Sanna spolhandtaget knex w / magazinedetta är min andra instructable. : D

Statistik

-Bränder gula spön
-6-7 rod jamproof mag
-Sant trigger
-Ram lås
-Genomsnittliga utbud (beror på gummiband)

Jag ger kredit till Hu är du för att hjälpa mig bygga denna pistol.

Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sanna spolhandtaget knex

Ja detta är det en riktig knex spolhandtaget jag fick trigger idén från jamesdude.ledsen för hur illa det är det är svårt att ta en del och sätta tillbaka tillsammans.Steg 1: reservdelslistaSteg 2: ram och del 1 i kroppen bilder.Steg 3: utlösa del 2...

Knex FlipTek Magazine - Preloadable

här är en ny tidskrift som jag har skapat. Jag fick idén från Nerf knäppa klippet, så jag gjorde en Knex version. Så laddas du i sekunder med denna tidning. Denna längd rymmer sex på varje sida, så du får sex skott, vänder sedan mag, sedan ytterligar...

Knex Helical Magazine

Hey guys! Sommaren är äntligen här! vet du vad detta betyder? FLER VAPEN! Jag förlorade slutligen min inaktivitet, och jag kommer att lägga fler vapen under sommaren nu. Men när jag utforskade knex gemenskapen, jag ser alltid folk som säger: "hur gör...

Knex gun Magazines (mag)

Hi guys!Jag trodde id snabbt göra detta bildspel för nybörjare på knex vapen,Det är bara grundläggande mags används på knex vapenJag gjorde inte alla stavar orsaken röda och grå ant verkligen används mycketPrenumerera!(i varje bild det är mag och mag...

Mycket liten sant spolhandtaget knex

Hej killarDetta är min 1 instructable så inte för hård.kredit till matsermuiker (ledsen om jag fick ditt namn rong)dess ganska mycket hans pistol men jag modded den till göra den mindre(det bränder grön/svart stång)för- och nackdelarproffsensanna tri...

Korta instructable #2: minsta sann spolhandtaget på denna webbplats

brukar jag spendera min tid på stora, överdrivna gevär med sann triggers (jag är dålig på att göra instructables för stora saker, när jag tar dem isär jag glömma hur man sätta tillbaka), men denna gång beslutat att göra en liten sant utlösta pistol....

Zapzap35's true spolhandtaget knex

min bästa knex pistol ännu. (jag är inte responceable för något stuped du göra med denna pistol som skjuter proprty anamles själv ect.)Jag måste också ge kredit till jedff, reiben och dsman19527.Lycka till! :)Steg 1: på handtaget picture 1.make thisb...

Knex Drum Magazine

What's up? Denna trumma mag var med i min TAR-21 bildspel. Jag blev ombedd att lägga insructions, så här är de.På det sätt jag gjorde detta, kan inte det foder. Men kan den övre delen konverteras för att innehålla punkter. Detta mag kan användas för...

Knex M47 magazine, syn, GEVÄRSSTÖD MOD

heres hur till tillägga en tidning till din M47.Detta innebär att omarbeta fat och pumpSteg 1: tidningen 1. göra 2 av dessa2. ovanifrån av steg 13. Anslut två styckenSteg 2: fat 1. göra detta2. för att göra detta måste du halshugga vissa nyanser av g...

True Trigger K'NEX pistol

detta är en sann spolhandtaget knex. Vänligen betygsätta och kommentera tack. Jag ger alla krediter till jamalam för baksidan av beståndet!Steg 1: Beståndet Bygga beståndet.Steg 2: Beståndet Bygga och ansluta beståndet.Steg 3: Fat. Bygga fat och seda...

VÄRLDENS första blå ROD skytte KNEX = > CAP GUN < =!!!

Detta är den första knex cap pistolen som någonsin gjorts, också skjuter det blå stavarDenna pistol är bas på banan uppfinnarens "sanna spolhandtaget"Jag modded fat så det har 1 stor ram rod och 1 liten (som aktiveras genom den stora en)mellan d...

Knex halvautomatiska gevär V2.0 instruktioner

Första bilden är de ursprungliga, killarna. Detta är min Knex assualt gevär. Det är en sann halvautomatiska knex pistol. Att hålla sex beskjuter (kulor) och är jam gratis. Denna pistol är också mycket tillförlitliga och av min egen design.Med små.64...

Knex Pistol Project 2 x

detta är min första instructables och detta är den första modellen. Jag arbetar på en sann utlösare för denna pistol.Pro:Skjuter över 7 meterser bra utenkla att göraCON:Inte en sann spolhandtagetInga magSteg 1: Ram och utlösa Detta är den Ram och Tri...

S10 Knex Shotgun

Beskrivning: en sann trigger, knex hagelgevär pistol som blir 20 fötter av sortiment och bränder 10 grå kontakter på en gång i ungefär en 5 fot spridning.Laddar: För att ladda, du ta bort band från mag pusher (som visas i bild 3) och ladda 10 grå kon...

Öknen buzzard knex pistolen

denna pistol är en bild översta kraftfull sann spolhandtaget!!! med vad jag är tror en ny handtag! Jag tycker du gjort ett bra val om du byggerSteg 1: på handtaget 1.make thees!2. sedan fortsätta att göra dem till sina till önskadstorlek, försök inte...

"Minigun" (bokstavligen)

till att börja med detta är en pistol som jag gjorde för "utmaningen" som jag gav till TheDunkis. Det ska vara världens minsta löstagbar mag, sanna spolhandtaget k'nex, men jag är säker på att någon där ute har redan gjort en mindre en.Utbud-10-...

Nya Kne'x pistol

Hej tittare, det är min nya Kne'x vapnet. Jag hoppas du gillar det, det är typ av en oodamo pistol.Funktioner:Sanna TriggerOodamo magazineSnyggBra effektKompaktSteg 1: Steg 1: viktigaste ramar och Mechagnism These are the main frames and inner workin...

Sanna bolt action knex spolhandtaget

jag ville göra min egen sanna knex spolhandtaget, så jag försökte några olika jag idéer och jag tror ive komma upp med en ny utlösare. Jag ingen pistolen är ganska grundläggande men om du vill ha en lätt att göra sanna bolt action knex spolhandtaget...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, nu med sann trigger.

Här pistolen gjordes ursprungligen av banan uppfinnare. Allt jag gjorde var ut på en sann utlösare. Heder åt banan uppfinnare och den som ursprungligen gjordes att utlösa design. Det ursprungliga vapnet är här:Steg 1: Handtaget och Trigger Bara bygga...