Säkerhet kameran fågelholkHej alla

Våren blir snart och det är dags att sätta upp några birdhouses!

Jag gjorde denna särskilda fågelholk för min far. Han blir lite äldre och detta går tillsammans med två kännetecken: 1) han blir lite paranoid och därmed rädd för ovälkomna gäster runt vårt hus, börjar 2) han älskar fåglar.

Jag gjorde honom denna fågelholk, avsett som ett skämt, i form av en övervakningskamera. Jag Hämtad idén från denna webbplats men efter räkna ut att denna fågelholk inte fick önskad höjd beslutat att göra en själv.

Efter den enorma entusiasmen för min första instructables (klicka!) Jag bestämde mig att sätta detta projekt också på webben. Om du gillar projekt/utseende/tanken då snälla rösta på mig i Plywood contest. Jag skulle älska att vinna en annan Instructables T-shirt!

PS: Om du är intresserad av att göra detta projekt, jag är villig att hjälpa dig med laser-skärning. Jag kan att laserskurna trä på ett närliggande företag och fartyg trä. Kostnaden för laserskärning blir cirka 15 euro, kostnaden för transporten beror på där du lever. Jag kommer inte att debitera extra kostnader. Om du är intresserad vänligen maila mig: vincent.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en enkel säkerhet kameran Safe

kameror, de verkar vara överallt dessa dagar. De är så allmänt förekommande att ögat ibland helt enkelt inte märker dem. Jag går förbi minst en eller två kameror varje gång jag går korridorer från en klass till en annan. Big Brother alltid tittar på....

DIY-säkerhet kameran

Detta instructable visar du hur bygga din egen DIY säkerhet kameran, som tar en bild av personen vid dörren och skicka ett mail med bild till din e-rutan, så att du vet om det är något du vet eller dess en inkräktare.DIY säkerhet kameran använderen A...

Förvandla din gamla Smartphone till en säkerhet kameran eller Bady babyvakt

Åtgärder för att följa* Hämta IP-Webcam(https://play.google.com/store/apps/details?id=com... from PlayStore onto your device* Starta programmet och justera inställningarna (beroende på vad du vill). Navigera till botten och klicka på starta Server.*...

Säkerhet kameran säkra kommersiella

Säkerhet kameran Safe! - De mest populära videorna är här gjort för AV klass. Uppdraget var att skapa ett kommersiellt, och jag tänkte genast på Instructables. På grund av någon olycklig serie händelser (Partner bort på semester, sjukdom, etc), filma...

BoBoBoT 5MP 1080 HD säkerhet kameran Raspberry Pi Security Robot

5 Mega Pixel 1080 HD kamera modul med mörkerseende NOIRMotion Capture-teknikMotion Capture Email flyglarmenLive webb-Feed klocka från din smartphoneSD-kort DVRRaspberry Pi GPIO pinsLysdioderWiFiBluetooth5V DC Lithium Ion ackumulatorn driv5V DC USB Po...

Rörelse aktiverad säkerhet kameran använder Intel Edison

Målet med detta projekt är att göra en övervakningskamera som slås av en rörelse senor. En passiv Infra-röd (PIR) motion sensor övervakar kontinuerligt för alla rörelser i sitt synfält. När en rörelse upptäcks det orsakar en USB-kamera för att fånga...

Säkerhet kameran lampa

när jag såg denna lampa jag visste jag hade sett det någonstans innan (min hjärna är riktigt bra att komma ihåg oviktiga saker). Det tog mig ett tag att lista ut var, tills jag mindes, att det var i Britney och Madonna Video "Mig mot musiken".Ja...

3D tryckta Raspberry Pi säkerhet kameran

Artikel i 3Ders.orgUppdatering: Om du gillar min instructable snälla rösta på mig i Raspberry Pi och Epilog utmaningen. Jag kommer även uppdatera det 5: e steget att omfatta hur jag in Motion på den första starten. Tack för dina klick och tack Instru...

Dummy säkerhet kameran med Spark.io

Övervakningskameror kan bli mycket dyrt. Jag tog en gammal bullet kamera bostäder, lagt till en spark.io kärna med en Sparkbutton och en PIR (passiv infraröd)-sensor för att göra det svarar på identifierade rörelse. När PIR varningar, LED ringen på S...

Arduino powered säkerhet kameran

Klicka här för att förvandla din billiga webcam till en avancerad övervakning anordning! använda en Arduino, en servo motor och genom att följa denna video scheman planer, kommer du snart att säkerhet expert i ditt hus!...

Säkerhet kameran från Portal

detta är min första Instructable. Jag kommer att visa dig hur man gör de övervakningskameror som GLaDOS använder för att titta på ditt varje steg i Portal. Om jag får mer än 20 kommentarer om detta, kommer jag lägga upp hur man gör portalen pistolen....

IP-säkerhet kameran använder ANDROID telefon

Hej killar, om du har din ANDROID-telefon där miljarder av produktiv apps i AppStore som app kallas IP-kamera. Ladda ner den från AppStore det är gratis och ställa upp. ANSLUTA WIFI eller internet i du dator och android .launch IP-kameraapp enIP-adre...

Säkerhet kameran Denver

2 Mega Pixel IP-infraröd domekameraDetaljer:• Hög upplösning• Infraröd LED• Väder & Vandal Proofhttp://www.ssscamera.com/Product/IP-Cameras-IP-Infrared-Dome-Camera-2-mega-pixel/...

Grundläggande Android säkerhet system

De flesta IP-webbkameror kan kosta från $50 per kamera, och kvaliteten är fortfarande inte så bra. I denna Instuctable kommer du lära dig att använda och gamla android telefon som en IP-säkerhet kameran och sedan köra den från en stationär dator. HTC...

Android säkerhet kamera/Webcam

Så detta är min första instructable. Jag tänkte jag skulle börja med en lätt en--att göra en säkerhet kameran ur din gamla android mobiltelefon/tablett. Detta projekt kommer att täcka allt från vanliga problem, tweaks och kommer att kompletteras till...

Lätt Raspberry Pi säkerhet Cam med automatisk webböverföring

Detta är ett projekt som jag satte ihop super quick i under en vecka eller så. Anledningen till att jag behövde ställa in som jag gjorde det var att få en grundläggande trygghetssystem på plats så snart som möjligt att övervaka mitt garage via min mo...

12/24 volt Wind Turbine Power Station - börjar laddas batterier i 2mph vindar

Detta instructable visar hur man bygger en komplett fristående 12/24 volt vinden drivs elektrisk Generator med gamla datordelar, en cykel rullar, några trä, en spole och diverse fästen och skruvar.Vänligen rösta för detta projekt :)Efter att ha läst...

Kite flygfotografering Picavet System - roligt, enkelt och lätt att bygga!

i detta Instructable jag kommer att lära dig hur man bygger ett picavet och kamera fäste för kite aerial photography/video så att du kan fånga fantastiska Bird's eye syn på världen omkring dig. Syftet med picavet är att hålla och stabilisera kameran...

Fullständig tillgång till Desktop PC via iPhone

har jag satt ihop vad jag tycker är en ganska grundlig guide till att använda din iPhone för att ansluta till ditt skrivbord över 3G, Wi-Fi, och via ett nätverk. Jag kör för närvarande Windows 7 Home Premium & iPhone4. Det finns många andra apps som...