Instructable och tänka "Ja, han har precis köpt några sak på...

Hur man spelar en "Power" ackord

i detta instructable du lära dig att spela traditionella power ackord. Detta är den krycka som nästan alla av rockmusik vilar upon. Förmågan att snabbt övergång mellan olika ackord toner är ett underbart verktyg för någon början gitarrist.Steg 1: Lär...

Magnetiska torr-radera väggen!

Avnjuta dina ögon på den otroligt häftigt magnetiska torr-radera vägg!Jag hade ett problem: vi hade en torr styrelse, och den bästa platsen för det råkade vara mitt i ett område med hög trafik av huset. Det var den främsta anledningen var en bra plat...

Bärbar HP tvättmaskin

detta är en tvätt- och vrider combo enhet. Observera den "Maskin" delen av denna bricka är mestadels din kropp, armar och rygg, etc., så om det gör ont för att lyfta en hink full med våta kläder och vatten, först be en vän om hjälp, eller bara s...

Tillverkningen av uppfödaren av kyrkogården...

Nu kör vi med en mer ingående titt på metoderna bakom den galenskap som är "The Keeper av kyrkogård ". 8' 6" monster som jag byggde för Halloween 2011 och kanske 2012 också!Arduino källkoden nu Inlagd på sista sidan.Kopplingsschema nu på si...

Nybörjarguide till att spela Piano

STEG 1 Varför spela Piano?STEG 2 titta på PianoSTEG 3 hem nycklar och A-GSTEG 4 vad är skalor?STEG 5 behandlingen musik: IntroduktionSTEG 6 rader och utrymmenSTEG 7 skrivet Piano musik och rytmSTEG 8 nycklar och tonarterSTEG 9 få det tillsammans med...

Ryggraden tillverkning / slipning tabell

Det arbete som jag gör är ovanliga, spännande och givande, för att inte nämna massor av skoj. Metallslöjd är dock inte utan sina nackdelar, som omfattar mycket smutsiga mässar skapad från den.Frustrerad över detta, min butik kompisar har begärt att j...

Angry fåglar, gris, isolerade med gratis väskmönster

jag har aldrig spelat det spelet Angry Birds innan, men jag blev kär med gris. Jag tror han är bedårande. En person kan använda samma princip för att göra någon enkel karaktär för en skjorta, väska, eller kanske gäller designen för ett par jeans. Jag...