Se genom pall fågelholkDetta är en se igenom fågelholk som jag gjorde med upp-cyklade paletter och en gammal CD-fodralet. Efter avslutad har du en söt fågelholk som låter dig se aktiviteten inuti!

Jag byggde denna fågelholk utan lim, eftersom jag läste det kan ta upp till ett år för fåglarna att flytta på grund av lukten, och jag vill inte vänta så länge!

Här är vad du behöver:

-lastpall plankor
-såg
-borra
-hål såg kit
-hammare
-naglar
-linjalen
-penna

Se Steg
Relaterade Ämnen

En steg för steg Guide till att bygga en industriell stil pall soffbord

Jag skrev detta Instructable eftersom jag tror på att göra saker själv. För mig är det mer givande för att göra något själv än att köpa något redan gjort. Massa tillverkade varor kan vara dyrt och har mindre karaktär. Jag tror det finns fler stolthet...

Pall trä silver Holder

Vårt kök är, Tja, så dåligt utformade. Den har inga lådor. Ingen. Som som sätter ihop ett kök utan lådor?! Fruktansvärda simfötter, som är vem.Hur som helst. Trött på våra bestick sitter i plast sak på en vagn i 2 + år, och tills jag redesign denna s...

Hur man gör en fågelholk från pall

Denna instuctables är inte en ordentlig handledning där du kan få alla storlekar och mätningar av trä att göra en själv eftersom jag använt scraps av trä, men jag kommer att förklara bygga så detaljerat som jag kan och även andra sätt att göra det så...

DIY: Fågelholk från pall skrot trä (video)

I denna video kan du se hur man gör enkla fågelholk från pall skrot trä.Från olika pallar projekt har vi alltid kvar några shorts trä bitar. De kan inte användas i framtiden och ofta kastas ut. Jag gillar alltid att använda material inf fullt de pote...

Knäckt ägg fågelholk

Jag gjorde en av dessa birdhouses för några månader sedan men jag har aldrig gjort en video eller instructable så när jag hörde somrar träbearbetning kördes en fågelholk tävling på YouTube jag gjort en ny version och filmade processen! Detta är ett r...

TARDIS fågelholk

en mindre TARDIS så att fåglarna kan leva i stil!Steg 1: Montera ditt materialJag använde pall trä lister för den "fönster" delen av varje sida. (Även om miljövänlig, detta gjorde detta särskilt svårt i längden eftersom träet tenderade att vara...

Säkerhet kameran fågelholk

Hej allaVåren blir snart och det är dags att sätta upp några birdhouses!Jag gjorde denna särskilda fågelholk för min far. Han blir lite äldre och detta går tillsammans med två kännetecken: 1) han blir lite paranoid och därmed rädd för ovälkomna gäste...

Fågelholk nattlampan

Min vän hade nyligen sitt första barn. Förberedelse för dagis målade hon ett vackra tropiska träd och fågel på plantskolan väggen. Som en del av min baby shower gåva ville jag göra en fågelholk nattlampa för dagis att hänga från trädet.Steg 1: Instäl...

Euron pall Log skjul - 7 fot hög ca

Min fru och jag hittade det blev jobbigt att böja sig och når in i vår ursprungliga inbyggda pall DIY hemgjorda pall log skjul. Original är en bakom grön tarp. Därför inlett jag buiding en mycket högre pall logg skjul gjorda av Euro-pallar.A - vi sku...

3-vägs lap gemensamma pall!!!

Detta är en ganska knepig litet projekt men super kul!Steg 1: Välj ditt material för min pall jag välja valnöt men du kan använda vad någonsin du vill, även ett par olika arter. Det måste vara minst 1 1/2" tjock, 6" brett och ca 4 och en halv fo...

Awesome pall trä TV konsol - $35

Jag har varit på jakt efter en TV konsol som var en liten off beat. Något modernt, låg och lång tid för mitt vardagsrum område. Jag såg ett par bitar på hög slut Möbelbutiker som var bomb-diggity, men när jag kollade priset jag grät. Så jag satt på e...

Cykel ram butiken pall

jag bröt växelföraren hängare från en Trek 2200 efter många år av hård användning. Det råkade vara ett terminal villkor för denna cykel. Kunde inte förmå mig att kasta det efter så många underbara miles - så det satt runt mitt garage. Används upp rör...

Barn storlek läder stativ pall

Jag har letat efter idéer för julklappar när jag kom över några supercool läder stativ läger avföring. Då såg jag priset. $90 Jisses det är bara läder sits med 3 dymlingar... och det slog mig CMC repet rescue guidebok berättar hur man knyter ett stat...

Awesome pall lampa!

Vad gör du när du har en extra lampskärm och en trasig gammal lastpall? Du gör en awesome pall lampa!Per lampa behöver du:* Aluminium eller kopparrör* Elektrisk tråd* 1 pall distansblock* 1 pall planka* 1 lampa uttag* 1 switch* 1 plugg* Skriv ut lath...

Gjuten aluminium pall

Med X-rista CNC en mögel så jag kan kasta min egen aluminium topp för en pall.Steg 1: Gör ett Block av gips Smälla ihop en enkel trälåda från skrotar. Jag använde Billigt 3/8" plywood som hade några vattenskador. Jag blandade en hela 10KG påse av gip...

Barns justerbar höjd cello pall med en IKEA Frosta pall

Koncept:Förvandla en vuxen IKEA pall till 12-15" justerbar höjd barnets cello/musik pallSlutresultatet är extremt stabil och bekväm för barnetLägga till ett handtag i botten för lätt bringarÖversikt:Du ska borra ett antal hål längs varje ben, sedan h...

Tabellen 4 pall arbete

Steg 1: Få pallarDu kan få pallar från nästan var som helst, men när du köper försöka få de pallar som har 3 två av fyror som inte har skurits så en gaffeltruck kan plocka upp dem från båda håll.Steg 2: Ta isär pallar.Ta isär 2 pallar så har du 4 fas...

5 års jubileum pall trä telefonhållare

Inte mycket pengar? Inga idéer för din make efter 5 år? Begränsad tillgång till verktyget? En make som aldrig kan hitta sin telefon? Henne du gå!Steg 1: 1: få dina saker tillsammans Om du har gjort det i 5 år av äktenskap, bra för dig! Den traditione...

En enkel pall utfärda utegångsförbud

min mest de senaste make var en utfärda utegångsförbud för gjorda av delar av en lastpall. Viktigaste här är att hitta rätt pall för jobbet. Jag hade ett par liggande omkring så slutade upp med en som verkade ganska lätt med små smala lister och gans...