Sakura blomma halsband och örhängen med YUPO papperjag ville prova att göra något med ett material som sällan används i smycken gör--YUPO papper. YUPO inte är faktiskt papper, det är tunna blad av polypropylen. Som sådan, har den några intressanta egenskaper, såsom att vara vattentät och mycket svårt att riva, som normalt papper inte har, som tyder på några spännande möjligheter. YUPO används normalt för utskrift, och vissa artister tycker också det är en stor akvarell och ink medium.

En egenskap av YUPO som jag skulle läsa om var att det kommer varp när de utsätts för värme (så med det för att göra lampskärmar, till exempel, är inte särskilt praktiskt). Jag var nyfiken hur mycket värme var nödvändigt och vad denna skevhet såg ut, så jag höll en bit skrot över en ljuslåga att se hur det uppförde sig själv. Titta på bit av papper curl, skrumpna och tjockna i värmen gav mig en idé om hur att dra nytta av denna unika funktion i YUPO.

Med hjälp av tyg eller papper blommor i smycken är inte ny, men både material, medan ofta producerar realistiska och vackra resultat, kräver precisionsarbete, och kan vara helt förstörd av fukt. Eftersom YUPO är vattentät och extremt tålig, detta skulle inte vara ett problem, och även krökning som det förvärvar när de utsätts för värme skulle vara helt opåverkad av normalt slitage och hantering, och, möjligen, även tåla några korta missbruk från barn och husdjur. (Observera: Jag föreslår inte att antingen YUPO papper eller smycken tillverkade av det skulle göra bra leksaker för husdjur eller barn. Minst sagt, ett skikt av plast kan utgöra en fara av kvävning, och smycken tenderar att ha små delar och vara en kvävningsrisk. Så snälla håll yngre barn och djur säkert bort.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Halsband och örhängen

Skiss över mitt halsband och örhängen.Steg 1: Närbild på en av mina halsbandEfter skissa jag 3D genereras använde det sedan min 3D skrivare att skriva ut den.Steg 2: Full version av mitt halsband och örhängen2 fler versioner av halsbandet med färgmat...

Brand-halsband och örhängen

Jag spelade new super Mario bros. DS, jag hade sett min vän spelar det så jag visste vad jag ska göra. Jag fick just min andra brand blomma. Jag tänkte, "hur skulle det se ut som tillbehör._____________________________________________________________...

3D utskrift Korpen skalle halsband och örhängen

Med hjälp av telefon app 123D fångst, scannade jag en raven skalle för att skapa ett 3D tryckta halsband hängsmycke och örhängen. Jag beskriva processen för hur till få en bra 3D scan, redigera geometri i Meshmixeroch montera smycken hårdvara.Steg 1:...

DIY Deadpool Polymer lera halsband och örhängen | Hantverk för att ge

Hej du!Hur annars är glada för Deadpool att få komma ut!? I denna video kan du lära dig hur du skapar din egen Deadpool örhängen och halsband från polymerlera. En rolig liten DIY project för att njuta av!Prenumerera här: https://www.youtube.com/chann...

PI halsband och örhängen

Jag gjorde dessa för 14 mars 2015, eftersom Pi-dagen var en så stor sak.Steg 1: Jag började med InkscapeJag skapade symbolen pi i Inkscape genom att importera en bild av symbolen (från ordet) och sedan läggas slingan till toppen.Jag använde detta Ins...

Tatuerat Princess halsband och örhängen som

jag behövde något att bära med den vackra rosa klänning som jag ville ha för Marvalous måndag på jobbet. Så jag vispade ihop detta örhängen och halsband som. Det bara kräver regelbundna ringar och kedjor och är ganska enkelt att sätta ihop. Och det ä...

Silver Swagger halsband och örhängen

jag skapade denna bit av örhänge konstateranden som hade fem loopar. Jag ville bara ha tre så jag tog tång och avskurna extramaterialet och sedan används drimmel för att jämna ojämna kanter. Det fungerade bra!http://www.Etsy.com/Listing/51384466/silv...

Beachwear halsband med örhängen med paracord

Hej vänner,Sedan min första paracord projekt tills nu, har jag blivit mycket mycket knotiga... Lol. Jag menar det, jag har försökt och experimentera med knutar mycket, särskilt de dekorativa som. Jag vill tacka JD av fusionknots.com för hans fantasti...

Pärlstav örhängen - Handgjorda örhängen med Swarovski kristaller, Bohemiab glas och Miyuki seed beads av

Pärlstav örhängen - Handgjorda örhängen med Swarovski biconer, Bohemiab släppa glaspärlor och Miyuki seed beads av....

Hur man gör lätt örhängen med hattpinnar och Eyepins för alla hjärtans dag

Här kan du se en lätt örhängen handledning för nybörjare som visar dig hur man gör örhängen med hattpinnar och eyepins på ett ovanligt sätt, inklusive sättet att göra en radbruten slinga.Steg 1: Förnödenheter som behövs för att göra örhängen med hatt...

Hur man gör Quilling blomma halsband för flickor

vill du prova något nytt? Låt oss göra ett försök på quilling flower halsband för flickor! I dagens Pandahall tutorial, du lära dig hur man gör quilling flower halsband och du måste njuta av dig själv mycket!Steg 1: Material som behövs för det quilli...

Spjälsängen med återvunnet tyg

Spjälsängen är en mycket viktig tid Juldekoration i många hem, och det finns många sätt att ha spjälsängen hemma, ett av dessa sätt är genom att göra det själv med rester av tyg du inte längre använder och skär navidena tyg. För patros bara en liten...

DIY futuristiska örhängen med sprayfärg & hundhalsband

Om du inte vet, jag är en modefotograf och jag har ett skott som kommer upp med en bra modell och jag har skapat denna coola futuristiska koncept för henne. Jag har redan skapat ett pannsmycke, halsband och nu jag skapar örhängen! Jag hörde också om...

Hur man gör hoppa Ring ljuskrona örhängen med pärlor

I denna tutorial får du lära dig att göra ett par hoppa ring ljuskrona örhängen med pärlor. Följ mig och har ett bra försök.Steg 1: Leveranser att göra ljuskrona örhängena:10 MM blå glaspärlor6MM ljus blå glaspärlor4 MM ljus blå glaspärlorHoppa Rings...

Lätt att följa Guide om hur man gör tråd Wrap Hoop Örhängen med pärlor runt

Det finns gott om sätt att Linda tillbehör med tråd. En liten gåva, som ett halsband, ett armband och örhängen, kan vara diversifierade och mångsidig. I den här självstudiekursen kommer du lära dig hur tråd wrap par dingla hoop örhängen dekorerade me...

Knappen halsband och armband

enkla halsband och armband med knappen.Steg 1: leverera 1. knappar - jag väljer pastell färg och transparent knappen2. lås och hoppa ring3. sträng för halsband - jag använder pu läder snöre. Kan också använda nylon snöre4. sträng för bracelete - elas...

Söt tyg blomma halsband

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en söt tyg blomma halsband. Detta halsband gjordes inom 2 timmar inte välbehövlig färdigheter som krävs!Vad du behöver:. 2 olika tyger (färg och typ av tyg är ditt val). Tyg sax. Nål och tråd....

DIY Hur man gör hampa Macrame örhängen med gröna pärlor

En video tutorial om hur man gör dessa hampa macrame örhängen med pärlor. Du kan göra dessa för att matcha din hampa halsband och armband. Detta är en mycket enkel och snabb projekt!...

Faux tropiska örhängen med plastflaskor

Om du är redo för en semester särskilt på stranden sida är detta perfekt. Dessa består av plastflaskor, är tålig, vattentät och ljus i vikt. Detta är också ett bra sätt att återvinna plast flaskor! Du kan använda denna teknik med papper men det bruka...