Seahorse Tote BagGör denna sjöhäst Tygkasse med mindre än 1 gården av tyg och har den sötaste väskan på stranden eller i snabbköpet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Hög kvalitet Duct Tape Tote Bag

detta är min senaste skapelse, en 15 "x 15" x 4 "vävd duct tape tote/handväska väska. Det är super robust och ganska imponerande!Steg 1: Saker som behövsCa 120 varv silvertejp (jag använde 3 olika färger med 2 rullar att vara 60 gårdar av s...

Kvinnor att hjälpa kvinnor Tote Bag

Jag designade denna tote i stöd till våra lokala våld skydd, Kvinnor att hjälpa kvinnor. Ganska ofta när ett offer för våld flyr hennes missbrukaren, lämnar hon bokstavligen med ingenting utan sina barn och kläder på ryggen. Vi har börjat att donera...

"Essentials" lista Tote bag

objekt som kommer att behövas för detta projektTom duk Tote BagPre klippa ut bokstäver (helst plast så de inte tänja på grund av fukt) dessa finns i avsnittet klippbok i din lokala hantverk butikInkodye av LumiVattenTom sprayflaskaglasruta (kan tas f...

Quiltad Diamond Tote Bag

dag ville jag dela en gratis nedladdningsbara DIY sy projekt för helgen som kommer att få dig att se cool och är super praktisk på samma gång! Quiltad Diamond Tote Bag!Jag är ett stort fan av tote påsar. Jag lämnar sällan huset utan en. De flesta gån...

Easy-Peasy reversibel Tote Bag

jag gillar att göra mina egna kassar eftersom färgen, design och specifikt storlek är helt upp till mig.Jag skapade min egen design i Adobe Illustrator och skickade bort till Spoonflower.com ha tyget tryckt för mig. Himlen är gränsen om du designar d...

"Maria hade en liten lamm" Tote Bag

I min klass på Ungdom och teknik i biblioteken utformade vi projekt med hjälp av LilyPad Arduino. Jag valde att göra en Tygkasse med ett lamm som lyser upp och sjunger "Maria hade en liten lamm." Jag hade aldrig kodat eller sytt innan, så jag tr...

Vikt Sensing Tote Bag

Detta instructable är för en vikt sensing väska. Det hjälper människor som bär en hel del i sina väskor och förbättrar på skalor genom konstant omgivande feedback och en automatisk varning varning för övervikt.Hur det fungerarDet fungerar med hjälp a...

T-shirt tote bag

har du en gammal t-shirt du inte vet vad man ska göra med men är trött på att göra nya tröjor ut i gamla kära? Försök att göra detta tote väska... det även har fickor!Steg 1: Material som behövsDu behöver:-en gammal t-shirt, helst med en design som d...

Söta reversibel högspänningsnätet Quilt Tote Bag

detta instructable visar dig hur man gör en söt och unika tote från vänster över projektet scraps! Min färdiga väska mäter 16 inches bred, 12 inches lång, och 4 inches bred... Perfekt för att bära runt några bärbara datorer till klassen! Dock kan du...

Lätt utbyggbart filt Tote Bag

för de gånger när jag har gått med en söt liten påse, bara för att ha behövs för att göra ett köp och hamnade fastnar något som inte passar in i min alltför litet påse eller väska en ful plast emblazoned med namnet multinationella konglomerat, jag gj...

Duct Tape Tote Bag

Hej, i denna tutorial kommer jag att visa dig hur man gör denna somriga tote väska! BTW detta tog mig en och en halv timme så avsätta en liten bit av tid.Steg 1: material You will need 5 stycken konstruktion papperSaxSilvertejpMåttbandSteg 2: skär Sk...

Lilburn Day Camp Art Gallery Tote Bag

Jag slutade nyligen en bra vecka som ledare för Junior 7 vid Girl Scouts Lilburn Dagsläger Konstakademien. Vi hade två äldre scout Camp medhjälpare att hjälpa vår enhet. Som en gåva för dessa underbara medhjälpare inrett vår enhet en väska för dem. V...

Tote Bag

jag gjorde denna Tygkasse från artiklar fann jag två av mina favorit butiker och några överblivna saker jag redan hade. SKROT i Portland är som Goodwill för craft älskare och Goodwill utlopp är där de säljer saker av det brittiska pundet och du har t...

Ingen sy linne till Tote Bag

Super enkelt och snabbt sätt att omvandla ett linne till en tygkasse.För detta projekt behöver du:-Ett linne-Sax-Penna eller gaffel (för att mäta bredd och djup när skära remsor längst ner på tröjan)Jag ville ha min väska att ha en mer retro 60's boh...

"Capri Juice Tote Bag" - sommar Tote Bag - Halloween

göra för att göra en "sommaren hänger lös" och "A "Trick or Treat väska " för att använda för sommartid gå någonstans Tygkasse och senare vända den in i en Halloween tote... strandväska eller enkelt lägga till Halloween dekoration...

SNABBASTE återvunnet T-SHIRT TOTE BAG

letar du efter en bra, billig återvinning projekt att göra hemma eller med en grupp? Här är det! Detta är ett bra sätt att använda förra säsongens team t-shirts eller ett föregående årets händelse t-shirts! Re-syfte en oönskad t-shirt idag och enkelt...

GINGHAM och volanger - sommaren Tote Bag

skapa en vacker & oömma Tygkasse för sommaren. Jag använde ett par varv gingham bomull från min tyg stash men någon icke-stretch tyg skulle fungera. Sömmar och råa kanter är alla inneslutna att göra väskan mycket stark och praktiskt vändbar.Läs vidar...

DIY: Papper Origami Tote Bag

Lära sig att göra ett enkelt papper origami tote väska video tutorial.Detta är stor väska för flickor :)För bästa resultat rekommenderas att använda ett kvadratiskt papper med två färgerVideo tutorial av Ventsislav Vasilev (Origamite)Design av tradit...