Set av brödunderläggen KitJag gör inte anspråk på att vara en myndighet för breadboarding och prototyper, men jag har hittat ett ganska bra sätt att göra min skärbräda organiserade och bekvämt för snabb installation och testning av vissa grundläggande projekt. Känn dig fri att kommentera om du har några förslag!

Ett par av designmål var--användning delar jag har på handen, eliminera röran, som gör en mer stabil testning plattform. Det är irriterande försöker använda knappar och växlar som är fritt flytande ansluten till min skärbräda med sladdar. Jag tyckte också det skulle vara bra att hålla min test leder med bakbord, och jag märkte att alla min brödunderläggen hade självhäftande kuddar på botten, så jag tog en delar arrangör och fastnat bakbord till locket på boxen, sedan tänkte, Hej, varför stanna där?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur set av brödunderläggen Arduino kompatibel.

Det är ingen hemlighet att runt oomlout HQ vi är stora fans av open source Arduino mikro-controller. Färdiga Duemilanove styrelsen är en fantastisk prototyping plattform, men ibland det är kul att göra något själv. Vad som följer är en guide om hur a...

Lödfritt set av brödunderläggen Layout ark (PnP elektronik)

här är ett roligt system syftar till att ta hand om några av huvudvärk i breadboarding en krets.Det är är en enkel uppsättning av mallfiler till skala med verkliga världen elektroniska komponenter.Rita några sladdar med en vektor ritprogram som du he...

Set av brödunderläggen 555 timer

Detta är en 555 timer bygger på en skärbräda. 555 timer är en 8-pin IC chip, men jag trodde det skulle vara kul att bygga min egen på en skärbräda. Det finns fem sektioner till chip, det kommer att byggas på fem Adafruit Perma Proto styrelser. Design...

10 set av brödunderläggen projekt för nybörjare

Skärbräda är ett bra sätt att bygga elektroniska projekt enkelt och på kortare tid utan att behöva löda. Ett problem som ställs av nybörjare inom elektronik är att de inte kan löda komponenterna prydligt på kretskort. En dålig lödning gemensamt kan l...

Ben - en ljus följande set av brödunderläggen Arduino Robot

Ben ljus följande set av brödunderläggen Arduino roboten är andra roboten jag har gjort för att undervisa robotics till gymnasieelever i en klass som jag undervisar frivilligt. Den första roboten har också sin egen Instructable som kan hittas här:Vid...

Altoids Pocket Super Lödfritt set av brödunderläggen Junior

Lödfri brödunderläggen är verkligen trevligt att snabbt prototypen en krets, de är billiga och kan användas nästan på obestämd tid. Jag gav en tanke om vad jag kunde göra att förbättra på den grundläggande bakbord och detta är vad jag kom med.Mina kr...

Set av brödunderläggen hur man

Detta instructable kommer att vägleda någon utan erfarenhet i elektronik genom prototyping deras första kretsar på en skärbräda. Du behöver några grundläggande komponenter för att komma igång:LED: vit, röd, grön, blå220 resistor5V power leverans/batt...

Set av brödunderläggen grunderna för absoluta nybörjare

syftet med detta instructable är inte att ge dig en komplett guide på bakbord utan att Visa grunderna, och när dessa grunderna är inlärda du ganska mycket vet allt du behöver så jag antar att man kan kalla det en komplett guide men i en annan bemärke...

Göra en prototyp Lödfritt set av brödunderläggen

Jag gör en anpassad Lödfritt prototyp skärbräda.Steg 1: Lödfritt set av brödunderläggen bitarJag bestämde mig att göra mig en prototyp skärbräda genom att samla några Lödfritt brädor som jag köpt på nätet.Om du överväger att göra dina egna anpassade...

Set av brödunderläggen vänliga växla

en billig och lätt att bygga bakbord vänliga switch.Steg 1: Samla material - En växla-Set av brödunderläggen jumper trådSteg 2: Förbered kabeldragning -Cut och strip tråd till önskad längdSteg 3: löda! -Löda varje tråd till varje terminal på din swit...

Set av brödunderläggen strömkontakt

när jag använder en krets i ett projekt, jag gillar alltid att breadboard det, att se till att det fungerar och justera den om behöver vara. Jag har nyligen köpt en strömförsörjning, så jag inte skulle alltid behöva använda ett batteri för att driva...

Set av brödunderläggen Power Distribution kablar

En mer inspirerande än full blåst steg Instructable hur rädda en massa sladdar från en (döda) ATX PSU att göra set av brödunderläggen Power Distribution ledningar. ;)Du behöver lite lödning färdigheter, detta Instructable förutsätter att du redan löd...

Set av brödunderläggen fuse

Är det irriterande när helt plötsligt TV: N stängs av med en hög smäll och du sitter i det mörka vardagsrummet?Man, nu måste du gå upp och byta kretsbrytaren tillbaka på.Men har du någonsin att av det faktum att detta kunde ha slutat i ditt hus brinn...

Göra ett set av brödunderläggen adapter för din AVR microcontroller

om du gillar att leka med mikrokontrollanter du vet detta liv: du vill testa en del av ett program och du måste först helt tråd upp uC på bröd ombord.Inte med dessa praktiska delar mer!Detta är fullständigt programmerbara mikrokontrollanter som kunde...

Set av brödunderläggen Servo

jag har märkt (som många av er redan har) att servon inte ansluta alltför lätt till brödunderläggen (eller arduinos). Medan en manlig pin rubrik kan du ansluta servon och brödunderläggen, varför inte bara skapa ett Servo kan ansluta utan att någon ex...

Set av brödunderläggen ledningar ändring M-M till M-F

En kort instructable att dela ett tips.Set av brödunderläggen trådar vanligtvis kommer i tre olika formerHane-hane Vanligaste - dessa har en nål i varje ändeHane till hona En nål i ena änden, uttaget på den andra.Detta är mest användbart för att ansl...

Set av brödunderläggen lödning Jig

SyfteSom jag gör mer elektronik, tycker jag att vissa komponenter är svårare att använda med en skärbräda, särskilt saker avsedda för kläder. Lödning pins till komponenter verk men positionering stiften så att de justeras med hålen på en skärbräda ka...

Set av brödunderläggen slagskepp

Detta spel är ett roligt och pedagogiskt spin på normala slagskepp spelet. Istället för att använda "ocean" och fartyg, använder detta spel en skärbräda och elektriska komponenter. Det är ett bra sätt att lära barnen om elektroteknik på ett roli...

Gör ett set av brödunderläggen Power Supply

var detta en helg projekt som jag gjorde så jag kan använda en skärbräda och få kraft till den. Vissa av mina projekt innebär med 5V för en logik leverans, även för andra kanske jag behöver en högre spänning. I detta instructable ska jag visa hur du...