Seriella kontrollerad variabel hastighet Motorkontrollera hastigheten på en liten likströmsmotor med bara den seriella porten på datorn, en enda MOSFET och vissa triviala program. (MOSFET och den seriella porten utgör "speed control", du behöver fortfarande en motor och en lämplig strömkälla för denna motor, medan den seriella porten kan ge spänning för att vända en mosfet på och av, det kan inte tillhandahålla den nuvarande behövs av en typisk motor.)
Se Steg
Relaterade Ämnen

GOduino II = Arduino + L293D variabel hastighet Motor Controller

uppdateringarGOduino II var med på dangerousprototypes.com07/04/2012 jag har lagt en budget bild för de läsare som undrade där jag fick min < $20 budget för GOduino II.INTRODUKTIONGOduino II är en fristående programmerbar kontrollant för hjul-baserad...

Variabel hastighet fläkt med Snap kretsar, Kano dator

I en tidigare handledning jag visat hur blinka en Snap kretsar ledde med Kano datorn (blinkar en LED är "Hello World!" av maskinvara dataintrång) och i den här guiden ska jag visa hur man kör en variabel hastighet fläkt med Snap kretsar och Kano...

Installera variabel hastighet Pool Pump, Filter och VVS

installera VVS för en pool är typ av en konstform. Säker på att få saker och arbeta ganska lätt, men att göra saker ser bra ut och arbetet är effektivt där konsten kommer in. Det är ganska lätt att ha slangen kör överallt gör det svårt att upprätthål...

Hur man bygger en variabel hastighet keramik hjul.

1. jag är inte en keramik expert. (heck Im inte bra på all sanning ska fram. Så om du vill veta mer om keramik efter att ha läst detta arbete du kommer att behöva fråga någon annan.2. vi att väl arbeta med el som kommer att vara runt vatten. Ha detta...

Spara pengar, med denna Inverter variabel hastighet mod till din pool pump

finns det kommersiellt tillgängliga enheter som använder en VFD inverter för att variera hastigheten på din pool pump, och även om de ger stora besparingar, är en DIY-er jag ville ha en gå på min egen, och försöka förenkla hela enheten.Jag rekommende...

Variabel hastighet bordsskiva Fan

"Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)"Under den senaste terminen jag 3D tryckt och byggt ett mini bordsskiva fan. Några delar jag ursprungligen tryckt fungerade...

Dubbla slumpmässiga hastighet Motor Circuit

detta är ett enkelt lätt att bygga kit som sak som du kan använda för olika saker. Njut och rösta! (:Steg 1: Samla material Behöver du dessa saker: 2 likströmsmotorer 1,5-3v, några 12 v-strömkälla (jag använde en 12v regulator, men jag ville verklige...

Hur man använder en Potentiometer för att skapa en variabel hastighet "Knight Rider" med LED

för min första Instructable jag ville dela den idé som fick mig till Arduino i första hand. Jag ville skapa en Knight Rider effekt för min Jeep. Efter gående igenom turorials och skur forum lyckades jag få hjälp från en kollega Redditor (u/ripred3) ä...

Bluetooth kontrollerad Arduino dubbla Motor RC plattform

* Från och med 7/6/15 saknar jag fortfarande några av församlingens texten. Jag kommer att avslutad Instructable inom kort, under tiden om du har några frågor tveka inte att maila mig eller lämna en kommentar.Med detta Instructable, kommer du att kun...

PWM variabel hastighet Disco Ball

nyligen, jag byggde en liten PWM (Pulse bredd Modulation) dimmer för en lysdiod som jag har. Den är baserad på en DC motor domänkontrollant som använder en 555 timer chip.Den handledning som jag brukade bygga dimmer finns på:http://www.dprg.org/tutor...

Seriella kontrollerade arduino orb

Vad är en Orb?När jag först såg den Omgivande Orb från omgivande enheter, var jag ganska imponerad. De beskriver det som ett glas lampa som använder färg för att visa information. Någon slags status kunde förmodligen visas med en orb med hjälp av fär...

Raspberry Pi CNC hatt kontrollerade CDROM Stepper Motor

Syfte: Lär dig hur enkelt det är att använda Raspberry Pi CNC hatten från Protoneer av provande den ute på en CDROM stegmotor.Varför: många av oss drömmer om att göra våra egna CNC router / gravör men få gräva ner sig i detaljer och okända. Detta är...

Variabel hastighet magnetomrörare från en PC-nätaggregat

jag hittade ganska mycket enkla modeller som föreslagits av hobbyister på webben för att aktivera en PC fan att en magnetisk omrörare och några projekt att bygga en bänk topp strömförsörjning från och gamla dator strömförsörjning.Jag tror att strömfö...

Använda en variabel hastighet vinkelslip som fräs och rotator! för trä svarv alternativ! (nu på makerprojects också)

jag tror att detta är en bra "farm hacka" och min far skulle vara stolta över. Jag var tvungen att få en rund slut på en fyrkantig träbit att ersätta en skottkärra handtag. Detta fungerade tillräckligt bra! Bara passerar det andra behövs också e...

Kompakt 3-i-1 Stripboard DIYduino med integrerad Sensor och L298N Motor sköld

jag presenterar en kompakt design av en stripboard Arduino ombord (DIYduino) som inkluderar en 2A motor förare och har dessutom funktioner av en sensor sköld. 2-kanals version kostar cirka $29.43 och är billigare jämfört med $39,00 för ett kommersiel...

555 timer Hacks: kabel testare, magnetisk omrörare och Lego Grabbers Oh min!

Vill veta om den 555 timern IC? I detta Instructable ska jag visa dig hur du lägger till en 555 till din samling av Snap kretsar block och bygga kretsar kan du experimentera med följande:Bygga en optisk ThereminBygga skämt lögndetektor.Innebär att lä...

En radiell drill press från reservdelar

min radiella drill press kostnad ungefär samma material som små, billiga sådana du kan köpa, och det är inte mycket större eller styvare än de, men det har mer frihet av rörelse än vissa dyrare maskiner. Den är tillverkad av några delar som jag hitta...

Multi-Rotational Mirrored Starburst

Detta är min post för SHOPBOT tävling. Jag arbetar med en liten grupp av kreativa individer som alltid utformar och bygga ovanliga och roliga saker med CNC dirigeras produkter. Vi har förmodligen spenderat mer än $40.000 (av andras pengar) i CNC tjän...

Små elektriska wildflower utsäde hink thresher

denna hink thresher är en liten version av min större utsäde tröskor för att bryta fröna ur torr fröställningar av vilda blommor. Använder en gammal mixer motor, och fem eller tre gallon hink med lock, plus några andra material, kan detta vara sätta...