Scanner Rgb Led lampa Pwm kontrolleras av Arduino NanoÅtervunnet scanner rgb led lampa pwm kontrolleras av Arduino Nano

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino RGB LED lampa + 4 bitars LCD-skärm

detta är min första instructable!!! Yay...Innan jag fortsätter. Jag inte gå in på Detaljer för hur man skär trä, eller pussla ihop allt. Jag freestyled hela byggprocessen, vilken kom att tänka på är vad jag reproduceras. Poängen med detta instructabl...

Reverse Engineering: RGB LED-lampa med IR fjärrkontroll

vi köpte 20 av dessa RGB LED-lampor för en fest på jobbet, men jag var lite besviken med funktionerna färg bleknar de. Så jag bestämde mig att ta en apart, reverse engineer IR-protokollet, och se om det hade fler funktioner än de som är tillgängliga...

Android kontrollerad RGB LED genom att använda Arduino

Hai till alla i inlägget iam kommer visa hur du styr RGB LED med android med arduino och HC-05 Bluetooth-modul.Jag sökte på webben finns många tekniker för att styra RGB LED. Men detta är den metod som är mycket enkel och lätt.I denna metod färgen på...

Bluetooth kontrollerad RGB LED lampa

I detta Instructable kommer jag visa hur man skapar en mångfärgad lampa kontrolleras via Bluetooth med en Arduino, HC-05 Bluetooth-modul och Android-enhet eller Teraterm för datorer med Bluetooth. Koden för lampan för närvarande gör att användaren ka...

RGB Led lampa med IR-kontroll

skapa en underbar lampa som kan ändra färg med en RGB Led strip och en styrenhet.Lampan kommer från IKEA och kostar 15 Euro, jag helt enkelt bort lampan innehavaren från detoch mata kabeln från registeransvarige genom hålet på botten av "vasen"....

RGB LED bildram (musik kontrolleras)

Lista över nödvändiga leveranser:Picture Frame (jag fick min på Wal-Mart för ca $8)LimpistolGlas etsning grädde (de flesta hobby butiker har den. Min var $10 på Hobby Lobby)Farkosten Vinyl (igen, hobby Lobby har detta)MåttbandKnivRGB LED tejp/Control...

Skyline RGB LED lampa

detta är den första versionen av min Skyline lampa. Kretsen och den kod som körs mikroprocessorn var allt utvecklas med hjälp av Arduino miljö och sedan när jag var glad allt fungerade som jag ville ha det gjorde jag mina egna kretskort med en Atmel...

Trä USB-drivna RGB-LED lampa

Jag gjorde denna lampa ursprungligen som en sista minuten (okej, sista två dagar) julklapp till min syster. Jag ville ha en speciell men snabb-till-bygga lampa och detta är vad jag kom fram till med det material jag hade på hand den dagen. Detta är e...

RGB LED spelet shield för arduino

jag undrar varför det inte finns en hel del spel från arduino, jag menar jag hittade en sida av dem, men det inte var tht många. Så jag bestämde mig ska jag prova att göra en av mina egna!För att spela detta spel, måste du matcha slumpvis färg visas...

DIY ljuskrona - LED blomma blommar (kontrolleras med Arduino)

detta är en steg för steg på hur jag gjorde LED blomma blommar. Jag gjorde 30 av dessa för att skapa en ljuskrona.Detta var en workshop som hölls på Edge i Brisbane som ingår i State Library of Queensland.Du kan driva ditt ljus från ett batteri men m...

Kromatiska temperatur Display - Arduino kontrollerad RGB LED Infinity Mirror

Detta projekt var löst inspirerad av , en väderstation display vars färg är baserad på utomhustemperaturen. Jag hade en rumskompis College som hade en av dessa och det var mycket användbart, i Pittsburgh särskilt, att bara kasta en blick på färgen oc...

RGB LED Motion Sensor lampa

Material & verktyg som behövs:Arduino UnoPIR rörelsesensor1, LED1, 220 ohm motståndStartkablarSkärbrädaHeat ShrinkSN75468N 16 stift IC chip3, MOSFET N-kanal transistorer (jag beställde min från Adafruit)5V DC relä (jag köpte min från Radioshack)Perfb...

RGB LED Strip krets med Arduino

Detta Instructable omfattar montering av en krets kan PWM-ning (puls bredd modulerande) en 9-12v RGB LED strip och programmering en Arduino att cykla genom en rad olika färger. Jag kommer att diskutera hur man montera en transistor till en kylfläns &...

RGB förändras LED lampa med IR-fjärrkontroll

jag har en gammal men vackra IKEA lampa, men 12V 20W halogenlampa det används är bruten nu. Tanken på att ersätta det med lysdioder kom dagar sedan, tur fick jag en LED-controller tillsammans med en SMD RGB LED strip, så jag beslöt att ge det ett för...

Kontroll RGB LED med arduino och bearbetning.

Jag kommer idag berätta hur man styr en RGB LED med hjälp av Arduino och bearbetning språk. Detta är min första instructable Vänligen låt mig veta om jag kunde något förbättra och om du har någon form av frågor lämna dem i kommentarrutan, jag skulle...

Pimpa din LED lampa

När du köper matvaror i Lidl supermarket i Nederländerna, min fru sprang in i en mycket billig (2,99 Euro) LED-lampa med fibrer på toppen. I denna LED lampa finns tre lysdioder, en röd, en grön och en blå som skapar en enkel men trevlig effekt. Bilde...

High Power RGB LED Moodlamp som synkroniserar med Philips nyans

i detta instructable huvudfokus ligger på den programvara som jag har skapat - inte så mycket på maskinvarusidan. Du behöver inte använda en hög effekt ledde till detta, kan du använda varje RGB - LED du.Den "High Power RGB LED Moodlamp" är en h...

DIY handheld LED lamp

En lampa har stor betydelse i ens liv. De är ljuskällan och synliggöra sak till dig. När ljus utsänds från en lampa, den färdas i alla riktning och efter slående från en yta kommer det att våra ögon och objektet är synliga för dig. Upptäckten av elek...

RainBoard - RGB LED Rainbow Fader

Obs: Jag har fast förvirringen med några av ledningarna i steg 10 och steg 17. Några av figurerna (den illustrerade bakbord) är felaktiga, så se till att följa scheman och som alltid, happy byggnad!Att införa RainBoard: en enkel RGB LED Rainbow fader...