Silk kronblad Wisteria/lila, Ombre blommaDessa vackra blommor skapas för en utomhusfestival i våren!

Tid per blomma gäng: cirka 10-20 minuter.
Nivå av svårighetsgrad: lätt.
Awesomeness faktor: genom taket.

Dessa blommor är gjorda av silke kronblad, men du kan göra dem med silkespapper eller konstruktion papper! Jag valde silke livslängd skäl. Papper kan få knapra en scrunched bortom erkännande.

Blomma gäng längst till höger är den jag skapar i den här guiden.

Bästa lycka till du! Låt mig se vad du skapa!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lila Ombre Dresser

Att göra en unik och vacker obmre byrå är nog lättare då du tror. Ombre: skuggad eller graderad i tonen i färg.Steg 1: Hitta en ful ankunge dresserHitta en som är för närvarande inte något du vill ha i ditt hem, men har potential att bli din stolthet...

Färgstark blomma brosch Pin

Sommaren är den bästa tiden att hänga med vänner och familj. Den är fylld med färger.Så gör lite sommar semester presenter för dig nära och kära och kom ihåg att lägga till massor av färger.Sommar: Ingen skola. Sleepovers. Garvning. Stränderna. Vatte...

Hur du rör en buttercream blomma bukett tårta - med rosor, papegoja tulpaner, nejlikor & hypericum bär

Sugen på att göra en ätbar bukett att toppa din vackra tårta? Du har kommit till rätt ställe, eftersom jag kommer att visa dig hur man gör just det! Med en kaka att dekorera, buttercream, några gel färger, 3 munstycken och några disponibla rörledning...

Blomma Cake Pop

jag först såg denna design på en kaka. Jag sa till mig själv, "varför inte göra det som en Cake Pop?" Problemet var att hitta tid. Sedan min underbara svärdotter berättade att hon inte "göra" cake pops. Hon använder donut hål, pre gjor...

Hur man gör ett litet kronblad/spike armband

Steg 1: leveranser. Behöver du: - en skära mat eller arbeta utrymme. -en x-acto kniv eller sax-duct tape-ruler(optional)-velcro(optional)Steg 2: Välj dina färger / Prints av tejp. jag brukar bara få en eller två färger att använda, men du kan göra va...

Söt tyg blomma halsband

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en söt tyg blomma halsband. Detta halsband gjordes inom 2 timmar inte välbehövlig färdigheter som krävs!Vad du behöver:. 2 olika tyger (färg och typ av tyg är ditt val). Tyg sax. Nål och tråd....

DIY Bride Guide: Quilled blomma Decor

Hej! Jag är en DIY brud och jag älskar papper-crafting. Jag fick in quilling ett par år sedan och började att göra dessa underbara blommor. Quilling är faktisk en förlorad konst form av varmvalsade papper. Trevlig och enkel inredning gör de på ett bo...

Jul Bow / blomma från disketter

har jag en hel del disketter som sitter runt. Jag äntligen beslutat att de aldrig skulle användas eftersom jag inte har en diskettenhet. Så började jag försöker lista ut hur man använder dem.När julen kommer super snart, jag trodde det skulle vara en...

Hur man gör band blomma?

Handledning för menyfliksområdet blomma. Vänligen få denna information och göra bra blomma.Steg 1: Välj det bästa färg band materialet såsom rosa, röd, gulSteg 2: Klippa bandet in 5 lika rektangel längden med saxSteg 3: Vik i menyfliksområdet över si...

Hur man gör en trä blomma

Du behöver ett dekorativt element på en present? Följ instruktionerna i detta inlägg för att skapa en stor snygg trä blomma.Du också titta på videon på YouTube om den här bygga och Prenumerera på min kanal!Steg 1: material Ett hand plan. Till exempel...

Obegränsad fantasi blommor och kransar

båtar i papper kransar har funnits ett tag och det finns några verkligt begåvade konsthantverkare ute. Det är ett riktigt enkelt hantverk att göra. Så även om du är en nya crafter eller någon som bara inte konstnärliga alls, kan detta fortfarande var...

Amigurmi nyckelpiga och blommor

Detta är min första mönster så jag hoppas det visar sig väl. Jag visste att jag ville göra en nyckelpiga och senare beslutade att lägga till några blommor. Dess ett roligt hantverk och kan också vara en dekoration. Du kan också bara använda blommorna...

Flower Pot Cupcakes

jag blev inspirerad att göra dessa muffins efter jag gjorde en stor blomma potten tårta för min mammas födelsedag, och hade massor av sockerglasyr överblivna. Slösa inte, vill inte! Jag tror att de visade sig vara några av de sötaste cupcakes jag gjo...

Kids rum väggdekoration

Denna väggdekoration jag gjorde för en tid sedan för sovrummet av min dotter.För inredning av hennes sovrum var vi ute efter något med blommor och fjärilar. Vi kunde bara ingenstans hitta vad vi hade i åtanke. Det enda som kom nära var antingen inte...

Runda pillerask hatt

jag besökte min dotter nyligen och vi gjorde dessa söt pillerask hatt. Du kan göra en mycket kort tid och de kan stå vanligt eller inredda i en mängd olika sätt. Beige hatten var dekorerad med ett sidenband och stor silke blomma på sidan. Den vita pi...

Upcycle tråkig skor till fantastiska part sandaler!

Ungefär en månad sedan, en vän till mig gifte. Jag skulle vara en brudtärna så jag sparade upp alla mina pengar för att kunna betala för kostnaderna detta innebar (klä, presentera, handväska, resa...) ... men uh-oh! Jag sprang ut kontanter innan jag...

Gula livsmedel! Färgstarka matlagning utan konstgjorda färgämnen.

Som röda vegetabilier, gula växter får sin färg från hela skalan av molekyler: karotenoider, antocyaniner & betalains. Men stommen i mest gula livsmedel (som med orange livsmedel) måste vara karotenoider. Som deras orange syskon, paprika, tomater, ci...

Flower Pot Cake

jag inspirerades av denna kaka tillgängliga via Williams Sonoma.Jag ville göra en verkligen speciell tårta för min mammas födelsedag, och hennes enda önskemål var att tårtan ska vara choklad och dekorationer bör vara rosa och lila. Jag ville göra en...

3D tryckt blommande blommor

Dessa creepily vackra pod blommor växte fram ur min önskan att skapa en blomma som skulle öppna och stänga med mekanisk aktuering. Jag spelade med en tentakel form att två kolleger Pier 9 konstnärer i Residence (Andreas Bastian och Anouk Wipprecht) h...