SANNA Trigger hävstång åtgärd gevär (build)Whats up killar Ben här med min senaste contraptions instruktioner bara för att visa att det är möjligt att göra en hävstång åtgärd gevär av K'NEX och fortfarande känner en awesome nörd stängning och skytte detta bad boy på något som rör sig, har några cirklar i det, eller bara för att du känner för det! Okej, utan ytterligare förseningar ger jag dig mitt sinne i fysisk teori och konstruktion begreppen, min bulldog av hagelgevär, min första spaken åtgärd gevär.

FÖRDELAR:
-mycket kraftfull
-traditionella 8 runda magazine (även om jag använder bara 6 i bygga)
-använder påtryckning action! : D
-sant trigger
- OCH jag är ganska säker på att dess en av de första få på webbplatsen som gjort använder en sträng remskivan systemet!

NACKDELAR:
-utan tejpen på spaken, denna pistol skulle inte vara möjligt att bygga "()
-en få klippa/bärgades brutna stavar
-ingen skal utmatning... ÄNNU!
-FORTFARANDE en prototyp i mina ögon

Jag hoppas ni gillar det, jag har haft så mycket roligt att skjuta saker med den, kartonger, min yngre bror, skrämmer fåglar, inte att skada dem, det är en skam im befria mig från det :(men jag älskar det, jag hoppas att du älskar det, instruktionerna är här så det finns ingen anledning att gräma om inte kunna återuppbygga det: D njuta! Betygsätt, kommentera, ändra som du vill, bara kredit för den pistol bygget :D

VARNING!:
ingen kredit stals purposefully för objektet, alla krediter går respektfullt till rättmätiga ägare!

STEG 1. fat och fore grepp:
bild 1) vad du gör
bild 2) göra och spara för senare
bild 3) gör
bild 4) gör x7
bild 5) så att du har denna många :D
Bild 6) gör x2
bild 7) gör
bild 8) en annan vinkel för att vägleda dig
bild 9) gör
Bild 10) en annan vinkel för att vägleda dig
Bild 11) gör
bild 12) Oj, glömde en bild, Lägg till oskärpa stavar, då de delar du just gjort inklusive orange kontakterna
bild 13) lägga till andra ansikte
Bild 14) slip fore pipan på plats
Bild 15) lägga till den här grå kontakten bara så ingenting rör sig runt
pic 16) voila! du har avslutat del 1 av 5!

Jag kunde inte få länken att fungera korrekt, så heres en URL för att titta på, det bara visar hur pistolen kukar och laddar ordentligt ^ __ ^

http://www.youtube.com/watch?v=QoigQFY-DaY&feature=PLCP

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex pistol med Mag, sanna Trigger och synen bas.

Min första instructable och denna pistol är min första sucsessful göra. Det finns en syn på framsidan så du kan lägga till egna sevärdheter bekväma det kanske ser bättre utan och dess innacurate så det är upp till dig. Powe beror på din gummiband (mu...

Knex hävstång åtgärd gevär V2!

Långt förväntade (bra för mig) knex hävstång åtgärd gevär. Dess baserad av lincolns repeater på Fallout 3 (bäst freakin spelet EVER). Skjuter 45 fot. Riktigt cool komplicerade mech. Handtag/beståndet är utanför min paus action hagelgevär som några av...

Min VGN 014: Full auto, sanna trigger och Borttagbart magasin + FRMG - 002 kommer snart!

Hello people !Så detta är bilden av min VGN 014 (se den andra dra av denna pistol). Det sista mycket små problemet med denna pistol är finish, så detta är den senaste versionen av denna stora pistol.Proffsen-Full auto-Sant trigger-Liten och kompakt-B...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, nu med sann trigger.

Här pistolen gjordes ursprungligen av banan uppfinnare. Allt jag gjorde var ut på en sann utlösare. Heder åt banan uppfinnare och den som ursprungligen gjordes att utlösa design. Det ursprungliga vapnet är här:Steg 1: Handtaget och Trigger Bara bygga...

FRMG-002. Den slutliga hämnd kulsprutan. Full auto, sanna trigger och utseende är bra!

Hello !Så detta är det mitt nya vapen. Det är en kulspruta med en sann utlösare. Det stora tornet framför pistolen kan skjuta 9 tiden. Avtryckaren är lätt och systemet är enkelt.ProffsenSanna och lätt triggerFull autoSer är storUtbudet är bra för en...

Dubbla bränning, Knex sniper, sanna trigger med räckvidd.

Lätt att göra sniper med räckvidd och en sann utlösare. OBS! I slutet av detta instructable, elastiska band och svårt att lägga på ordentligt. Det kan inte skjuta grön, vit eller blå stavar exakt men det kan skjuta större stavarna och slå på mål väl....

Rmconstruction's Knex True hävstång åtgärd gevär!

De första postat mech för en sann spaken åtgärder. Spaken är egentligen inte att svårt att dra tillbaka, och tyvärr, du inte kan överdriva gummiband, när du ska sluta dra motsvarande kraft med spaken, och eventuellt bryta det :-(Det kan lätt ta 2 #64...

Sanna Trigger, 10 runda, automatisk lastning, Knex Concept Rifle

detta är en knex gevär. Den har en 10 runda tidning som är jam gratis. Beståndet är av "The Jamalam" så full kredit går till honom om detta. NJUT AV :DDen andra bilden ser du gjordes av oblivitus, så ge honom kredit på. Känn dig fri att kommente...

Sanna Trigger sköt en kraftfull Knex Pistol!

Äkta Trigger en sköt nybörjare Knex pistol. Detta är min första pistol och instructable så snälla inga hårda kommentarer.Steg 1: hantera Detta är verkligen lätt allt du behöver göra är att ta några gröna connecters och 2 gula barer och sedan... göra...

Min SS-001. Shotgun med sann trigger, skal mata, utmärkt noggrannhet, stor makt och ser söt!

Hello poeple !Så detta är min nya hagelgevär: SS-001. Dess slingshhot system gör ett utmärkt utbud och har en stor noggrannhet. Det är inte semi-auto, men dess makt, dess riktighet, dess lokks och dess skal mata ut här pistolen en av de bästa hagelge...

Knex hävstång åtgärd gevär

detta kanon koncept gjordes av bakenbitz och moddat av mig.Steg 1: Trigger, Ram Rod och Mag Rod Steg 2: lager Steg 3: Spaken Mech Steg 4: Fat och montering bruten vit kan ersättas med blå kontaktSteg 5: Särskild anmärkning mest skära stavar kan ersät...

Sanna Trigger handtag/klipp Knex Uzi! New 227b

här är instruktioner för min nya true-trigger knex Uziden har det första järnvägssystemet, till min knowlage.Jag ger kredit till minty hippo och loosewire för där kanonerSteg 1: huvuddelen huvuddelpic-1 huvuddel vänster sidapic-2 huvuddel bottenpic-3...

Sanna trigger enkel pistol origanally gjorts av Bannana uppfinnare.

Detta är Bannana uppfinnare pistol men jag fixade det något. Ett särskilt tack till Bannana uppfinnare för att tillåta mig att återskapa sin pistol.Steg 1: Delarna. Du behöver...Steg 2: Kroppen av vapnet. Den huvudsakliga delen av pistolen.Steg 3: Fa...

Hävstång åtgärd gevär

ok så vissa människor har varit ber mig att skriva så här det är så om du vill bygga den sedan få sprickbildning!! VARNING ANVÄNDER SKÄR DELAR!videon här om hur man laddar och visar det skyttehttp://www.youtube.com/watch?v=rSss1Q3T4NQäven posta bilde...

Knex Pistol med sann Trigger och stängning mekanismer

A realistiska söker pistol tillverkad av knex, ganska lätt att bygga och tog mig evigheter att tänka ut från grunden. Jag ännu har inte en instructable på detta men det kommer inom de närmaste dagarna, jag hoppas du gillar detta.Rad genomsnittet är =...

Tiny, sanna Trigger, Mag Fed K'nex pistol-El Mosquito

OK väl bestämde jag mig för jag ville se om jag kunde göra den minsta truegger, mag utfodras pistol ännu. Detta är vad jag slutade med. Jag beslutade att ge det en spanska namnet bara för fan av det och eftersom jag var trött på att ge en pistol en a...

AMTS prickskyttegevär

detta är en sann trigger, 12 sköt mag matas gevär. Den använder flera modded bitar som jag påpeka under Instructable. Jag kommer förmodligen lägga till det och förbättra den. Ledsen om några av bilderna var tvungen att använda en kass kamera. Jag ge...

Knex XM8 10 skott gevär 1,7, av bannana uppfinnare.

Detta är en sann trigger 10 runda knex gevär. Det ser ut som en XM8 mest bland andra vapen så det är vad jag kallade den. Denna pistol har mycket god effekt och hög noggrannhet. Det är lätt att kuk och aldrig sylt. Jag hoppas du njuter och glöm inte...

Höga powered Knex gevär, post eller inte?

Ahhhhhhh its good to be back..så vad har jag för dig den här gången? Okej lemme ge dig springa ner...Jag satt tillbaka för ett par veckor undrar om vad du kan bygga, och jag kom till en slutsats att en ganska hög driv knex gevär skulle göra susen, me...