Serietidning sidan täcka NoteBookjag är beroende av bärbara datorer. Jag ussally skal ut cirka 10-15 dollar för en riktig en. Men har sen jag varit, med ett ord, pank, och för att fortsätta min bärbara obession jag har använt sig av att göra min egen notebook löst baserade på utformningen av en Moleskine notebook.

Men! Jag har beslutat att min bärbara dator kommer att ha en Ultracool Comicbook täcker!

PS: Detta är min första Instructable, kommentarer frågor och/eller förslag skulle välkomnas.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Telefon täcka notebook

Idag jag presentera en idé för att återanvända gamla telefon täcker. Förvandla det till ett omslag för en bärbar dator.Steg 1: materialMaterialDu behöver bara 3 material:Gamla (och nya) telefon täcka,En liten anteckningsbokDubbla side bandVerktyg (ej...

Shulk kostym

Smash Brothers är vårt tema för Halloween i år och min 8 år gamla Zander har valt att vara Shulk. Jag visste inte vem denna karaktär som jag inte hade haft chansen att spela nya wii u spelet och var tvungna att slå honom upp. Han är en väldigt cool l...

Billiga lätt DIY bärbara

Jag hade mycket roligt att göra dessa billiga DIY bärbara datorer. De användes som en del av min groomsmen gåvor på mitt bröllop. Oroa dig inte, jag gav killarna andra grejer också! Följ med min instructable och jag hoppas du gillar att göra dessa så...

Kort Bédoin tält

nu kan du bygga en Bédoin tio gjorda av kort. Du kan göra en stam genom att bygga ett par av dem nära varandraSteg 1: om stöd det är lätt att göra detta på en matta aldrig provat det på golvet innan. gnugga in det första kortet i mattan.Steg 2: att s...

Sellf justera hängmatta

för att göra en hängmatta du behöver en hel del paracord eller någon annan typ av stark sträng, två stål ringar och ett ljus. Denna hängmatta har fördelen framför många kommersiella hängmattor att om strängarna på ena sidan sträcka, hängmattan juster...

Yamaha RXS100 12v konvertering

Okej, detta är min första Instructable, så fina snälla!Hur till omvänd din Yamaha RXS100 från 6v elsystem till 12v elsystem.Varför? Tja, RXS är en sprickbildning lilla cykel men 6 volts El verkligen låta det. Lösa denna konvertering och du har inga m...

Gör din egen färsk Pasta - Vegan

en grundläggande pasta deg recept som du kan göra utan en pasta maskin eller ägg. Lätt anpassningsbara!Ingredienser: 1 2/3 kopp alla ändamål mjölca 2/3 kopp vatten1/2 till 3/4 tsk saltoch om du gör fylld pasta, kan du lägga till 1 tsk olja.Steg 1: Ko...

Hur tillverkning och använda din egen bok bindande Jig

att skapa egna bok bindande jigg och boken är ganska enkel. Dessa instruktioner hjälper dig att bygga din bok bindande jigg. Detta skulle kunna användas för en bärbar dator, en ritning bok eller ens en dagbok. Dessa instruktioner är mest användbart f...

Använda tejp, en sandblaster och en fackla för att göra ett tecken

det finns många sätt att göra teckningen på ett tecken. Jag bestämde mig att prova något nytt. Det visade sig snabbare än carving och resultatet var precis vad jag var ute efter. Jag använde fortfarande ett par datorprogram till design tecken och för...

Zortrax robotarm

Införliva den 3D-skrivaren är mycket viktigt, när vi vill få hög kvalitet och funktionalitet i en modell snabbt och kostnadseffektivt. Tack vare de starka och motståndskraftiga material från Zortrax erbjudandet som Z-ULTRAT eller Z-HÖFTER är att skap...

Hur du återskapar en 1997-2003 4t650e-HD-överföring

detta instructable är för människor som inte vill betala mekaniker butikerna flera tusen dollar att bygga om överföringen i sina bilar. Om du har några basic (och specialitet verktyg som kan enkelt köpas), kan du bygga upp din sändning dig själv och...

Hur man bygger en Bass Boat side console för lite pengar!

i detta Instructable jag kommer att dela en idé till en hem byggt sidan konsol som ska se ut som det kom från en Ranger, Skeeter, Stratos Bass båtar. Bilden här är bara en idé som jag tänkte på, inte den färdiga produkten!Det är också bara bygga av k...

IsoLocker - kylning lås & lagring låda fasad element

Har du någonsin varit i den situationen som du behöver lagra något, någonstans och skydda det där från främlingar? Och har du provat att lagra mat eller dryck på sommaren, bara att märka att alla dessa saker få irriterande varm efter en tid och du in...

Tyg Notebook täcka

hemlagade tyg notebook täcker är perfekta presenter att anpassa för de speciella vänner i ditt liv. Viss locket används för denna tutorial jag gjort för en vän som älskar hightop converse skor och favoritfärger är svart och rosa. Jag tror skräddarsy...

Icecairo's laserskurna Notebook täcka med islamiska mönster

Denna handledning är inlägget laserskärning processen (som jag förbereder en annan tutorial för), på enkel DIY knepen hur du monterar denna anteckningar täcka att passa med olika papper storlekar, klisterlappar, bärbara datorer för att vara som återa...

Hur man gör en hemmagjord "Walking serietidning" kostym

göra din egen serietidning som du kan bära!Steg 1: Designa din kostym, planering layout, du väljer ditt tema. Detta Instructable kommer att lära dig, hur man gör en Walking serietidning kostym. Du har friheten att vara kreativ, så du inte behöver gör...

Duct Tape tilldelning Notebook Organizer (A.N.O)

jag kom med detta projekt efter att vara trött på en penna väska till alla mina klasser. Nu, jag kan inte tänka mig vad jag skulle göra utan den. Det håller mig organiserade och låter mig fokusera på viktigare frågor. Övergripande, det är ett mycket...

Hand sydda läderklädsel Notebook

Här är en cool anteckningsbok täcka med en integrerad pennhållare och kortplats för visitkort... eller vad du vill att kasta in där.Detta lock kom genom en vän till mig som äger en Försäkringskassan och han ville få några fina läder skal för anteckni...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...