Silk Spectre kostym

lära sig att skapa en Silk Spectre kostym i några enkla steg!
Relaterade Ämnen

Sally Jupiter kostym (Silk Spectre jag) från Watchmen

Min första kompatibel! Vara trevligt!Också, jag är ganska oerfaren sömmerska, och maskinen jag lånade ofta bryter tråd, så mina självlärd metoder inte finns förmodligen "rätt" sätt att göra saker, och den slutliga produkten ser ganska så bra som...

Anarkali passar - traditionell klädsel backas till Mughal dynastin

Traditionell klädsel, med rötter spåra tillbaka till den Mughal eran, Anarkali vida byxor är bland de främsta omtyckta outfits i Bharat. Anarkali kostymer är framgångsrika på alla tillfällen, vare sig det ett äktenskap parti eller en middag datum. De...

Mystic Herren kostym: horn, armor, silkesmålning + mer (oh min)

att man gör en galen kostym, mer eller mindre från början till slut, med några roliga tekniker för att överraska dina vänner och blanda ihop dina fiender. Kondenserad version av fyra månader av mitt liv, prydligt förpackade för din bekvämlighet - eft...

En skrämmande drake kostym

Hej allaFörra veckan var karneval och min son beslutat att bära en "skrämmande drake kostym" (som han sa), och mitt arbete var att byggt upp... Detta... här... Tja, detta "bara" en drake kostym ;)Jag fick några nackdelar att göra detta...

Fairy kostym - på en Budget

Älvor är vackra fantasifulla varelser. Vem skulle inte vilja vara en älva?! Lyckligtvis kan du enkelt göra en billig fairy kostym med ett par viktiga poster. Liten eller ingen sömnad inblandade!Den som visas här kostar ca $30 totalt. Jag är säker på...

Pers kostym - Assassin's Creed

att vara ett spel tecken från en mindre känd spelet kommer alltid med det är utmaningar, så jag hade att komma med tre svar på frågan, "så vad är du?"1. När en större Assassin's Creed fan frågar: "Jag är Aveline de Grandpré från Liberation....

Guenevere kostym

här är min Halloween kostym för detta år. Jag använde en enkelhet mönster 4940 och en gratis, nedladdningsbara mönster från www.fleecefun.com för udden. Som för kronan, som är min egen skapelse!För material använde jag klassiska passande för kroppen...

Detaljerad undrar kvinna kostym

Jag kanske först säga vill jag ägna detta instructable till min fru. Hon är glädjen i mitt liv och håller mig kommer när tiderna är hårda. Hon är kvinnan wonder!Detta har varit ett fantastiskt projekt för mig och jag har lärt mig mycket om kvinnliga...

Gör en Frank kostym från Donnie Darko

jag ville vara Frank Bunny under lång tid, och slutligen beslutat att gå som honom för Halloween 2010.Masken och klor var skulpterade av lera, gjuten i silikon, och slutligen i kåda. De var spray målade, med detaljer i akryl. Päls dräkten bygger på e...

8 ft lång stjälk-runt kostym

en stjälk-runt vet också som en stjälk-om eller en Lurker är en dräkt som monteras på axlarna, vilket gör att du ser ut som en 8 fot höga monster! Den professionella versionen av kostym kostar över 2400$, jag visste att jag inte kommer att betala det...

Musse Pigg formklippta kostym

Ja! Detta är en kostym.När jag var 5 år gammal, tillbringade min familj en vecka kör ner Route 66 från Indiana till Disneyland. Det första jag minns att jag såg när vi kom på egenskapen Disney var topiaries av Disney-figurer. Det var den mest spännan...

FAIRY kostym från plast mjölk kannor: återvinna crafting

min dotter vill ha en våren Fairy födelsedagsfest i år där alla hennes vänner kan klä upp som little flower fairies och tjäna sina vingar genom att spara sommaren från onda Snow Queen. Där har de kommit med det här =)Massor att i planerar en födelsed...

Star Trek filmen jacka TWOK (The Wrath av Kahn) kostym

när jag blev ombedd att sy en Star Trek jacka för en medarbetare jag tänkte "bra! Sy på kul och profit! ". Jag var sedan räckte mönstret och hittade endast 17 rader av anvisning. Som en hobby avklopp beroende jag välskriven och illustrerade möns...

Viktorianska Haunted Mansion inspirerade kostym

jag kör spökhuset på min dotters grundskola och har velat göra en "Haunted Mansion" typ kostym för ett par år. I år hade jag äntligen lite tid att göra det. Det var tillverkat av ett kommersiella mönster.Steg 1: materialde mönster som jag använd...

Tiki Gud - Eva skum kostym

jag älskar Halloween, och försöka komma med en cool kostym varje år. Väl i år, kom min inspiration från ett par TV-program och denna webbplats... Ansikte och hjältar i Cosplay. Jag såg ett antal riktigt bra kostymer och bestämde att jag ville gå stor...

Dechiffrera vad gick bakom Cersei Lannister kostymer i spelet av troner

En enhällig favorit bland samtida TV-serien, spelet av troner säkert regler med sin egen utsökta tidstypiska karaktär. Mitt i den blodiga krig, våld och explicita scener, lie komplexiteten av tecken & ständig konflikt av deras intrikata känslor &...

Tryckta kostymer: Bästa mönster och mönster till en låg kostnad

Utformad för att imponera på mode medvetna kvinnor, är designade kostymer stor efterfrågan dessa dagar. De flesta kvinnor bära dessa klänningar som ett kontor slitage eller för dagliga aktiviteter. Om du är arbetande kvinnor, måste du bära mycket bek...

BuckMonster Fuller kostym

Buckminster Fuller är en av mina hjältar. Det verkade bara rätt att jag ska göra en dum ordlek på hans namn och förvandla honom till min egen Halloween kostym hybrid, BuckMonster Fuller.En visionär geni verkligen före sin tid, han gav geodetisk kupol...

50 olika nyanser av grå kostym

Vänligen notera: denna dräkt är "50 nyanser av grått," inte "femtio nyanser av grått."Min man ville ha en enkel kostym till Halloween. Detta är vad vi kom fram till. Ingen av oss har läst boken "Femtio nyanser av grått." Även...