Serietidning pengar innehavarenSe Steg
Relaterade Ämnen

Tillbaka till skolan Duct Tape pengar innehavaren och penna fall

här är en duct tape pengar hållare och en penna fall, perfekt för skolan, och att hålla dina pengar på att köpa lunch håller dina pennor och pennor osv... Säker för evigt och dragkedjor perfekt.!!! : D ps. Jag önskar verkligen att jag hade färgat des...

9-volts hemliga pengar innehavaren

hålla dina pengar säkra och dolda från nyfikna ögon.Steg 1: Samla material Material:Wire strippa (eller vass tång)Tejp9-volts batteriPunch (för start av metall)Jag använder tråd strippa/fräs eftersom det är enklare att använda för metallen.Steg 2: Bö...

FIN pengar innehavaren

Hej, detta är min första instructable... jag försökte använda 123 design för att göra olika klipp pengar... och detta är resultatet!Jag har gjort det i 2 timmar, lärande programvaran och göra den.Jag har haft används ipad 2... det är mycket enkel och...

Lip chap pengar innehavaren

Kan möta det, jag gillar att förstöra saker, vi var på en informationscenter nyligen och de gav bort läpp chap, som jagaren är jag jag bröt den av misstag.Jag stirrar in i den ihåliga bit av plast och tänka; "vad kan jag sätta det?" svaret kom m...

Pengar innehavaren

Steg 1: Får en kopp, limma och papperSteg 2: Limma papper CupSteg 3: Skär ett utrymme för ett mynt i tidningen högst upp och där har ni det ni just har gjort en pengar hållare...

Pass eller pengar innehavaren

Steg 1: Jag hittade några gamla tydliga Accrillic jag bara böjde den med tråd bender och sedan in bort en ås för att dra saker avSteg 2: Tack Bye...

Hur man gör en pengar och id innehavaren!

ledsen om bilderna verkar vara knäckt eftersom jag var tvungen att ta bilder av min fliken annars är det mycket söt och behändig!Steg 1: vad du behöver 1. 2 silvertejp band för att förstora2. rainbow vävstol band/krok/vävstol3. sax4. hål hålslag5. s...

Kassett plånbok / pengar Clip

nu vet jag att det finns massor av kassetten tape plånböcker där ute, somHär en, från FrenchCrawlerOch här en, från Robyntheslugmen min är en helt annan skapelse. Mer en Sedelklämma i sig än en plånbok, min kassettfacket tape pengar innebär inte tras...

Hög kvalitet silvertejp plånbok ** uppdaterad **

med lite tid och patienter, kan du också göra en kvalitet plånbok silvertejp som är säker på att imponera.(gradera detta om du gillar den... eller inte gillar det)Steg 1: Material som behövs 1) favoritfärg rulle silvertejp.2) kvalitet sax.3) härskare...

Hur man gör en kanal flip plånbok

i detta instructable, du lär dig hur man gör en flip plånbok av silvertejp. En flip plånbok är i grunden en plånbok... som vänder!Steg 1: material Behöver du:-Tejp-X-acto kniv-Plan yta-Skärbräda (opt).-Laminering papper (om du vill att en innehavare...

Cykel Survival Kit!

Detta är en cykel survival kit som jag tror varje cyklist bör äga och ta med dem när de cykel.Den cykel survival kit innehåller ett urval av överlevnad artiklar som hjälper dig att överleva alla situationer...Viktiga siffror kort:Om du förlorat eller...

Hur man gör en Cool och snygg klocka pengar, (ändra innehavaren)

här är som cool sätt att hålla några av dina ändringar på ett ställe och ser sylish med på det.Steg 1: Du behöver Buckyball, neocubes eller nåt som är sådärNågon förändringOch mest viktigt kreativitetSteg 2: Bas Första mesure din hand med en bucky bo...

LEGO akut pengar säkra

rädd någon kan stjäla dina akuta pengar? Du kan nu dölja dina pengar i detta svårt att öppna säkra! Använder en nyckel och allt.Steg 1: Bas Få en 4 x 12 Stödplatta. Sätta kakel längs mitten av det tills det finns två rader med stud vänster.Steg 2: Se...

Råtta bete innehavaren gjort från skräp

min granne har en massiv macadamia träd. Trädet ger en färdig leverans av råtta mat vilket innebär en färdig leverans av råttor. Råttorna bo i mitt skjul, min trädgård och någon annanstans de känner. På natten gör de ett fruktansvärt oväsen medan de...

Lätt pengar plånbok

detta är en plånbok silvertejp med en inbyggd miniräknare. Jag byggde den till min yngre kusin som en julklapp. Jag trodde att det skulle vara en användbar present eftersom som yngre barn jag hatade gör matematik för att ta reda på hur mycket kostade...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...

Laser skär Comics innehavaren

Min partner har massor av enskilda frågor serier, så att hjälpa med att lagra dem i bokhyllan som jag beslutat att göra några skräddarsydda tidning innehavaren-stil lådor. Jag har tillgång till en laserskärare på min lokala hackspace så beslutat att...

Pengar gömma bort

har du någonsin velat dölja dina pengar? Kanske dina syskon hålla tar det eller en vän måste "barrow" det hela tiden. Här är väl ett enkelt sätt, det hjälper mycket.Steg 1: material Du behöverSaxDuck tapePengar eller vad du vill döljaEtt gömstäl...

Enkel falska pengar detektor - UV-svart ljus lampan <>

i detta inlägg ska jag visa dig hur man gör UV-lampa ( svart ljus ) på mindre än 10 minuter och för mindre än 2 $.Denna inställning kan användas effektivt som en låg kostnad falska pengar detektor.Massor av sedeln har en inbyggd små bitar av material...