S3NTRY: en LEGO Mindstorms robot sentry tornetsVälkommen till min första Instructable.

Dessa är instruktionerna för hur man gör min autonoma, inte flytta, sentry torn: S3NTRY.

Hela projektet kan göras med 1 uppsättning LEGO 31313 - EV3 detaljhandeln.

Obs: Jag märkte när man sätter alla saker ihop, att några bilder är suddigare än jag vill att de ska vara. Jag ber om ursäkt för detta, mina händer är lite skakig. Jag hoppas du ändå kan göra detta projekt.

Innehållsförteckning:

1-den bränning mekanism

2-de "hjärna"

3-programmet

4-bonus: en ram jag gjort

Backstory, läsa om intresserad:

Jag hittade en massa projekt att göra på Instructables, och beslutat att göra ett konto för länge sedan. Jag har alltid velat göra en Instructable, men fick det aldrig. Tävlingar där också en sak jag ville gå med, men aldrig kunde, på grund av verktyg, material eller tid. Nu, den första författaren tävlingen utlöses mig, så jag beslöt att göra något.

Jag har haft min Mindstorms EV3 sedan den kom ut, och aldrig riktigt gjort någonting med den, förutom de vanliga TRACK3R. Jag hade arbetat med Mindstorms NXT en gång, 7 år sedan och i förra veckan hade jag ett samtal med någon som undervisar på universitet, om hur de använder Mindstorms där. Detta förbryllad mig.

Och så det började, jag tänkte på en plan, jag ville göra en sentry tornets och iväg för att göra det.

Och detta är resultatet, jag hoppas du gillar den.

Detta Instructable lämnas in till det första författaren projektet den 20 sep 2015

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en enkel LEGO starter robot

detta är NOTCH, en enkel LEGO-robot med många fästpunkter för att ansluta fler motorer och sensorer. NOTCH är också fungerar med LEGO EV3 och kan byggas med LEGO NXT 1.0, NXT 2.0, NXT Utbildningsutgåvan, LEGO EV3 hem upplagan och EV3 Utbildningsutgåv...

Självlärande Rock - papper - sax Robot från Lego Mindstorms NXT!

Hej alla! Detta är min första instructable!Detta är en riktig self - lärande robot som lär sig att spela rock - papper - sax! Det kommer att lära sig att slå en person 100% av tiden! En person behövs inte att lära roboten att spela spelet; det verkli...

Solar Powered Lego Mindstorms NXT Robot

steg för steg bilder för att göra den solar powered Lego Mindstorms NXT Robot....

Hur man bygger en Lego Mindstorms NXT hexapod robot?

Denna gång (i min allra första instructable någonsin) jag kommer att visa dig hur man bygger en hexapod robot med hjälp av Lego Mindstorms NXT.Njut och lämna en kommentar!Steg 1: Vad behöver du Behöver du:-Lego Mindstorms NXT kit-några extra Lego gea...

Lego Mindstorms NXT robot Hand prototyp

detta är min Lego Mindstorms NXT robot Hand version 1.0. Den drivs av en dynamo system bestående av en servomotor och vev. Om du gillar det, rösta! Också prenumerera på min kanal för massor av coola projekt om varierande ämnen....

Hur man bygger en Lego Mindstorms NXT OCTOPOD robot?

Detta instructable är bara för att visa dig, hur du uppgraderar min hexapod har jag byggt mitt tidigare instructable genom att vrida det till en octopod (8-legged robot).Njut och lämna en kommentar!Steg 1: Vad behöver du? -Lego Mindstorms NXT-några e...

BADASS MEKATRONISKA LEGO MINDSTORMS vingar

De flyttar! Skapa badass mekatroniska vingar, bygga med din MindStorms EV3 och diverse Technic element. För alla de fallna änglarna som behöver deras vingar återställd - och bara, - för att skapa det omöjliga. LEGO-vingar! Bygga, programmerad och ani...

NYA EV3Dprinter: LEGO MINDSTORMS 3D-skrivare (3rd Generation)

En tjusig DIY 3D skrivare gjord med MINDSTORMS EV3 och 3: e generationens 3D pennan från Banggood.comMin första instructables handlade om en LEGO MINDSTORMS 3D skrivare kallas EV3Dprinter. Efter att ha köpt en ny 3D penna, skapade jag detta ny och fö...

EVB - ett sätt att ersätta hjärnan av LEGO Mindstorms EV3

LEGO Mindstorms EV3 Gyro pojken är en mycket typisk modell i demonstrationssyfte.Många killar bygga denna robot som deras första EV3 robot. Du kan styra pojken genom olika färg av färgsensor.Men jag fann det svårt att ge ordentliga instruktioner. Så...

Lego Mindstorms NXT Octopod video

här är tre kort klipp av min nya octopod robot (Lego Mindstorms NXT)......

Hur man bygger en enkel robotarm från Lego Mindstorms NXT?

Idag, jag kommer att berätta hur jag byggde min robotarm från Lego Mindstorms NXT.I själva verket ville jag bygga ett robotic stativ till min kamera. Jag fick veta, att det är svårare än det ser ut. Efter några experimenterar bygger jag denna enkla r...

MIN LEGO RCX ROBOT!

HELLO, INSTRUCTABLES. SÅ, DETTA KOMMER ATT VARA MIN TREDJE PROJEKTET PÅ WEBBPLATSEN. DENNA GÅNG GJORDE JAG EN "LEGO RCX" FULL FUCTIONABLE ROBOT MED ALLA TILLGÄNGLIGA SENSORER (INKLUSIVE LJUS OCH TOUCH) SOM JAG TROR (I DETTA FALL) JAG HAR GJORT L...

Hur till bygga och programmera en Lego NXT robot

Legos är en stor attraktion för många små barn. FÖRST har (för Inspiration och erkännande för vetenskap och teknik) skapat ett program för små barn som kan skapa robotar av Legos använda ett kit. Som ett team skapa barn en robot av detta kit att utfö...

LEGO Mindstorms Mouse Mover

som titeln antyder, detta är en guide om hur man kan utforma, bygga och programmera en Mindstorm robot som skakar datorns mus. Varför, du troligtvis kommer undrar, skulle jag någonsin vilja till använda en sådan dyr sak för en sådan enkel uppgift? Tj...

EV3Dprinter: LEGO MINDSTORMS 3D-skrivare

En enkel 3D-skrivare från LEGO Technic delar och MINDSTORMS EV3 motorer och touch sensorer i kombination med en låg kostnad 3D penna. Följ mig som jag delar många bilder, EV3 program och videoklipp i hopp om att inspirera dig att göra eller återskapa...

10VAC Adapter för RCX LEGO Mindstorms

LEGO används 9-12V AC power för några gamla mindstorms delar som:RCX 1.0 smart tegelNXT 1.0 LiPo batteri (mörk grå en)Jag köpte en begagnad RCX och en gammal modell NXT LiPo batteri. Båda behöver 9-12V AC power. Problemet är att AC/AC adaptrar är omö...

Autonoma Sentry tornets

Autonoma Sentry tornet är ett fristående system som kan upptäcka och neutralisera oönskade inkräktare via en störtflod av mjukt skum dart. AST är byggt för kontorsmiljö, en kraftfull del av maskinvaran som behöver ingen mänsklig input (även om distan...

LEGO Mindstorms NXT: Roadster PSP-NX kompressor

Obs: detta skapades 2010, jag bara fick skriva den "kompatibel förrän nu.Projektet började på bara en pivot styrning, PS2 controller kontrollerade LEGO Mindstorms NXT bil, men det hamnade förvandlas till något awesome!DEN FÖRSTA VERSIONEN:Jag skapade...

LEGO MINDSTORMS sällskapsdjur mataren Version 2.0

Att införa den nya LEGO MINDSTORMS sällskapsdjur mataren Version 2.0! Denna skapelse är en förbättring av sin föregångare. Det är samma enhet du känner och älskar, men nu är bättre än någonsin! Vad är nytt du frågar? Låt oss ta en titt!Vad är det sen...