Ryobi 18V sladdlös sticksåg / Sawzall hacka (att besegra säkerhetsbrytaren)om du använder verktyg ofta kan du få frustrerat med säkerhetsbrytarna, särskilt de som du måste aktiveras innan du kan dra med hjälp av verktyget. Jag vet att de är välmenande, men faktum är att jag ofta känner mig mindre säker behöva försöka vrida och kuk min hand ett visst sätt för att kunna hålla säkerhetsbrytaren och trycka av verktyget. Jag har flera Ryobi sladdlösa verktyg, och de använder en liknande säkerhetsbrytare bland dem som är tack och lov lätt att besegra utan att ändra funktionen av verktyget alls förutom att ta bort den (un) säkerhetsbrytaren. Du kan enkelt ta bort den, men det hjälper hålla ut damm och smuts från verktyg, så jag trimmade den och lägger tillbaka den i. Det är inte en fruktansvärt inblandade process, och så länge du förstår att ditt verktyg, som alla de före verktyg hade säkerhetsbrytare, kommer när du drar i avtryckaren (inte att sättet de var tänkta att fungera trots allt?) då detta instructable är för dig.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ryobi 4V sladdlösa Snips säkerhet hacka (att besegra säkerhet)

Jag köpte nyligen Ryobi 4V sladdlösa skruvmejsel och klipper. Skruvmejseln kom inte med en säkerhet på den, så inget arbete behövs där. Men snips gjorde, och jag tänkte inte att besegra säkerheten i några sekunder, tills jag försökte använda verktyge...

Ryobi 18v Lantern dubbel USB-laddare

Ryobi 18v LI batterier är fantastiska. De har mycket makt är ladda snabbt. Jag tittade för andra projekt med dessa batterier och sedan tänkt på min Ryobi lykta. Jag använde 1 Aukey 4.8 dubbel USB-billaddare eftersom det var så liten.Steg 1: Saker som...

Hur man recell en Porter Cable 18V sladdlösa verktyg med hjälp av battericeller från en $15 Harbor Freight batteri

Saker som behövs:1 Porter-kabel PC18B NiCd batteri pack behöver färska celler1 Chicago Electric 18 Volt NiCd batteri, Harbor Freight verktyg punkt #688602 bitar av 14 gauge tvinnad tråd (Mine kom från en gammal nätkabel.)Några grundläggande handverkt...

5 life Hacks att använda en limpistol

https://youtu.be/sQgroVwrB38Steg 1: Hacka #1 - Hur man rengör limpistol med aluminiumfolie! Min limpistol är en av mina mest använda DIY verktyg. Jag använder så ofta!Med alla de olika projekt jag använder det på, det avslutar upp att få gunky. Mella...

7 vintern Life Hacks att hålla dig varm

Det kan vara svårt att hålla värmen när temperaturen utanför droppar till - 20ºF. Så här är hålla några enkla livet hacks som kan hjälpa dig lite varmare i vinter.Steg 1: Automatisera din kaffebryggare Det finns en hel del apparater som du kan automa...

LED hack att ersätta halogenlampa lampa

demontera och hacka en Philips platt 100 Watts motsvarande glödlampa att skapa en platt lampa kan ersätta en 100 Watts halogenlampa.Steg 1: Köpa LED-lampa Köpa en platta Philips 100 Watts motsvarande lampa från Home Depot som visas. Min kostar ca $8....

Musen rulla hjulet hacka - att göra det rotera snabbare.

Scroll wheel hacka till göra rullhjulet rotera snabbare och utan att göra att klicka sound.Det är en mycket enkel process. Öppna bara kroppen av musen.Även om jag hoppas att du titta på hela videon men hela processen är ganska lätt så här är stegen o...

En enkel hacka att anpassa en 8-pin hane dubbla radrubriken till en skärbräda.

8-pin hane dubbla radrubrikerna på några av de små perifera styrelserna (till exempel NRF24L01 och ESP8266 styrelser) är inte lämpliga för en breadbaord - om du inte försöker korta stiften ut. En enkel hacka är att klippa kvinnliga pin huvuden, hålla...

Lätt hacka att piffa upp en Casual Tee

Uttråkad av din gamla casual tees? Prova dessa hacks för att göra dem läckra i en handvändning!...

Lucet sladden på en spole sticka - armband självstudie att lära metoden

jag älskar utseendet på lucet sladd, men efter att ha köpt en lucet jag upptäckte att jag är fruktansvärt på med hjälp av en. :(Efter några att spela med ett verktyg jag bra med (en spool knitter, corker, franska knitter, Välj ditt namn) jag upptäckt...

Aluminiumfolie Hacks att förenkla ditt liv

Aluminiumfolie är en av de vanligaste objekt att spara och förvara överbliven mat i. Det finns ett överraskande antal användningsområden för folie förutom förvaring av livsmedel. Här är några av de mest intressanta användningsområdena....

Sladdlös Power Tool Conversion 18VDC till 120/240 VAC

nödvändighet är verkligen mamma till alla uppfinningar... och mitt fall var inte annorlunda. Ungefär ett år sedan fann jag mig med dött batteri för min Ryobi 18V sladdlösa verktyg och inga medel för att få en ny som jag jobbade utomlands. Så kom jag...

Trädgård skjul klättring vägg

vill använda upp all din trä klipp för att göra en återvunnen skjul vägg som du kan klättra på? Detta projekt visar hur jag bygga en 3m 4 m skjul med alla vänster overs från renovera vårt hus, skrot trä, palets och vad jag kunde snoka. Jag lade också...

Batteripack till 18V Ryobi verktyg

detta är ett snabbt och enkelt sätt att göra ett batteri som gör att du kan använda en Ryobi 18V verktyg för fyra gånger så lång som med ett batteri. Ibland ett verktyg kommer att dö mitt i en operation, detta kan röra upp vad du försöker göra och är...

Arcade Stick PS4 kompatibilitet-Hori FC4 Pad hacka

Denna handledning visar hur du kan göra någon arcade sticka in en PS4 arcade stick av pad hacking en Hori FC4 Controller.Observera:Du måste förstå grunderna i lödning, som kan dras lätt på You Tube.Denna ska tutorial går över grunderna i hacket efter...

Svart & Decker adapter för Ryobi batteri!

Att göra en adapter för att köra svart &Decker "Firestorm" NiCd Slide batteri verktygmed Ryobi Li-Ion batteri.Motivering: Black & Decker hade en gång ett rykte för tillförlitliga och användbara verktyg. Med denpresentation av "Fires...

Batteri adapter för sladdlösa verktyg version 2

Förra året jag postat min första instructable för ett batteri adapter för min gamla 14,4 Volt Ryobi sladdlösa verktyg ange inklusive ficklampa, liten cirkelsåg och en borr.Först laddaren gick, då batterierna dog, och sedan innan jag kunde köpa ersätt...

19 oväntat Life Hacks med String

Det finns en uppsjö av kreativa livet hacks med string-- och vi pratar inte bara om att skära vinflaskor eller PVC-rör...Här är 19 awesome-- och oväntade!--life hacks att vi alla behöver i våra liv!Steg 1: Få en Ring loss från fingretVisste du att du...

Jag har en Whammy Diddle i min ficka - hur man gör en gee-haw stick leksak

som pojkar, pappa land visade min bror och jag hur man gör vad han kallade "Whoopie Stick", sedan han vexed oss ett bra tag med den. Det var doggone kul.Ofta kallas "Gee-Haw stick", är det en gammal leksak gjord av två pinnar. En är he...