Sable 2015 CNC + Arduino + GRBL = LunchBox CNCDetta är min 2: a Instructable och min 2nd Arduino powered CNC, den här gången jag upp svårighetsgraden genom att besluta att göra en själv innehöll CNC enhet av design min egen elektronik kapslingar och placeringar.

Stegen i detta Instructable är mer beskrivande än lärorika, filmerna är det bästa sättet att faktiskt se hur jag gjorde det. Dock ska jag göra mitt bästa att fylla hålen jag missade i videor.

Detta projekt beskrivs bäst i videon så här är två filmer jag gjorde, på totalt ca 30 minuter. Så, ta en kopp joe och följer med som jag gjort ändringar i farten, göra misstag och bäst av allt, komma ut på toppen med något jag tycker är ganska darn cool.

Del 1: Beskrivning av maskinen, inrättande av inneslutningen, sourcing delar och gör vissa test rörelser med stegmotorer.

Del 2: Montering inhägnad, slutliga ledningar och test nedskärningar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3020 CNC + Arduino + GRBL + CNC sköld V3

Låt oss konvertera en billig kinesisk CNC-maskin från parallell Port till Arduino och GRBL.Okej killar, detta är en kulmen på veckor läser, forska och beslutsamhet. Det är min första instructable så hoppas den här hjälper dig där du behöver gå.Lite b...

Hemmabyggd (DIY) CNC router - baserade Arduino (GRBL)

Redan för några var månader eller år, jag planerar att bygga mitt eget CNC fräsmaskin. Nu bestämde jag mig för det var tid att göra det! Jag läser mycket om andra DIY projekt och till slut jag gillade designen från Arduino CNC intstructable som jag h...

Hemgjord CNC fräsning maskin v2 - arduino uno GRBL

Här ville jag presentera min andra cnc fräsmaskin. Just nu är det redo 1 axel med kontroll arduino GRBL. Slutligen, jag kommer att lägga till fler steg byggt min maskin i den ordning skapades. Syftet med detta projekt är att kontrollera driften av ko...

Mini Arduino CNC

Detta instructable visar dig hur man bygger en billig och enkel, men mycket liten CNC använder Arduino UNO. Du kan använda den till mill tunna trä, olika skum eller du kan använda den för plottning olika skisser och kan också användas för gravyr och...

Hur man gör en Arduino Powered CNC-maskin

Stegvisa instruktioner om hur man bygger en låg kostnad CNC-maskin med en Arduino Uno!Steg 1: Fabricera en bas och x-axeln slädeRoller skate hjul kommer att användas att skapa x-axeln släden. En kombination av 2 in och 1 i stål slangar bildar basen a...

Göra en CNC kvarn med en laserskärare

Så du har en CNC laserskärare, men du vill ha en CNC kvarn? Problemet löst.Detta projekt är en liten CNC kvarn som kan sättas ihop från affären och laserskurna delar för omkring $800 utan verktygsmaskiner. (Om du har tillgång till en butik med en cho...

Raspberry Pi Alamode CNC Controller

Detta är mitt första försök till en instructable. Jag hoppas det hjälper någon annan.Växlar och lampor och fläktar, åh min...Läs gärna igenom kommentarerna för mer detaljer.Jag köpte en CNC-maskin för en tid sedan och jag var aldrig nöjd med det. Det...

Shapeoko 2, Arduino UNO R3, grbl 9g, 8 bit lasergravyr diod foto

Mig och min son utvecklat uppfann/ett nytt koncept "On-The flyga" 8-bitars laserdiod gravyr bilder över två år sedan. Med detta begrepp släcks Laser-diod aldrig genom hela bilden gravyr process. Det varierar bara kraften upp och ner för att prod...

DIY CNC router - klassprojekt

Varje extravaganta verktyg förvärvet är att din genomsnittliga person, ett mysterium. "Vad fan behöver du det för?" handlar vanligen exclaimed. Jag behöver oftast inte specifika svar på dessa frågor till vill ha ett verktyg. Bara det faktum att...

Kontrollera din CNC över Wi-Fi

Hej alla! Detta är min första Instructable, någonsin. Jag hoppas du njuta av den.Jag byggde nyligen mitt eget CNC router och ända sedan jag fick den igång har jag varit besatt av den. Det har varit en stor erfarenhet av lärande både när det gäller CN...

CNC ur en scanner (billigt)

du kan rädda delar från skannrar och skrivare att bygga en billig CNC-maskin. Stegmotorer och linjär guider (stavar) har tagits från skrivare och skannrar.De saker du behöver köpa är aluminiumprofil, stepper controller, Arduino, gängad stång, nötter...

3W 4'x 4' Arduino Laser skärare/gravör

I denna tutorial får du lära dig att göra dina egna 4 ft 4 fot, Arduino kontrolleras, 3 watt laser gravör / fräs (för tunna material) för omkring 300$. Det viktigaste som skiljer denna tutorial från andra laser gravör tutorials på här är ungefär 42 x...

Styra servon med Arduino och RC mottagare/Transmiter

I denna Tutorial ska jag förklara hur man styr mer än en servo med endast en kanal för dina Transmiter/mottagare och program egna rörelser. Det är nyttigt för komplexa rörelser som robotarmar.Du behöver:-Arduino Uno-Transmiter-Mottagare-3 servonSteg...

Arduino Leonardo Micro som Game Controller/Joystick

VIKTIGT: Denna artikel är för Arduino IDE version 1.6.6 (eller ovan). Lägga till en USB-spelenhet till en Arduino Leonardo eller Micro använder Arduino IDE version 1.6.5 (eller under) se följande Instructable: lägga till USB-spelenhet till Arduino Le...

Arduino lastcell / skala

Från sinnen på http://arduinotronics.blogspot.com/Viktig uppdatering!Eftersom så många människor har problem med INA125P, har vi nu en ny och förbättrad version som använder Hx711 24 bitars ADC förstärkare modulen. http://arduinotronics.blogspot.com/...

Arduino Yun GPS Bot

I detta instructable visar jag hur du kan bygga en arduino gps-enhet som spårar din position, hastighet, temperatur och ljus intensitet. Jag också hur koden ska bygga en klient som hämtar data automatiskt till din dator och ett GUI som graps data och...

Bygga robotarm med 3DP +Arduino(用3DP+Arduino製作機械手臂)

Detta är en 5-axlig robotarm, jag gjorde det med 3D skrivare & Arduino.Du kan följa nedan steg för att hämta resursen och göra den.Förbereda saker:1.MG995 servo x 52. SONY Joystick x13. Arduino x1.Steg 1: Se Demo FilmDu kan se Demo Film. Med hjälp av...

Ambilight DFMirage [super snabb skärm ta till fånga och bearbeta]

Ja, alla min instructables är om ett litet projekt, men som du kanske har sett, jag har utvecklats riktigt bra i dessa typer av projekt.i denna artikel vi goin att använda en programvara som jag har jobbat på ganska länge, och som titeln säger "Super...

DIY I2C LCD-Display med ingångar

Den typiska parallella LCD används med en Arduino (16 x 2 eller 20 x 4) har 16 stift. Endast 6 I/O pins krävs på Arduino, men tänk om du kunde få det ner till två I/O stift, och har fortfarande de stift som är tillgänglig för andra enheter?I2C gränss...