Sätta fast bruten tangentbord ben med kontorsmateriel-
Någonsin ta itu med ett BRUTET tangentbord ben?

Med bara vanliga kontorsmateriel

Kan du fixa det tangentbord PROP benet GREJEN!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sätta fast bruten skruvhålen med 3d utskrift penna

Dess hänt oss (Ja, alla som har pried isär en massa prylar och gizmos med dolda lås och skruvar och inte tänkt att vara "användaren") alla: du bända isär en envis bit för att hitta du bröt faktiskt ett gemensamt höll tillsammans med en skruv i s...

Sätta fast bruten nätsladdarna med Sugru

Steg 1: Vad du behöver 1. ett paket med Sugru. Jag valde vit att matcha min nätsladd. 2. nött sladd/nätadaptern. Min var bara sliten ledningarna var intakta. Om dina kablar utsätts du kan fortfarande använda denna reparation. Om trådarna klipps strip...

Hur till sätta fast din ljuddämpare med en slangklämma på TechShop...

What you needTrasig ljuddämpareSladdlös inverkan pistolSlangklämmaHexagon socket hex huvudet (5/16)Bilen lyft (TechShop)SkyddsglasögonMin 03 Jetta gjorde en massa ljud från ljuddämparen, med vissa undersökning fann jag att den mellersta delen av min...

Sätta fast bruten Discraft Ultra-Star Frisbee/skiva

har du någon knäckt Discraft Ultra stjärna ligga under sängen eftersom dess bruten?Tja borsta bort de dammråttorna och ge din döende Frisbee/skiva ett andra liv!Jag vill bara dela detta ' kompatibel till min ultimata medspelare och Frisbee/skiva ägar...

Sätta fast bruten lamellgardiner med bröd klipp

Hej mina damer och herrar,Detta är min första Instructable någonsin, så jag bestämde mig att börja med en lätt hushållens hacka jag kom med för länge sedan.Jag blev trött på att hitta min lamellgardiner på golvet, i stället för som täcker min skjutdö...

Sätta fast bruten temperaturgivare i din PC fall

Inledning:Många nya PC fall har temperaturgivare i dem, så att spelare, överklockare och entusiast att övervaka temperaturen på sin dator. Men dessa sensorer tenderar att bryta! Men frukta inte, eftersom jag kommer att lära dig att fixa dem! :)Jag ha...

Hur till sätta fast bruten Kina, keramik eller porslin

Det händer att bäst: en fel flytta och farmors värdefulla Kina är inte längre så värdefull.Sålla igenom massor av instructables jag hittade många användbara metoder och antog dem till detta särskilda fall:Med bivax för att hålla delar på platsMed två...

Hur till sätta fast bruten juicepress

jag hade en Jack Lelanne power juicer express som inte längre tända. Här kommer jag lista ut vad som orsakar problemet och fixa det.Steg 1: Diagnostisera problemet Först måste jag ta reda på vad problemet är. Detta är ganska lätt att göra om du har a...

Hur till sätta fast bruten mp5 stängning handtag

min toturial på hoe fixa en mp5 stängning handtag. hoppas du finner det nyttigt, glöm inte att prenumerera, betygsätta och kommentera....

Hur till sätta fast bruten Hood Release handtag

jag köpte en 1996 Honda Civic EX.Plast spärren till pop huven var pank off, men jag var fortfarande kunna dra kabeln med tång.Jag tänkte få en ny kabel release handtag från en bilskrot men tänk om det bryta igen...Så jag bestämde mig att göra en som...

Hur till sätta fast bruten apple usb uttag...

Så i denna instruktion video kommer att visa dig hur man steg för steg fixar trasiga apple USB-adapter, eftersom jag hört än många där ute har problem med dem includeing mig: D...

Oragnize skrivbordslåda med kontorsmateriel

-Hej igen... utan tvekan din såg min master skillmanship handledning om hur man "Fixa trasiga tangentbord ben med kontorsmaterial"Även om detta inte är ett riktigt ord enligt stavningskontroll, använder jag det hur som helst. Även stavningskontr...

Hur till sätta fast din cykel bromsar.

Är cyklar bromsar till svag för säkerhet? Cykla utan bra bromsar är en fara för dig och andra runt omkring dig och du kan inte göra dessa coola drivorna du vet att du älskar (åtminstone jag gör: D). Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur...

Hur till sätta fast problemen med pionner ratt remote - öka IR-signalen och fixa lilla lås.

Denna fjärrkontroll är mycket vacker och bekväm, men ibland fungerar inte på rätt sättNågra faktorer för detta: dashboard design, steering wheel design och IR signaler projektet inte är ett exempel på effektivitet.Jag är från Brasilien och grunda den...

Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du v...

Synthesizer: Ett tangentbord UI med ljudutgång

Vi byggde ett tangentbord UI med fem syntes lägen alla i Javascript, för att visa kraften i med ljudutgång hårdvara stiften av Kinoma skapa. Om du vill köra i Kinoma skapa simulatorn kan du hämta det open source-projektet nu.Använda ljud hårdvara PIN...

Hur till sätta fast en klassiska amerikanska AM bordsskiva tube radio

tillbaka i dag någon visste alltid någon annan som kunde fixa mindre saker på radio och det är vad jag kommer att täcka här. I detta instructable jag kommer att gå igenom grunderna i att få en gammal tube bord topp radio upp och kör. Att hitta en ver...

Utrusta din zen med kontorsmateriel

detta är hur man shoppa din nya zen med kontorsmateriel för under två dollar!Vad du behöver-Tång med wire strippor eller en kniv-Gem (bestruket som fungerar bäst)-Papper bindemedel klipp, mauly klipp, (vad du vill kalla dem)Steg 1: Kabeldike Om din n...

Hur till sätta fast din skarpa 56DR 650 med färg hjul frågor

detta kommer att förklara hur man demonterar och reparera en skarp 56DR 650 DLP TV om den har en krånglande färghjulet. Jag var ute efter för att köpa en ersättare färghjulet, så jag tog isär TV: N och se om jag faktiskt skulle kunna ersätta färghjul...