Schackspel i träDetta är en uppsättning av planer för att göra trä schack bitar med grundläggande träbearbetningsverktyg, ingen svarv arbete krävs. Bitarna är tillverkad av 7 mm plywood och runt pine träpinnarna i olika storlekar, plus några andra objekt som kan erhållas från craft leverantörer. Planerna omfattar en standard schackspel, plus 3 extra bitar som används för Kinesiskt schack (XiangQi)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemliga fack schackspel

Jag spelar schack ganska dåligt och har alltid velat bli bättre, men jag äger inte ens ett schackspel. Jag bestämde mig att göra min egen uppsättning, men med en twist. Jag har gjort ett schackbräde med en hemlig låda som är låst om bitarna är ordnat...

Hur man vinner ett schackspel i 2 flyttar

Ibland vill du bara vinna ett parti schack snabbt.Medan det är oftast omöjligt, allt du behöver för att vinna ett schackspel med 2 drag är en styrelse, bitar och en villig (eller bad-på-chess) vän.Du kommer att ha start som den svarta sidan att start...

Laserskurna resor schackspel

om du har tillgång till en laserskärare, du kan prova och skapa denna smarta moderna schackspel tillverkad av akryl. Eller om du arbetar i en budget kan du prova MDF och dekorera din schack bitar själv.Om du inte har tillgång till en laserskärare kan...

SCHACKSPEL - för under en dollar

schack är en av de stora klassiska spel. Här kommer du lära dig hur man gör en schack för bara småpengar!Du kan skriva ut spelbrädet på papper, med din dator skrivare. Om skrivaren kan hantera det, skriva ut styrelsen Bristol ombord, eller några andr...

Klassiska videospel schackspel

Detta är ett schackspel och bärväska tema från klassiska videospel tecken och strukturer. Jag ville ha bitar fortfarande likna, så mycket som möjligt, regelbundna schackpjäser så att spela på detta forum inte skulle vara förvirrande. De spel som ingå...

Personlig familj schackspel

Jag skapade en chess set med alla mina familjemedlemmar som bitar som present till min familj i år. Det visade sig vara en stor hit vid jul så bestämde jag mig att dela processen och dokumentera mitt arbete. Varje bit är en 3D tryckt modell av var oc...

Silhouette schackspel.

Ibland behöver du bara göra en schack Ställ.Detta är mitt.Steg 1: Design notes Jag ville inte gå traditionella, men jag ville också avviker för långt från vanliga bitar - jag hatar att behöva pausa och kom ihåg vilken del som.Så, jag beslutade att an...

Ätbara schackspel

I detta Instructable, ska jag visa dig, hur du skapar en ätligt schackspel.Du behöver:3D-tryckt kakan kuttrar (filerna ingår i detta Instructable)3D-tryck står (filerna ingår i detta Instructable)MjölBakpulverSugarVaniljsockerÄggSmörKakaoSteg 1: Skri...

LEGO schackspel!

Detta är ett schackspel som jag gjort av legos.Jag har instruktioner om hur man gör det här... Bara kopiera och klistra in länken i verktygsfältet för grejen....

Göra ett schackspel och spela styrelsen med en lagring låda

Detta är en födelsedagspresent som jag gjorde för någon i år. Det är första gången jag gör någon form av trä vrida, men med lite övning kan du få det ner ganska snabbt. Några av de viktigaste funktionerna på detta schackspel är: röd ek och poppel anv...

Själv utformat schackspel

Detta är en instrucatble om 3D-utskrifter och ett klassiskt spel som alla vet: schack. Att vara ett fan av dessa två saker har jag utformat en schack på min egen och tryckt det med en 3D-skrivare. Så jag dela det på flera 3D utskrift plateform, så at...

Gun Shell schackspel

Allt detta började eftersom min flickvän gillar att spela schack och skytte vapen, och hennes födelsedag kom upp. Så naturligt, jag bestämde mig att göra henne en kanon skal schackspel.Ansvarsfriskrivning, jag har inte riktigt planerar på att göra en...

Styrofoam schackspel CNC hoat binda kapade

Denna vackra schackspel är hoat binda mittenrutan i frigolit med metoden för skärning i två vyer (front + profil). Styrelsen är också CNC hoat binda mittenrutan i frigolit med min MiniCut2d maskin. Min fru hade idén och jag gjorde det (team projekt!)...

3D utskrift-schackspel

Jag hoppas du gillar detta schack som jag lagt mycket tid och ansträngning på att göra det. Jag får alltid komplimanger på det och jag hoppas du också gör!Steg 1: Gör basenFör varje del, måste du först göra basen. Det gör du genom att göra en kvadrat...

Moderna Laser skär schackspel

I detta Instructable kommer jag gå igenom hur man bygger detta underbara schack set.Du behöver:-Tillgång till en laserskärare-3mm MDF-3mm akryl av valfri färg-PVA lim-2 del epoxiharts-400 korn slippapper-KlämmorOm du inte känner för att göra en själv...

Awesome lego schackspel!

what you need :LEGO är... ett mycketBAS: (detta steg fungerar bäst på en plan yta) för detta behöver du en hel del platta bitar (som i andra bilden)Lägg ut dem att bilda en fyrkant, min var 10 x 10 inches (rutorna var lika stor som fyra kvadratiska b...

Wood Spool schackspel

Efter att samla in en hel del vintage trä spolar från dödsbon försäljning, antikaffärer och donationer från vänner, trodde jag det var på tiden att jag gjorde något med dem. Jag har nyligen förvärvat två stora spolar och trodde de skulle göra stora s...

Den poppel och Plywood schackspel

Jag försöker att begränsa mig till två samtidiga projekt i verkstaden. Det är så att när ett projekt i ett lim upp eller en torkning/härdning scenen under slutbehandling, jag kan arbeta på den andra projektet i stället för att bara vänta. När jag får...

Schackspel

för växel-Head, snickaren och snille som har nästan allt för sin Man grotta/butik...Alla kvalitet används och kasseras och nu repurposed bitar av automobilia används för spelpjäserna.Full storlek vintage stoppskylt med etsade spelytanSteg 1: Delar &...