Ryobi 18v Lantern dubbel USB-laddareRyobi 18v LI batterier är fantastiska. De har mycket makt är ladda snabbt. Jag tittade för andra projekt med dessa batterier och sedan tänkt på min Ryobi lykta. Jag använde 1 Aukey 4.8 dubbel USB-billaddare eftersom det var så liten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dubbel USB-laddare med växling Regulator

detta är en bärbar USB-laddare. Det använder en kickeffektivitet byter regulator som körs på 85-94% verkningsgrad beroende på ingående spänning och belastning.Det tar en inspänning från 8 till 16 volt och kan köra från allt från ett 9 volts batteri t...

Hacka 2 enheter för en billig bärbar USB-laddare och Ryobi batteriladdning indikator

Jag vill första ber om ursäkt i förväg om mina instruktioner inte är klart, eftersom detta är min första gången utstationering en Intractable. Efter att ha sett en liknande anordning som såg lika krävs det mycket mer arbeta utan den extra funktionen...

DeWalt 18V USB-laddare & ficklampa

Hej.Detta är min första Instructable så, tänk med mig.Ofta när jag jobbar, kunde jag verkligen använda en liten men kraftfull ficklampa och en mobiltelefonladdare. Som jag alltid har min DeWalt borr med mig, trodde jag jag skulle göra en som kommer a...

Litium Heavy Duty sol USB-laddare 2.0

Ibland behöver du en hel del av solenergi att få dina prylar kommer. Större telefoner, tabletter och prylar menar att de är mer makt hungrig. När normala DIY solar laddare misslyckas du, måste du vända sig till en Heavy Duty lösning.I detta projekt s...

Diskret USB laddare för MK7 Golf GTI

Jag älskar att lägga diskreta uppgraderingar till mitt fordon och USB-laddare är alltid högst upp på min lista av tillbehör.Bilderna är specifika för min GTI, kan detta göras på någon bil/MC/båt/etc. Den enda förändringen är att hitta rätt säkringen...

DIY USB-laddare för Harmony 1000 Remote

Hi det!För en tid sedan fick jag en gammal Logitech Harmony 1000 Remote men utan en chargin vagga eller ett originalbatteri. Jag fick veta, att ett gammalt batteri från en Nokia mobil skulle fungera att även om fjärrkontrollen inte kunde ladda den, v...

Steampunk Zoetrope med USB-laddare

Jag ville klara upp trassel med två iPhone sladdar på mitt skrivbord i mitt kök. De var för lång och rörig, så jag tänkte jag skulle göra en nattlampa, USB x2 laddningsstation. Men eftersom det skulle vara synlig för många besökare, tänkte jag skulle...

Heavy Duty sol USB-laddare (i en burk!)

Förra året gjorde jag flera populära instructables att skapa billiga och lätt att bygga USB-laddare. Många människor har mailade mig om dessa och offrade många konstruktiva idéer och kommentarer som får mig att fundera över sätt att förbättra min des...

Steampunk sol USB-laddare

fullständiga titel för detta projekt är "Sun-Powered litium Polymer 2600 ma timmars spänning Box", men som inte skulle passa i raden titel ;-)Detta instructable inte kommer att Visa dig hur man bygger en sol laddare enhet. Jag köpte min. Men det...

USB-laddare från 12 v Li-ion batterier

Motivation:Har en massa allmänna ändamål 12V lithium-jon batterier och vill kunna ladda USB-baserade enheter på språng.Lösning: Ändra en 12V bil adapter för anslutning till 12V batteri.Delar:12V 6800mAh Li-ion uppladdningsbart batteripaket €14 inkl l...

USB-laddare för 9V

detta är en USB-laddare som kan debiteras av ett 9V batteri.Steg 1: Material vad du behöver för detta projekt är en bil laddning port, ett 9 volts batteri och ett gem.Steg 2: steg 1 Först ansluta hamnen till den mindre änden av 9 volts batteri.Steg 3...

9V usb laddare power bank

idag im kommer för att visa dig hoow att göra en power bank eller en USB-telefon laddare i nästan inga pengardu behöverett 9v batterien USB-honaen 5v spänningsregulator 500ma (kan vara exteracted från en icke USB-laddare och har ett hål på toppen)sla...

9 volts USB-laddare

detta är en bärbar USB-laddare för en billaddare och en Altoids tin.Steg 1: delar Du behöver en Altoids tin, USB-billaddare, 9 volts batteri och klipp och en liten vippströmbrytareSteg 2: lödning Löda negativa binda av batteri klippet till den negati...

Mobil USB-laddare för PC och bil utan kostnad!

Hej alla jag är ny på instructables, detta är mitt första projekt, pl. brukar kommentera om du har någon fråga och om du gillar mitt arbete.(Förlåt mig om det finns några stavfel.)Idag ska jag lära dig hur man gör en USB-laddare för din mobiltelefon...

Altoids Smalls Solar Powered USB-laddare

detta instructable kommer att lära dig hur du gör din egen solar powered USB laddare ur en Altoids Smalls tin. Det är ett miljövänligt sätt att spara energi. Solpanelen jag använder för detta projekt har en urtavla på det så kan du välja din utgång a...

Öppen källkod Solarpad Kit sol USB-laddare

Vänligen klicka nedan för att besöka vår kicken projektsida för Solarpad!http://www.Kickstarter.com/projects/249225636/sola..."Äntligen, en riktig sol laddare för vandrare och cyklister" - Cult of MacKan en kompakt sol USB laddare ut en telefon...

3 delar, 2$ twin port USB-laddare!

!!!!!!! ** OUTDATED **!!!Numera denna krets är ineffektivt och kommer inte att debitera smartphones. Det är bättre att använda step-up tillsynsmyndigheter för att uppnå god effektivitet och laddning nuvarande.För att göra detta har du:LM7805 (spännin...

4-AA USB-laddare för mobiltelefoner & MP3 spelare

Mabuhay! Detta instructable är en enkel, portabel och lätt att använda enhet. Det är bärbara eftersom jag vill ha mina tyger till vara "på språng" när som helst och var som helst--särskilt under långa resor och strömavbrott. Det är en laddare fö...

8-portar USB-laddare från gamla Laptop nätadapter

Numera, använder vi fler och fler elektroniska produkter i vårt dagliga liv, som bärbara datorer. Efter de bärbara datorer skadade, nätadapter av dem är ofta användbar. Men folk kasta brukar bort eftersom de har inga andra sätt att användas. Vi gjord...