Seed start - starta dina grönsaker på gammaldags sätt!


Start tips och råd från kunniga folk på hög slåtter ekologiskt utsäde utsäde.
Relaterade Ämnen

Seed Starter

om du befinner dig i februari längtan för färska örter och ljuset, spendera resten av året samla plastflaskor för dessa frön förrätter. Som en bondes dotter, jag kan vanligtvis ta hand om växter, men de löper störst risk att dö vid fröplanta scenen....

Seed Starter krukor gratis!

Detta instructable är min post för den gröna design contest. I detta instructable jag ska visa dig hur du skapar två utsäde start krukor av upp-cykling en vattenflaska. De flesta av oss använder dessa slags flaskor vatten ganska ofta och slänga dem u...

Hur man skapar en Self-watering Seed Starter

det är den tiden på året att få dina frön upp och går i ditt hem, för att förhindra sena froster från gör skada om du planterar dem direkt i din trädgård. Också börjar fröna inomhus innebär att de kommer att producera (blommor, producera etc.) förr....

Seed Starter/inomhus plantering hylla

Inget riktigt svårt om detta, och jag har sett andra göra liknande hyllor, men jag la till något som jag inte har sett ännu och förhoppningsvis det kommer att sporra andra att tänka på ändringar till deras inomhus utsäde förrätter och kök örter hyllo...

Origami kub seed starter

när jag letade efter seed starter tips kom jag över ett antal papper seed starter. Så jag lära mig att göra det alittle kreativ, dvs att omvandla en origami kub i till seed starter. Det är så enkelt. Först gör en origami kub, ilearned att göra det fr...

Inomhus seed starter

Seed Starter gjorde jagväxa lampor var 10 dollarvirket jag hittade i min bakgård...

Shot & vin Glass Terrarium / Seed Starter

jag inte trädgård som jag använder till, men när jag gör, jag börjar växterna inomhus - få en hoppa på kort Michigan somrarna. För att starta min frön, använder jag slutna behållare.Jag ville alltid göra miniatyr inneslutna terrarier.Jag arbetade med...

"Hur att starta din egen hemsida" snabb och enkel

Hur du startar din egen hemsida snabbt och enkelt. Jag har svar och lösning för dig här...Starta din egen hemsida här!Hej du! Errol här...I den här videon förse jag dig med en lösning på ditt problem. Nu vet jag det inte kan vara ett problem för mång...

Återvunnet box seed starter

som våren börjar komma fram många av oss som för att få frön startade inomhus för att se till att de tar men utsäde startpaket kan bli dyrt beroende på var du handlar och hur mycket utrymme du har att växa. Men med detta lilla knep du kan spara penga...

Livet Seeder - göra en inomhus seed starter

Hej alla,i denna instrucable kommer jag att dela med dig min nyaste design, liv seeder..vad? livet seeder är en enkel inomhus frö startar maskinen. den har en grundläggande ram med inbyggda lampor och fläktar. Det är helt justerbar eftersom anläggnin...

Starta din kolgrill med en propan fackla

Du känner till rutinen, du köpa kol och kol lättare. Sedan Häll träkol i din grill släck träkol med kol lättare, ljus det och vänta. Men det finns problem med belysning träkol hitåt.Du vet aldrig hur mycket lättare att använda, så att du alltid hälla...

Starta din egen sommarläger!

Detta instructable är berättelsen om skapandet av ett sommarläger som kallas Camp Kalejdoskop, i Cambridge, MA. Jag skapade detta 2006 och sprang fram till 2008. Det är ett program som fokuserar på att ge barn möjlighet att välja vad de gjorde under...

How to make a seed starter from a paper roll

Steg 1: Mät din rulleSteg 2: Markera din rulle med en penna Steg 3: plattar din rulle och drar en rak linje över rullenSteg 4: skär ner på linjenSteg 5: Använd skär 1/2 tum runt botten på rullen veck som en guideSteg 6: Vik vänder över till en annanS...

Billig Seed Starter

de senaste åren har familjen började frön för vår trädgård. Vi har provat några olika kapslingar från köpta, till flytande start facket i våra akvarium. (det fungerar om du inte sjunka facket med filtret) De största hindren var ljus och temperatur. V...

Starta din brand med en laser i vinter

i detta instructable du lär att tända en eld med en laser!Du behöver:Laser och laser mod finns här:2. matcha huvudet3. blitz / brand förrätter eller ett ljus (då du behöver flera match huvuden)Steg 1: Få bränslet redo Placera match head(s) på brand s...

Hur att starta din egen serietidning

jag är inspirerad att göra detta Instructable av två skäl: 1) jag betygsätts på det och 2) jag aldrig läst något som detta när jag började min comic, och även om det kan vara bra för alla som känner sig tvungen för att skriva egna. Min ursprungliga t...

Fäst! Mobil - Start din fysiska Computing motorer!

FRÅGAVad får du när du kombinerar Snap!, främsta dra och släpp programmeringsspråk, med en off hyllan rover fordon kit, en Arduino mikro-controller och s2a_fm gränssnittet programvara?SVAREn flexibel och kostnadseffektiv fysisk undervisning datorplat...

Starta din trädgård inomhus

Har du någonsin tänkt på växande en trädgård, men har bara inte ännu?Kanske du växer en trädgård men gillar inte betala den höga kostnaden för att köpa växter varje vår?Bra än detta är Instructable för dig. Jag visar dig steg för steg, hur jag börja...

Cupcake Seed Starter

någonsin vill odla dina egna grönsaker men är för billigt att köpa dessa $5 eller 6 $ utsäde germinators på lokala trädgården eller järnhandel? Ja nu behöver du inte också, eftersom om du har en fest på ditt hus och människor med barn är kommande cha...