Sensoriska bollen från återvunnet gumminågra barn (och vuxna) som röra saker med olika texturer. Josh hade en gammal innerslang efter sin cykel fick en lägenhet, så jag klippte det isär för att göra en boll för vår lilla pojke. Det tog inte lång, men det var svårt att sluta, eftersom min tre år gamla höll försöker ta tag i det innan det var gjort.

Det kan göras tätare än den som jag gjort, men just nu är det lätt att tuss det upp och stoppa det i min 3-åringens ficka.

Saker som behövs:

gamla cykel innerslang
sax
nål
stark tråd eller broderi floss

Se Steg
Relaterade Ämnen

ARENA | PLAY

Arena | Spela framhäver bordtennisbord från din faster och farbror källare, grannens garage och nästan alla tech startup konferensrum, och in i San Franciscos mest offentliga streetscapen. Prototypen anländer på marknaden med en twist: dess sexkantig...

Bygga en musikstudio i ett hyreshus

det finns hela böcker skrivna om detta ämne, och även några andra instructables-- men eftersom varje projekt är unikt det är till hjälp, när du planerar din egen studio, att se så många olika lösningar som möjligt.Du kan inte bygga en ljudstudio utan...

Hur man gör en ljus upp Hacky säck

detta instructable visar en hur du ändrar en hacky säck så att det lyser upp. En söt present för den kommande semestern!Gradera detta om du gillar den. Tack!Steg 1: Få dina grejer och Start! Saker behövs för projektet:-Hacky sack (duh: P)-En av dem l...

Amfibiska flaska

Amphibious flaskan rullar av gummiband makt över vatten, bubbelbad, pool, vattenpölar, sjöar.Bara rulla den bort på marken som ett bowlingklot avveckla den.Steg 1: Gör första hålet Använder en 2 quart runda plastflaska.Stor 2 quart runda Gatorade fla...

Återvunnet Baseball/Lacrosse bollen innehavaren

jag har en massa små barnens troféer från när jag spelade baseball. Jag var mycket saknar innehavare av bollen, så jag beslöt att göra detta. Det är en enkel modifiering, och det kan göras på mindre än tio minuter.Steg 1: Ta bort muttern, demontera T...

4 sätt att skapa anpassade gummi formar (Halloween skalle upplagan!)

Om du har sett/läst min andra tutorials, du vet att jag älskar att arbeta med kåda. Jag använda brukar silikon cupcake bakning formar för att göra smycken, eller jag måla kåda på ett objekt själv. Inte överraskande, det är inte ett stort utbud av 3D...

Hur man bygger en återvunnet Retro: NES fördel Desktop lampa Edition

The Nintendo Entertainment System hade några ganska intressant tillbehör. Från djupet av sin till synes oändliga bibliotek av licensierade och icke-licensierade system, har jag grävt ut denna Best. När du lyfter det, du kommer att förstå att "odjuret...

Hur man gör en billig gummi Band boll

jag hade en idé att prova Instructables, så heres min första en! Du kan lätt hitta materialen man gör en gummisnodd boll i en butik som Wal-Mart eller ens runt huset. Kommentera och berätta för mig hur detta instructable ser ut. DIN ÅSIKT HJÄLPER ALO...

Binn-E: den återvinningsbara återvunnet recycler

detta är ett roligt projekt för en töntig familj att engagera sig i återvinning ansträngning. Vi ska bygga en papperskorgen från återvunnet delar och använda den för att återvinna återvinningsbart avfall!Den instructable är i två delar:1. grundläggan...

Kanot, kajak byggnad Form och ånga låda från återvunnet pallar

Jag har byggt flera kanoter/kajaker genom åren, ofta med bärgades och återvunnet delar, så när jag såg en annons för gratis pallar på Kijiji, jag tänkte det skulle vara en bra tid att göra en instructable på den. För mig, kanot byggnaden är en fri fo...

Lägg till sidan bollen returnerar din Halex/Franklin fotbollsspel

jag köpte denna billiga Halex fotbollsspel för min familj på Toys R oss. Det är bra, men det retade oss som vi hade att nå över till slutet av tabellen att hämta bollen efter varje mål. Så jag bestämde mig att lägga till några boll-retur körfält för...

Ball Mill från främst återvunnet delar

detta är min första instructable och jag kommer att visa dig hur man gör en boll kvarn för malning kemikalier från några återvunnet tvättmaskin/torktumlare och några delar från din lokala järnaffär.Läs hela vägen igenom instruktionerna innan byggnade...

Gummi slangen stol

nästan alla jobb webbplats eller rymliga butik har gummi luftslang för rinnande spik pistoler eller en mängd andra rör. Slangen i detta projekt är 3/4" i diameter, ca 45 fot lång, och är tillverkad av seg, flexibel gummi. I ett tidigare liv var det a...

Återvunnet material Slingshot

detta är en gigantisk slangbella från tre återvunnet material...En paj tenn, en gammal mjölk Gallon behållare och en gammal äggkartong.Steg 1: Steg 1: material För detta instructable behöver du 7 träffar...1. äggkartong2. gallon mjölkbehållare3. pie...

DIY delta 3D skrivare med låg kostnad återvunnet delar

Detta är en glödtråd nedfall delta 3D skrivare, ritades och byggdes år 2013 med återvunnet delar från gamla matrisskrivare och flatbäddsskanner. FDM (brända Deposition Modeling) är ett lager additiv tillverkning (eller 3D-utskrift) process som använd...

Fuzzy bunny tofflor från återvunnet tröjor och kände Detaljer

hoppa till den! Göra dessa söta lilla fuzzy bunny tofflor från återvunnet filtad ull tröjor och kände detaljer att hålla ungen i din liv snuggly varm i vinter. Med en söt lilla ansikte med diskett öron på toffel tån och en liten svans på apparatens t...

Pokemon bollen

Jag gör att pokemon ball.this har att placera .pendrive, ringar, gummi är måste placera. Titta runt instructables, blev jag förvånad att mina sökningar på att göra pokéballs gav ingenting, så jag tänkte "Vad kan vara bättre att göra från ett spel än...

Helt återvunnet leksak för sällskapsfåglar

Jag ville bidra en fågel leksak till sällskapsdjur / djur utmaning av två stora skäl:1) fåglar, särskilt papegojor, behöver spel och leksaker som en källa till daily mentala berikande. I vilt tillstånd skulle de utmanas av födosök och underhållna av...

Återvunnet yoghurt (Gallon Batch)

"Gallon Batch av läcker hemlagad fett gratis yoghurt från återvunnet/återanvändbara objekt;" verkar överflödigt. Detta är min första instructable, och jag vet att detta ämne omfattas varje-så-ofta; men detta är hur jag lyckas imponera på min fru...