ShowerPhonesjag är hopplöst beroende till min mp3-spelare. Ganska mycket hela dagen jag lyssna på musik, ljudböcker, MIT föreläsningar (ny vetenskap krossa: Jeremy Wolfe), podsändningar, radio visar, och liknande.

Du kan uttrycka mitt lyssnande vanor genom att säga:

OM litium regn! == sover sedan Headphones_are_on

Och ibland Headphones_are_on även om litium regn! == vaken ;)

Så självklart var det mycket förargliga att behöva ta av mina hörlurar och sluta lyssna på min favorit radioprogram eller min Rockin ' låtar varje morgon för att ta en dusch. Jag blir väldigt uttråkad medan rakning och schamponering, allt jag kan tänka är IwishIwishIwishIwishIwishIhadmyzune och det är på det hela taget inte särskilt angenämt sätt att börja dagen, berövade härliga melodier. Jag försökte traditionella dusch Radio, men de äter batterier som galen, ljudet är mycket tinny och om du slår tillräckligt högt för att höra över vattnet andra människor alltid uppskattar inte den. Således var ShowerPhones född!

(Jag försökte att ange detta som ett bildspel men det skulle inte låta mig, så det är typ av en hybrid-mutant instructable-efter-the-faktum / bildspel sak =])

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förbättra en Gamepad med Sugru

inspirerad av detta instructable, jag bestämde mig min vanlig, begagnade USB-spelenhet var i trängande behov av tillämpningen av yummy-smooth Sugru. Rätt. Nu.Steg 1: Kontrollera Gamepad Usch.Fullt fungerande, men knapparna är ljusa och slick. De inte...