Ryobi 4V sladdlösa Snips säkerhet hacka (att besegra säkerhet)Jag köpte nyligen Ryobi 4V sladdlösa skruvmejsel och klipper. Skruvmejseln kom inte med en säkerhet på den, så inget arbete behövs där. Men snips gjorde, och jag tänkte inte att besegra säkerheten i några sekunder, tills jag försökte använda verktyget med den på plats, så det fick komma ut.

Jag har en annan Instructable på att besegra Ryobi sladdlösa verktyg safeties, men här var (endast något) mer involverade och tänkte jag skulle sätta det i fall. Fanns en liten hicka i den här också, så jag tänkte att det kan vara värt bokföring, även om mycket lik till annan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ryobi 18V sladdlös sticksåg / Sawzall hacka (att besegra säkerhetsbrytaren)

om du använder verktyg ofta kan du få frustrerat med säkerhetsbrytarna, särskilt de som du måste aktiveras innan du kan dra med hjälp av verktyget. Jag vet att de är välmenande, men faktum är att jag ofta känner mig mindre säker behöva försöka vrida...

7 vintern Life Hacks att hålla dig varm

Det kan vara svårt att hålla värmen när temperaturen utanför droppar till - 20ºF. Så här är hålla några enkla livet hacks som kan hjälpa dig lite varmare i vinter.Steg 1: Automatisera din kaffebryggare Det finns en hel del apparater som du kan automa...

LED hack att ersätta halogenlampa lampa

demontera och hacka en Philips platt 100 Watts motsvarande glödlampa att skapa en platt lampa kan ersätta en 100 Watts halogenlampa.Steg 1: Köpa LED-lampa Köpa en platta Philips 100 Watts motsvarande lampa från Home Depot som visas. Min kostar ca $8....

Musen rulla hjulet hacka - att göra det rotera snabbare.

Scroll wheel hacka till göra rullhjulet rotera snabbare och utan att göra att klicka sound.Det är en mycket enkel process. Öppna bara kroppen av musen.Även om jag hoppas att du titta på hela videon men hela processen är ganska lätt så här är stegen o...

En enkel hacka att anpassa en 8-pin hane dubbla radrubriken till en skärbräda.

8-pin hane dubbla radrubrikerna på några av de små perifera styrelserna (till exempel NRF24L01 och ESP8266 styrelser) är inte lämpliga för en breadbaord - om du inte försöker korta stiften ut. En enkel hacka är att klippa kvinnliga pin huvuden, hålla...

Lätt hacka att piffa upp en Casual Tee

Uttråkad av din gamla casual tees? Prova dessa hacks för att göra dem läckra i en handvändning!...

5 life Hacks att använda en limpistol

https://youtu.be/sQgroVwrB38Steg 1: Hacka #1 - Hur man rengör limpistol med aluminiumfolie! Min limpistol är en av mina mest använda DIY verktyg. Jag använder så ofta!Med alla de olika projekt jag använder det på, det avslutar upp att få gunky. Mella...

Aluminiumfolie Hacks att förenkla ditt liv

Aluminiumfolie är en av de vanligaste objekt att spara och förvara överbliven mat i. Det finns ett överraskande antal användningsområden för folie förutom förvaring av livsmedel. Här är några av de mest intressanta användningsområdena....

Knepen och hacka alla kan göra för deras säkerhet.

Hej killar,Före behandlingen detta instructable att hur säker är du? Eller, vad du gjorde förra för din säkerhet?Är det tufft att komma ihåg? Då detta instructable är säkert för dig. Jag var bara gradvis kolla olika DIYs på instructables.com tänkte o...

Batteri adapter för sladdlösa verktyg version 2

Förra året jag postat min första instructable för ett batteri adapter för min gamla 14,4 Volt Ryobi sladdlösa verktyg ange inklusive ficklampa, liten cirkelsåg och en borr.Först laddaren gick, då batterierna dog, och sedan innan jag kunde köpa ersätt...

19 oväntat Life Hacks med String

Det finns en uppsjö av kreativa livet hacks med string-- och vi pratar inte bara om att skära vinflaskor eller PVC-rör...Här är 19 awesome-- och oväntade!--life hacks att vi alla behöver i våra liv!Steg 1: Få en Ring loss från fingretVisste du att du...

10 Hacks life med PVC #4

10 Hacks life med PVC #4[Titta på Video]Här är den 4: e upplagan till våra 10 Life hacks att göra ditt liv lättare. Vi byggt och testat alla dessa med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.1. hide-a-nyckel2. skjutb...

IKEA Hack: Radiator täcka

jag var trött på att titta på min 1960-talet ser kylaren så jag hacka den med Ikea bristen på tabeller för att göra det mer samtida.Här är min moderna ikea radiator täcka. Det krävs för dessa delar:1) 3 brist på sidan bord (Ikea)2) 1 stor dekorativ a...

Sladdlös Power Tool Conversion 18VDC till 120/240 VAC

nödvändighet är verkligen mamma till alla uppfinningar... och mitt fall var inte annorlunda. Ungefär ett år sedan fann jag mig med dött batteri för min Ryobi 18V sladdlösa verktyg och inga medel för att få en ny som jag jobbade utomlands. Så kom jag...

IKEA Hack hydrokultur System

en enkel att bygga ebb och flow hydrokultur system gjort (oftast) från IKEA behållare.Ebb och flod hydroponiska system är ett bra sätt att komma igång i hydroponics och göra en underbar utbildningsprojekt för barn. För att inte nämna du kan växa mums...

Hacking LaserCAD

LaserCADOm du har uppgraderat din laserskärare att använda en av DSP controllers säljs av LightObject.com, som AWC608 som jag, eller som jag gjorde, X7 DSP (AWC708), du har nog blivit väl förtrogen med LaserCAD, den enda egenutvecklade programvara so...

10 Hacks life med PVC #3

10 Hacks life med PVC #3Här är den tredje upplagan till våra 10 Life hacks att göra ditt liv lättare. Vi byggt och testat alla dessa med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.[TITTA PÅ VIDEO]-PVC innehavaren på cyk...

10 Hacks life med PVC #5

10 Hacks life med PVC #5[Titta på Video]Här är den 5: e upplagan till våra 10 Life hacks att göra ditt liv lättare. Vi byggt och testat dessa med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.1. sol ljus innehavare2. wall...

10 Hacks life med PVC #6

10 Hacks life med PVC #6[Titta på Video]Här är den 6: e upplagan till våra 10 Life Hacks att göra ditt liv lättare. Vi byggt och testat dessa med framgång. Jag hoppas du kan dra nytta av några av dessa awesome life hack.1. uppsamlare lämnar stöd2. ov...