Sätta fast bruten temperaturgivare i din PC fallInledning:
Många nya PC fall har temperaturgivare i dem, så att spelare, överklockare och entusiast att övervaka temperaturen på sin dator. Men dessa sensorer tenderar att bryta! Men frukta inte, eftersom jag kommer att lära dig att fixa dem! :)

Jag har en NZXT Hades fallet. Den har en väldigt cool display på framsidan som visar temperaturen i olika delar av insidan av datorn. Mycket praktiskt om du överklockning din dator eller bara vill se till att det kyls ordentligt. Jag var nöjd med fallet tills 2 av termiskt propes (temperatursensorer) bröt. Lyckligtvis är dessa typer av termiska sonder mycket lätt att fixa. Jag kommer att visa dig hur :) Även om detta instructable visar hur man byter termisk sonder i NZXT Hades, bör det vara samma i många andra PC fall. Så om din PC fall har några trasiga temperatursensorer, men är inte en NZXT hades skulle du fortfarande kunna följa dessa steg för att fixa det.

Disclaimer: Jag kan inte ta något ansvar om du skada din dator, dig själv eller någon runt omkring dig. Efter detta instructable godkänner du att dina handlingar är ditt ansvar och din bara.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sätta fast bruten Discraft Ultra-Star Frisbee/skiva

har du någon knäckt Discraft Ultra stjärna ligga under sängen eftersom dess bruten?Tja borsta bort de dammråttorna och ge din döende Frisbee/skiva ett andra liv!Jag vill bara dela detta ' kompatibel till min ultimata medspelare och Frisbee/skiva ägar...

Sätta fast bruten lamellgardiner med bröd klipp

Hej mina damer och herrar,Detta är min första Instructable någonsin, så jag bestämde mig att börja med en lätt hushållens hacka jag kom med för länge sedan.Jag blev trött på att hitta min lamellgardiner på golvet, i stället för som täcker min skjutdö...

Sätta fast bruten tangentbord ben med kontorsmateriel

-Någonsin ta itu med ett BRUTET tangentbord ben?Med bara vanliga kontorsmaterielKan du fixa det tangentbord PROP benet GREJEN!Steg 1: Reservdelslista-Kompletterande lim Stick - du vet den du inte har den blekaste varför du fick det och vad du kommer...

Sätta fast bruten nätsladdarna med Sugru

Steg 1: Vad du behöver 1. ett paket med Sugru. Jag valde vit att matcha min nätsladd. 2. nött sladd/nätadaptern. Min var bara sliten ledningarna var intakta. Om dina kablar utsätts du kan fortfarande använda denna reparation. Om trådarna klipps strip...

Hur till sätta fast bruten juicepress

jag hade en Jack Lelanne power juicer express som inte längre tända. Här kommer jag lista ut vad som orsakar problemet och fixa det.Steg 1: Diagnostisera problemet Först måste jag ta reda på vad problemet är. Detta är ganska lätt att göra om du har a...

Sätta fast bruten skruvhålen med 3d utskrift penna

Dess hänt oss (Ja, alla som har pried isär en massa prylar och gizmos med dolda lås och skruvar och inte tänkt att vara "användaren") alla: du bända isär en envis bit för att hitta du bröt faktiskt ett gemensamt höll tillsammans med en skruv i s...

Hur till sätta fast bruten mp5 stängning handtag

min toturial på hoe fixa en mp5 stängning handtag. hoppas du finner det nyttigt, glöm inte att prenumerera, betygsätta och kommentera....

Hur till sätta fast bruten Kina, keramik eller porslin

Det händer att bäst: en fel flytta och farmors värdefulla Kina är inte längre så värdefull.Sålla igenom massor av instructables jag hittade många användbara metoder och antog dem till detta särskilda fall:Med bivax för att hålla delar på platsMed två...

Hur till sätta fast bruten Hood Release handtag

jag köpte en 1996 Honda Civic EX.Plast spärren till pop huven var pank off, men jag var fortfarande kunna dra kabeln med tång.Jag tänkte få en ny kabel release handtag från en bilskrot men tänk om det bryta igen...Så jag bestämde mig att göra en som...

Hur till sätta fast bruten apple usb uttag...

Så i denna instruktion video kommer att visa dig hur man steg för steg fixar trasiga apple USB-adapter, eftersom jag hört än många där ute har problem med dem includeing mig: D...

Hur till sätta fast din cykel bromsar.

Är cyklar bromsar till svag för säkerhet? Cykla utan bra bromsar är en fara för dig och andra runt omkring dig och du kan inte göra dessa coola drivorna du vet att du älskar (åtminstone jag gör: D). Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur...

Hur till sätta fast din check engine ljus.

Fastställande din bil behöver inte vara dyrt. Tack vare en ålder av information, kan den vara en "Google mekaniker". Även denna specifika reparation inte kan matcha din situation, är det samma process. Så låt oss bli av med detta irriterande ora...

Hur till sätta fast din ljuddämpare med en slangklämma på TechShop...

What you needTrasig ljuddämpareSladdlös inverkan pistolSlangklämmaHexagon socket hex huvudet (5/16)Bilen lyft (TechShop)SkyddsglasögonMin 03 Jetta gjorde en massa ljud från ljuddämparen, med vissa undersökning fann jag att den mellersta delen av min...

Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du v...

Hur till sätta fast en klassiska amerikanska AM bordsskiva tube radio

tillbaka i dag någon visste alltid någon annan som kunde fixa mindre saker på radio och det är vad jag kommer att täcka här. I detta instructable jag kommer att gå igenom grunderna i att få en gammal tube bord topp radio upp och kör. Att hitta en ver...

Hur till sätta fast problemen med pionner ratt remote - öka IR-signalen och fixa lilla lås.

Denna fjärrkontroll är mycket vacker och bekväm, men ibland fungerar inte på rätt sättNågra faktorer för detta: dashboard design, steering wheel design och IR signaler projektet inte är ett exempel på effektivitet.Jag är från Brasilien och grunda den...

Lägga till Sugru stötfångare till din telefon fall

Sugru är en egen inställning gummi för fastställande, ändra och förbättra saker. Det formar som spela-deg, obligationer till nästan vad som helst och förvandlas till en stark, flexibel silikongummi över natten. Det finns i flera färger och är bra för...

Gör din huvud falla utanför!

i detta instructable jag lär dig hur man "gör din huvud falla" haha det är så realistiska ser det kommer att göra alla dina vänner och familj och även icke vänner och familj missfoster ut!Steg 1: samla mycket få material första off du behöver en...

Hur till sätta fast din skarpa 56DR 650 med färg hjul frågor

detta kommer att förklara hur man demonterar och reparera en skarp 56DR 650 DLP TV om den har en krånglande färghjulet. Jag var ute efter för att köpa en ersättare färghjulet, så jag tog isär TV: N och se om jag faktiskt skulle kunna ersätta färghjul...