Scoochmaroo kylskåp Magnetdetta är en post för weekly challenge. Eftersom origami är så vacker ville jag göra ett origami hantverk som skulle vara praktiska och användbara. Jag gjorde en kylskåp magnet för denna tutorial. Jag definitivt gör mer origami bitar till användbara saker. Jag lägger till några fler i nästa dag eller två. Jag har haft på Instructables webbplats så mycket senaste året eller så. Jag uppskattar alla praktikanterna på Instructables för deras hårda arbete med att göra detta en plats för att dela, ha kul och kontakt med andra medlemmar! Jag skulle älska att göra kylskåpsmagneter som såg ut som alla Instructable praktikanter som en påminnelse om all din hård arbete! Jag plockade här eftersom det var lätt för mig eftersom jag inte kan rita. Jag var tvungen att improvisera. Tack allihop!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids Can - kylskåp Magnet penna arrangör

har alla (3) av din pennor eller pennor praktiskt direkt på kylskåpsdörren, tack till detta händig instructable...Gillar det? Ta ett ögonblick eller två till "+" och tillåter mig det känslomässiga stöd endast en robot skjorta kan ge! : DJag har...

Hylian Shield kylskåp Magnet

så tillbaka när jag köpte min ocarinas, jag kom över denna lilla sak. En Hylian Shield myntverk tin! Jag var bara tvungen att ha den. När jag avslutat alla myntverk, jag ville hitta ett annat syfte för det och detta är slutresultatet. En kylskåpsmagn...

Att göra en kylskåp Magnet blomvas

lägga till lite färg och mängd i ditt kök med kylskåp magnet blomvas. Lätt att göra och ser förändringar som du sätter i färska blommor.När kyl Magnet utmaningen tillkännagavs, lade jag fram en fin liten kylskåpsmagnet instructable en vecka tidigare....

Hur man skriver in Instructables kylskåp Magnet utmaningen

resultat är upp!Är de stora tävlingen tidsfristerna för långt bort? Vill du ha någon omedelbar tillfredsställelse? Vill vinna en robot t-shirt? Här är din chans!Vi kör en annan 1-veckas tävling: Instructables kylskåp Magnet utmaningen!Kolla in dessa...

Det bästa kylskåp magnet pengar kan inte köpa

med hjälp av magneter från en död 3,5-tums HDD och en bit tråd, jag gjorde en urstark kylskåp magnet. När jag säger super stark, menar jag det här kommer att hålla upp allt jag någonsin velat sätta på mitt kylskåp.Steg 1: Hitta en gammal hårddisk och...

CheapGeek - göra kylskåp magneter-(ej original alls)

göra ditt kylskåp personlig med din egen skit magneter.Här är den affären - efter att ha sett alla magneten Instructibles,och med magneteroch kylskåpoch skit att gå på den,Jag tänkte varför inte göra och lägga till mina egna magneter.Jag hade överbli...

Boutonniere / kylskåp Magnet (3D tryckta med luft växt och magnet)

jag designade och 3D tryckt några intressanta behållare baserat på geometriska former påverkas av mitt intresse för helig geometri. Utforskandet av blandning av organiska och oorganiska former och tomt utrymme är kärnan i dessa bitar. Så här är några...

Tyg kylskåp magneter för barn

Jag får denna idé i mormors besök. Mina barn älskar att leka med hennes magnet ladybird. Men det är små och jag var alltid rädd att hon kunde sätta magneten i munnen.Min idé är att ha ett tyg bilder med magneter så att hon kunde leka med dem, denna t...

Nexus 7 smarta fallet med sugru & magnet

kort efter folk först fick sina händer på Nexus 7, någon hittat att det svarade på en magnet som placeras i ett visst område, ungefär som iPad smart fall. Ingen av de fall jag såg hade detta, inte heller kan jag hitta en som öppnade over-the-top som...

Katt och mus kylskåpsmagnet

Här är en oemotståndlig kylskåp magnet som tar minuter att skapa på en laserskärare.Steg 1: Detta kylskåp magnet var klippa ur en bit skrot.188 plywood. Du måste vara mycket noga med att inte förlora musen genom nätet. Klipp ut katt och råtta som vis...

Glitter magneter gjorda med nagellack

När jag fick reda på Instructables har en Glitter utmaning, jag visste bara att jag var tvungen att skriva in den. Jag har varit funderar för ett par dagar på vad att göra och i natt, tänkt jag äntligen på något--kylskåpsmagneter med glittrigt nagell...

Tangentbord kylskåpsmagneter - ny metod

befria din inre nörd! Gör kylskåpsmagneter från gamla tangentbordet!Min första instructable! Inspirationen till detta kom efter att jag upptäckte tangentbord plånboken instructable. Jag tyckte det var cool men... Hur är det med alla andra delar av ta...

Skjut ram Magnet

göra en magnet med en gammal glas bild ram och ett foto. Om du går till en riktig kamera-butik som har varit i branschen ett tag, kommer att de ha dessa glas bild fästen som användes för att montera diafilm för projektion. De är stora.Steg 1: Butiken...

Multi funktionell kylskåpsmagnet

Vad gör du med alla de coola små burkar som särskilda godis och kryddor kommer i? Om du ar som jag du inte kan bära att del med dem och du har gott om reser vitamin behållare eller knappen lådor. Göra dem till något användbart för ditt hem! En multi...

Faux Canvas stil kylskåpsmagneter

leveranser behövsVit Mini Canvas paneler *Mod PodgePaper Cutter/saxBorste för Mod Podge ansökanMagnet ränder, prickar, eller oavsett form föredrogLim för att fästa magneten till canvasFotografier, illustrationer, grafikKontrollera att de är paneler o...

Kyl Magnet marmor eller mynt kör

kylskåp Magnet marmor kör är en bra leksak för barn och stora barn att hålla sig på kylskåpet och spela med. Det ritades i prodesktop, och kan skäras med en laserskärare, med 3mm material. Du kan använda kulor eller mynt, kommer att mynt köra mycket...

IC kylskåp Bug

detta är hur man gör en kylskåp magnet från en gammal IC. Jag gillar det eftersom en) det är nördigt, b) det ser ut som en mutant tusenfoting krypa över kylen och c) det är från en gammal Apple II-kort. Var noga med att kolla in Aeshir's version av d...

Picture frame kylskåpsmagnet

jag skulle posta detta för "Kylskåp Magnet utmaningen" men jag hade inte tiden... nu jag gör men det är fortfarande bra :-)Detta är en enkel instructable om hur man gör en ram med magneter på baksidan för att hålla dina bilder på ett intressant...

G1 Transformers - humlan dräkt

så denna kostym var för min 5 år gamla kusin. Jag gjorde mig en Optimus Prime kostym (sett senare) förra året att ta honom trick ' r behandla. Han klagade eftersom alla ogling på mig och inte på hans "made in Kina" ny gen humlan dräkt. Jag åkte...