Silhouette skär Akufrån Samurai Jack wiki:

"Aku är den främsta antagonisten från Samurai Jack. Han är ond inkarnerad, förkroppsligar han själva kärnan i en ond överherre. Grym och dominerande till alla han skulle uppnå, det är lyda eller utplånas med Aku. Arrogant och sadistiska som standard, han har varit härskare över de flesta av planeten i tusentals år och tar inte vänligt till olydnad. Även om han är skoningslös och omänskligt, minst sagt, har han nog av en förståelse för mänskligheten att manipulera och kontrollera människor när hans krafter inte är tillräckligt."

Detta klipptes använder en Silhouette Cameo maskin på tunga cardstock papper och backades senare på röda konstruktion. Jag fick bilden av av 4chan, importeras det till styckning programmet, och sedan använda en 45% tröskel spåras objektet och klipp ut.

Relaterade Ämnen

Silhouette Heart Box

Du behöver:1/8" trä1/8" akrylSuperlimSteg 1: Laser CutVi använde FSL Hobby Laser.Raster graverad svart silhuetter och skära filer från motsvarande trä och akryl.Du bör ha ett trähjärta, två kerf böjt trä remsor och en akryl hjärta.Du kan lämna a...

Hur man gör en Lego Samurai Jack "Aku" kostym

jag måste vara ärlig. Jag vet inte riktigt för mycket om Aku eller samurai Jack, men min vän ville ha en kostym för en komisk konvention. Denna kostym var faktiskt prototypen för lego Superman dräkt (länk nedan)* Jag kommer att förklara hur dräkten k...

Fågel Silhouette Nail Art

jag älskar silhouette fotografi och teckning, men jag är inte särskilt bra på detta. Jag tänkte göra en siluett nailart (jag är ny på nailart också!) och jag var verkligen lämnat om det.Även om min spik konst inte visa sig så bra, men jag tyckte fort...

3D Silhouette ljuslåda

Jag är alltid på jakt efter intressanta hantverk projekt, särskilt sådana som är roliga att göra med barnen. Jag kom nyligen över verk av konstnärer Hari & Mats. De skapar fantastisk 3D pappersmodell konst med siluett utskärningar och ljus. Forskning...

IKEA bokhylla förvaringsbox (feat. katt silhouette)

Som en massa människor där ute har vi vår andel av Billy bokhyllor från Ikea. Billiga, robusta, enkla, vilt tillgängliga. Det är bara för mycket pengarna när det gäller att inte ha några i ditt hus. Som är som vi hålla fylla dem, det bara inte ser re...

IoT Silhouette humör lampa (e-post och Twitter anmälaren)

Sakernas Internet (Internet of Things) blir mer och mer populär och fler antal mikro-kontrollanter är IoT aktiverat, beslutat jag att göra en serie av handledning på Sakernas Internet med hjälp av en partikel foton och en Intel Edison.Ska idag jag vi...

EL Silhouette Panel

Jag är inte en stor person för shopping för gåvor för människor och för min dotter och pojkvän jag ville ha något som både av dem skulle gillar och uppskattar. Min dotter är en post grad student studera Marine och färskt vatten ryggradslösa djur meda...

Stående silhouette scrapbook cover

från min resa till Bristol jag ville göra en klippbok med alla bilder, lurade, och andra saker!Boken du ser är faktiskt en skissbok, inte en scrapbook-bok. Anledningen till att jag har valt den här är kartong-ser omslaget häxan jag kan dekorera själv...

Silhouette lampskärm

Detta är en enkel och snabb Instructable där jag visar hur man utformar en lampskärm i en ansikte bild som ger en silhuett form som lampskärmen.Du behöver:en sladd set - ta diametern på innehavaren av lampaen bild med en ansikte profilCAD software -...

Graverade Silhouette hänge

Här är Andra Machine co, vi har kul experimentera med skära olika material på Othermill. Vi spelar in våra datorinställningar och att göra anteckningar på vad som fungerar och inte så att vi kan införliva dem i vår programvara och göra med Othermill...

Silhouette Wall Decor

Jag älskar att dekorera väggarna med orden. Silhouette porträtt ger mig möjligheten att skapa alla olika mönster för mitt hem och skolan använder kontakt papper.Steg 1: Skapa och skriva ut din Design Du skapar siluett klistermärken, Välj från ditt bi...

Silhouette: skära små

Vinyl skärplottrar som siluett serien plottrar är ett bra sätt att skapa saker som ser ut som de var målade på ytan när den tillämpas. Men när objekten skärs får mycket små, ogräsrensning kan bli ett problem. Ett exempel är små bokstäver, om brev höj...

Silhouette: Gör en två färg Design

Man kan göra flera färg design genom utskrift saker att skäras på Silhouette porträtt (eller andra maskiner). Men utskrift på vinyl kräver speciella tryckfärger och speciell skrivare. Och om man vill något för utomhus, baren är ännu högre. I så fall...

Silhouette: Faux glas etsning

Jag gör dekaler för en levande och har massor av knep för att dela. Ett knep är att använda specialitet vinyl. Det finns massor av vinyler (eller polyestrar, etc.) som inte ser ut som vinyl. Det finns material som ser ut som borstad aluminium, guld,...

Vinyl fordon Banner med Silhouette Cameo

Det är svårt att föreställa sig behöva göra en vinyl banner, tills du äger en digital cutter och sedan möjligheterna är brett öppna. Bara ha verktyg som öppnar upp fantasin när design utmaningar uppkommer.Vi omvandlas en pendelbuss till en familj äve...

Silhouette projektor

Använd en spegel för att göra en Halloween silhouette projektor. Bilden på min ytterdörr är ca 15" brett. Jag kunde få en 10' projektion med hjälp av en 12" spegel och ökar avståndet mellan spegeln och sidan av mitt hus. Glad halloween....

Silhouette Print-och-cut klistermärken - Brand din Makerspace!

Vår Makerspace gör en hel del uppsökande verksamhet i gemenskapen, och våra branding är viktigt. Efter att ha sett vinyl klistermärken gjord av en av våra medlemmar, vi skrida till verket att göra märkesvaror klistermärken med silhuetten skriva ut oc...

Förvandla en bild till en vektor i Silhouette Studio

Säga låt att du har en snygg design som du vill omvandla till skära papper eller vinyl, men du har inte det som en vektor. Kanske har du bara ett fotografi. Kanske du vet inte hur man använder Photoshop (inte jag) eller du har inte något fotoredigeri...

Silhouette lampa

som många av er vet, jag älskar att göra lampor :)Jag har drömt om att göra nya lampor ett tag, men mitt hem är så full av lampor nu när jag höll mig från att göra en annan... men problemet är att när du får beroende av att göra lampor, kan du knappt...