Scouter (Rastreador) Dragon Ball caseroPues bien, este es mi primer "instructable", cuando eran mas pequeño, hare como dos años, en mi hijo le encantaba asistir en las convenciones de serier disfrazado, así que su mamá le hacia los trajes y yo cooperaba con la elaboración de los accesorios.

Uno que en lo särskilt mig gusto fue la elaboración del Scouter para el personaje de Vegeta, el príncipe de los Sayayin de Drangon boll, la razón, la facilidad para conseguir los materiales y manufactura.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dragon Ball Z lampa

Hej alla, jag är från Costa Rica och detta är min första instructable. Jag älskar Dragon Ball Z så jag beslutat att göra denna lampa för en tid sedan nu jag beslutat att göra en instructable och dela det med dig.Steg 1: Förteckning över inledande mat...

Cell kostym - Dragon Ball Z Videogame

Cell är en hemmagjord kostym tillverkad av ett gammalt lakan, kartong, wire, affisch styrelse, plastpåsar, etc. Kostym är gjord av me(Mom) för min 12 år gamla autistiska son som har älskade TV-spelet sedan han var 6 år gammal....

Hur till skapa din egen Anime som Dragon Ball Z eller bleka, Etc.

i detta instructable, jag visar dig hur du skapar din egen anime. T.ex. Naruto, bleach etc.Så uppmärksamma och följa mitt exempel! : DSteg 1: Planering För att skapa en framgångsrik anime kommer ni att ha en massa planering gjort, första prissätter a...

Hur man kasta korten som ett proffs

någonsin sett någon kasta en kort och hacka rätt in i en apple eller något? Eller vad sägs om att ha en kort kamp! Cool rätt? Ja nu kan du göra det också! (Rätt efter att ha läst detta) så låt oss komma igångSteg 1: Dina däck Nu, form och storlek av...

Anpassade Starbucks resa mugg

då och då (neh, varje dag) jag använder travel muggar för att bära min arbete bränsle runt. Idag när jag köpte min vanliga mängden kaffe på Starbucks märkte jag att de har en dekorera-själv Resemugg. Det centrala är tydlig och löstagbar, och kom med...

Hur man gör Kameha effekt på bilder / kommentar faire l'effet kameha sur des bilder

här är en tutorial som förklarar du hur man skapar denna effekt av tecknat Dragon Ball Z / Voici un tutorial vous expliquant kommentar créer cet effet du dessin animé Dragon Ball ZDu behöver Photoshop / Vous aurez besoin de PhotoshopSteg 1: Skapa eff...

Mångsidig multi-purpose TCG fånga alla tabell

Tanken var tänkt efter efter att ha mött gåtan av att inte veta vad jag skulle göra med mitt gamla kort. Något kan tillämpas, behöver det inte vara relaterade till vad jag använt. Tidningen utskärningar, frukt, husdjur, bilar, familjefoton.Steg 1: Pr...

Hur man gör gratis animeringar - Pivot Stickfigure Animator

Hej, är du en av de personer som bara såg en animering och trodde det skulle vara häftigt att göra egna? Eller kanske du vill veta om du är klippa ut för att göra några, men du vill inte slösa hundratals dollar försöker ta reda?Jo det finns en lösnin...

Rita manga boy

lära sig att göra en manga boys huvud med den lågaSteg 1: den nya begening i det första steget som vi skall börja med att dra gränsen mellan huvudet hakasedan göra en näsa, jag har använt den typ som används i dragon ball z men du kan prova olikaSteg...

Genkidama RGB lampa

Du gillar Dragon Ball? eller din vän gör och du vill ha en ursprungliga present till honom?Här är lösningen: p: DIY Genkidama lampaSteg 1: Jag tog inte bilder på lång så här är de viktigaste:Du behöver köpa Genkidama figurhttp://www.Amazon.com/Bandai...

Dragon Gem K'nex Ball Machine

Tornado96 is proud to present Dragon Gem!Detta är min största och bästa ball maskin hittills. Den har 3 nya hissar och 9 banor. En av det viktigaste funktioner är dragon animatronic. Alla 3 hissar är designade av mig och instruktioner kommer att lämn...

Dragon juvel Ball maskin förhandsgranska

här är den efterlängtade förhandsvisningen av min nya ball maskin Dragon juvel. Detta kommer att bli ett tema ball maskin när de är färdiga. Så långt den innehåller 3 hissar: The halvcirkel lift, conveyor belt hissen och omvänd arm hissen.Den sista b...

Death Star målade Ball Toss spelet

För min yngsta sons tredje födelsedag målade jag en enkel version av Star Wars Death Star på en kartong som en del av en ball toss spel.Det var en Star Wars tema fest och jag lagt till ytterligare dollar store korgar för de yngre individerna i gruppe...

Hur man gör glass (3 smaker: vanilj, choklad och Dragon frukt med vattenmelon)

det är alltid bra att ha glass i denna brännande varm dag att koppla av. Om att ha en glass med din favorit smak av frukt eller andra skulle saker (du nämna det) vara bra. Dessutom med detta recept kan du göra din glass med en trevlig krämighet och k...

Lisbeth Salander - flickan med Dragon Tattoo handledning

denna version av Lisbeth Salander ser baseras i huvudsak av amerikansk/engelska film versioner men innehåller vissa inslag i den svenska versionen också.Detta är bara min tolkning av it - din fantasi är gränslös!Se denna Pinterest styrelsen för refer...

Hur man gör en Dragon tårta

för mitt barns 4: e födelsedag, han ville ha en dragon part. Så jag bestämde mig att göra honom en tårta med en drake på den. Detta var en riktigt imponerande kaka, som även om tidskrävande, inte var så svårt att göra.Observera, jag är inte en profes...

Batch-filen Dragon spel

Hur man gör en BATCH fil DRAGON spelJAG HAR EN UPPDATERAD VERSION PÅ DETTA SPEL:Tryck på StartSkriv i anteckningarI anteckningar kopiera och klistra in koden nedan:I övre höger om anteckningar klickar du på ArkivKlicka på Spara somVIKTIGT: Namnge fil...

Batch-filen Dragon spel uppdaterad

Här är min uppdaterade versionen av min gamla spelet Batch filen Dragon spel.Här är en länk till den gamla versionen instructable:Om du inte såg min gamla version, är här instruktionerna:Öppna AnteckningarKopiera och klistra in koden nedanKlicka i de...

Dirty Girl Scout Cupcakes

Dirty girl scout är, naturligtvis, ett skott som består av Vodka, Kahlua, Creme de Menthe och Irish Cream. Cupcake-versionen innehåller en glasyr cupcake fylld med mint-choklad ganache toppad med irländska grädde glasyr. Cupcakes kommer inte få dig c...