Så gör du: Klä upp ett par av lägenheter eller höga klackarkolla min blogg för steg för steg instruktioner på hur man klär upp ett par höga klackar eller lägenheter: http://korrinewojcik.blogspot.com/2011/08/how-to-dress-up-pair-of-flats-or-high.html
Relaterade Ämnen

Dekonstruera ett par Jeans med minst mängd avfall

Jag hittade nyligen instruktioner om hur du skapar en trasmatta. Naturligtvis vill jag försöka göra en med denim. Och inte nya denim, men mjuk, bruten i denim, som din favorit par jeans. Och det bästa stället att hitta som är i själva verket ett par...

Göra ett par Audiostrobe-kompatibel LED glasögon för användning med hjärnvågorna övningsprovet program

Audiostrobe glasögon används tillsammans med ljus och ljud maskiner, samt vissa hjärnvågorna övningsprovet program. Glasen har lysdioder byggdes vilken puls i synkronisering med ljud, vanligtvis antingen binaural beats eller isochronic toner. Ljus oc...

Sparka upp billigt balsamvinäger ett par hack med hjälp av denna teknik

Min son och hans fru bodde hos oss under några månader förra sommaren. Vi remodeling vårt hem och tillbringade mycket tid utomhus så hon erbjöd sig att göra alla matlagning. Det var en njutning för mig eftersom hon lärde mig några av sina tekniker oc...

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...

Gör dig själv ett par enkla spats eller damasker

detta är en ganska omfattande handledning om hur att göra din egen par Damasker eller damasker, komplett med mönster utarbetandet. Detta görs med människor av en låg till måttlig skicklighet serien i åtanke och använder billiga material som finns run...

Ett par av Childs Shorts från en T-shirt

Cheri på http://www.iammommahearmeroar.net/, är en mycket kreativ ung mamma med 2 pojkar och en liten flicka på väg. Hon gjorde nyligen en handledning om hur man gör shorts för sina pojkar ur en t-shirt. Lysande tänkte jag. Jag kan göra det. Jag gick...

Hur man gör spaghetti i ett par enkla steg

Det är verkligen lätt att göra spaghetti hemma! Använda jarred tomatsås betyder kan du äta middag på bordet i under en halvtimme, alltför. Fortsätt å läsa för att ta reda på hur man gör en grundläggande spaghetti med köttfärssås!Steg 1: Få dina lever...

Bygga upp ett ArduCopter!

Dagens guide kommer att vara om att bygga en Arducopter, eller annars känd av lokalbefolkningen som "flygande Häckklipparen".Mitt största problem med världen av RC och hobby är att det aldrig finns en komplett guide på att göra något!Erfarenhet...

Aluminium kan prydnader: Hur att förstöra ett par bra sax samtidigt spara miljön

de 3 rs återvinning är:MinskaÅteranvändaÅtervinnNu är jag allvarligt beroende av diet coke. Så skär att minska till 2 per dag.Jag spara burkar att återvinna, men hittade ett annat sätt att återanvända burkar göra till utsmyckningar för min utomhus se...

Bygga ett par anpassade högtalare

Hej alla,Här är en Instructable om hur man gör ett par anpassade högtalare. Dessa högtalare använder ett par av Dayton Audio ljud magnetiseringsmaskinerna som kan förvandla praktiskt taget alla ytor i en högtalare.Jag gjorde detta att jag fortfarande...

Om fastställande av Sulan på ett par Vibram FiveFingers

Jag bar min Vibram FiveFingers nästan varje dag i två år (utom de kalla vinter dagarna) och så småningom bar ett hål genom sulan. Jag beslöt att försöka åtgärda dem med en cykel tube korrigeringsfil kit.Steg 1: material 1) Vibram FiveFingers-Jag hade...

2 x 4 tävling - hur man gör ett par häckande sidobord

jag alltid söker en ursäkt använda min makt verktyg så när jag blev ombedd att delta i denna tävling 2 x 4 var jag mer än gärna vara till lags. För min inlämning ville jag göra en pjäs som krävs för mig att förvandla 2 x 4 till något som skulle vara...

Par o pallar med ett par o ' verktyg '

I detta Instructable kommer jag visa dig hur jag kunde bygga ett par flatpack avföring ur en enda bit plywood, med bara ett par grundläggande elverktyg. Detta projekt är prisvärd (runt $30), uppnåeliga av även de mest nybörjare woodworker, och är en...

Enkla Intercom från ett par gamla sladd telefoner

Ett intercom kan vara ett användbart verktyg eller en rolig leksak. I detta projekt ska jag visa dig hur man gör en enkel intercom med hjälp av ett par gamla sladd telefoner. Detta är en lätt elektronik projekt som är bra för nybörjare och kul att gö...

Hur man gör ett par fleece Twi'Lek Lekku att bära som en hatt.

Material lista:Blå Flece (filt från Ikea £5)Brun Fleece (filt från Asda £2)Polysyrene pärlor (£3 från Hobby båtar för mer än tillräckligt pärlor)Brun och blå/vit tråd3 inches av sy i kardborrband eller andra sutible fastning.Jag ville göra några rikt...

Hur man glitterize ett par skor

har ett par gamla skor som du verkligen gillar men börjar se slitna ut? Färgen är fading? Färgen inte matchar med något? Vill prova ett prisvärt sätt att piffa upp din garderob?Jag hittade väsentligen dessa instruktioner på en mode blogg som heter An...

Hur man gör ett par converse egna

hur du anpassar din egen Piara Converse, vill vara annorlunda än andra? vill du designa dina egna skor?Material:Tjockt papper,zacto kniv,skärbräda,Spray färg eller färg,ett par converse skor.Steg 1: Först ta skosnören ta av skosnören att inte röra up...

Bygga upp ett komplett AVR och spela Mastermind!

Spelet Mastermind har funnits länge, och jag minns att få en styrelse version med färgade pinnar när jag var liten. Jag älskar detta spel, eftersom det är lösbara genom ren logik. En spelare (eller en dator/mikrokontroller) väljer en sekvens av färge...

R/C Paradox - ett par radiostyrda anka Vettar

efter att ha kört min väns R/C båt på en ankdamm en dag, jag blev inspirerad att bygga en R/C anka.Jag slutade köpa ett par anka Vettar på lokal loppmarknad för $10. De är avsedda att användas av duck hunters för att locka intet ont anande vatten fou...