Schwarzwald Zombie hjärna Cupcakesinget säger meningslöst/läckra gore som chomping in i en svart skogen zombie hjärna cupcake! När du tar den första tuggan, fyller cherry "blod" inuti munnen! Jag älskar hur mörk choklad par med sötma från körsbär.

Jag vet att det finns en 5 del, "från scratch" sätt att göra dessa, men jag skulle hellre göra dem den snabba vägen och har mer tid att arbeta på Halloween kostymer! Detta är fuskare version av den svart skogen cupcake, med en spooky spinn på glasyr. Detta är mycket lätt att göra med kiddos!

Ingredienser
1 ruta mörk choklad kaka mix
Ägg, olja, vatten (för kaka)
1 stor burk körsbär paj fyllning
1 kan beredd vit färgad glasyr (jag använde färskost smaksatt, faktiskt)
röd & svart karamellfärg

Instruktioner
1. baka mörk choklad muffins per instruktionerna på förpackningen. Låt det svalna.

2. med hjälp av en kniv, skär en konformad ut från toppen av cupcake.

3. Fyll hålet med ca en matsked paj fyllning.

4. trimma slutet av konen, ersätta toppen av cupcake.

5. Lägg glasyr i en skål och färgton det med några droppar röd karamellfärg. Jag lade också till några droppar svart, att få inslag av grått för "gray matter".

6. skopa glasyr till en smörgås påse (eller Använd en spritspåse om du är fancy-byxor) och snip hörnet. Använda glasyr planen jag har lämnat för att få det "smart" utseendet.

Relaterade Ämnen

Zombie hjärna Cupcakes

Hej gott folk, här är en enkel Zombie inspirerade cupcake. Jag har sett liknande de på internet, men detta är min ta på en cool cupcake.Varje vecka anordnar vi en zombie natt där en grupp av vänner komma tillsammans för att njuta av zombie filmer (nå...

Wonton (Zombie hjärna) soppa

vintersäsongen. Tiden för glädje, familj, vänner, snö (om du bor i en blåsig stat), julen, Hanukkah, Kwanzaa, bakning, lampor, semester och... tiden av FÖRKYLNINGAR!Jag lidit av snuva för två veckor sedan. Det började med nysning och kliande ögon. Ja...

Zombie hjärna tratt kaka

Jag såg ett inlägg att den roadstop kedjan Cracker Barrel hade en speciell tratt tårta kit för ZOMBIE hjärnor. Även om servering presentationen på rutan inte såg mer ut som tomte spillning - att det är något fel med det - trodde jag jag kunde göra de...

Bedårande Zombie Cupcakes!

Jag vet Halloween traditionen tenderar att luta mot den läskiga och skrämmande, men jag kan inte hjälpa uppskattar den bedårande också! Detta instructable visar dig hur du gör din egen chibi zombie scen med cupcakes! Inte vara rädd för att fortsätta...

Bra hund gått Zombie

detta är inte din cookie cutter kostym. Det kommer att ta många pauser och dina husdjur kanske inte är din bästa vän om du har en bra mängd bacon och stek fester å. Chico får klädd upp mycket men detta var den absolut min favorit och hans minst! Jag...

Schwarzwald Pake (Cherry Pie-chokladkaka)

Pake: (Substantiv)1. en läcker paj bakad i en läcker tårta vilket resulterar i en läcker, dekadent över den översta desserten.Detta är Turducken desserter. Jag blev inspirerad av en vän som gjort en Cherpumplle, en körsbärspaj, pumpa paj, och äppelpa...

Ätbara spindelnät

dessa ätbara spindelnät är så roligt för Halloween dekoration! Så mångsidig och flexibel, de kan ätas ensam (smaka gummy godis) eller de kan användas för att dekorera allt från kakor, till cupcakes till cookies, eller även Garnera en JELL-O zombie hj...

Kryddig Bagel frukostmackan

Hej kockar! Det är söndag morgon och vi är hungriga. Så låt oss göra en välsmakande kryddig frukostmackan.För detta Instructable kommer vi att behöva:En bagelKorv (Jimmy Dean heta)Två äggOst (peppar Jack)SrirachaOm du inte vill läsa (vem gör längre)...

Den vardagliga Altoids survival kit.

En dag zombies kommer att stiga och regera världen och det blir tid för de flesta av de survival kit men under tider där du är mer sannolikt att rippa dina byxor än krossa en zombie hjärna, eller att vara strandsatt på en ö kan detta vara den bästa t...

Claytastrophe

Detta är utdrag ur min miniatyr lera cap (som i bollen locket) tutorial. Här är de delar som jag brukar hålla till mig själv, inklusive zombie hjärna katastrofen ovan.Den faktiska miniatyr finns cap instruktioner:Tillbaka till den gemensamma jordbruk...

Hjärna och Zombie Cupcakes

Zombie och hjärnans cupcakes.Ögonglober är gjorda av fondant recept här:http://thefrostedcakencookie.blogspot.ca/2009/03/Sculpting-marshmallow-fondant-recipe.htmlButtercream isbildning recept:http://www.thekitchenmagpie.com/Buttercream-icingFällt bäs...

"Äta min hjärna" pumpa Cupcakes

dessa cupcakes är säker på att få fram den inre zombie i oss alla! Red velvet cupcakes är serveras inne i en urholkad pumpa och inredda för att likna en hjärna. Ta en gaffel och gräva i... HJÄRNOR...!Steg 1: Gör din cupcake smeten jag inte vanligtvis...

Zombie munnen Cupcake

För zombie genre älskare: att skapa en realistisk zombie munnen cupcake för Halloween, använda fondant och karamellfärg.Steg 1: Preparat: färga fondantGör en grundläggande cupcake med din valda smak, (mina är vanilj cupcake).För topper, måste du färg...

Zombie Cupcake

Undead, men ätbart. Det är hur Zombie Cupcake rullar.Jag blev inspirerad av några döda fondant, att skapa detta monster okej, kanske jag gjorde det eftersom jag har zombies på hjärnan... haha, ordvitsen oavsiktlig.Vad du ser framför dig är: en cupcak...

3D fjäril Mini-Cupcakes

den gångna våren jag tog tre dussin mini-cupcakes till våren picknick. Vad illustrerar bättre "Våren" än fjärilar? Jag kom upp med idén att göra fjärilar tredimensionellt med hjälp av smält choklad och detta Instructable kommer detalj hur jag gi...

Alfabetet soppa Cupcakes

detta är tid på året som din köksbänkarna kan se ut lite som min och bokstavligen hopar sig med färska tomater från trädgården. När du har gjort pastasås, ketchup, BBQ-sås, burktomater och vad allt annat - kanske du vill prova något lite annorlunda.....

Aprils S'mores Cupcakes

S'mores Cupcakes!!!Cupcake form av dina favorit camping behandla.Med mig medan jag lära dig hur du skapar dessa läckra sötsaker och förhoppningsvis något nytt på vägen.Dessa cupcakes är en graham och chocolate chip-kaka med en söt, vanilj "marshmallo...

Höstens Spice Cupcakes

dessa är spice muffins toppade med en kanel vanilj buttercream frosting. Jag dekorerade dem med hemgjord choklad blad och serverade dem på helt ätbar choklad skottkärror.Jag hoppas du gillar att göra dem så mycket som jag njöt kommer upp med idén och...

Bakat Cupcakes Alaskan

Inspirerad av bakade Alaska och en härlig hallon och vit choklad glass hittade i min hörn butik, dessa tar min citron maräng cupcakes ett steg längre genom att göra en imponerande efterrätt.Lätt, fruktig cupcakes är toppad med mjuk söt maräng, gömmer...