Sista-minuten Kitty-safe kartong Christmas Treeinsåg jag att jag ville ha någon form av en julgran i år, men att vara på en stram budget detta jul och hellre spendera mina pengar på mat än ett träd som jag förmodligen glömmer att vattna (som de sista två som jag har haft detta långt efter att ha flyttat hemifrån).

Än budget, det finns fler anledningar: hantering av granen gör mina händer röda och kliande och våra kattungar kommer (särskilt nu när våra nya kitty är fortfarande bosätter sig i och har flyttat till "hoppa på att högre ställen än vårt köksbord"-fas) förstöra trädet om vi inte tittar på dem. Jag har också inte tillräckligt ornamenten ännu att dekorera ett stort träd (förra året jag lånade några från mina föräldrar och min fästman föräldrar).

Så som en kartong-älskare, det kom till mig att naturligt, jag skulle göra ett träd av kartong som brukar ta mycket plats och är lätt att hänga på väggen, långt bort från katter lite tassar.

Fördelar:
-Perfekt för sista-minuten provisoriska träd
-Kan hängas långt borta för räckhåll för husdjur och barn (bra sätt att släcka din ömtåliga glas-ornamets och har en barnsäkra träd!)
-Inte tar mycket plats
-Du kan välja storlek beroende på den
-Du kan göra så många som du vill (till exempel en för varje rum) med olika färgscheman och prydnader!
-Det ser bra med egengjord ornament alltför!

Låt oss börja!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Handledning: DIY Six-Sided kartong Christmas Tree

delar jag en annan tutorial om hur man gör en DIY kartong julgran. Även om du redan har en vacker vintergröna dekorerad med glödande Christmas lights, kan du göra en av dessa för att skapa några nya minnen med din familj. Denna handledning är också f...

Makedo Mini kartong Christmas Tree

om det finns någonsin en designer jul skapelse måste du bygga, här är det. Vi har åter släppt instruktionerna till vår ökända Makedo kartong julgran - men den här gången gör vi också en miniversion bordsskivan!Lägga undan din motorsåg och ersätta det...

Kartong Christmas Tree

Hej alla! En annan julen kommer och ingenting bättre än att fira med familj, just?Idag kommer jag dela en idé som vi hade att dekorera vårt bord.Det är mycket enkelt eftersom det använder material som kastas enkelt.Steg 1: material-Bitar av kartong-6...

Bärgades kartong Christmas Tree

Jag gjorde min julgran i år från kartong lådor jag bärgades.Här är den färdiga produkten, lyste upp med sträng LED ljus och en plast stjärna jag har haft för evigt.EDIT: Om du gillar detta, vänligen överväga att rösta på mig i tävlingen matrester! Ta...

LED Christmas Tree kort

idag kommer jag att visa alla processen att göra en LED Christmas Tree kort. Detta är ett stort projekt för att lära sig om LED, batterier, kretsar, och lödning. Kostnaden för de elektroniska delarna kom ut till endast omkring 40 cent ett 9 volts bat...

Lätt sista minuten knep eller behandla godispåse med mönster

göra denna lätt sista-minuten trick or Treat godispåse i ingen tid alls! Använd denna super enkelt mönster, filt, lim och lite av sömnad för att piska upp en treat väska för din trick-or-treater. Om du inte har en symaskin (eller kompetens), oroa dig...

EXTREMT sista minuten DIY Halloween kostym idéer!

Hi guys! Så jag vet att det finns fortfarande gott om tid för halloween men om du inte har tid att förbereda en kostym eller du är inbjuden till en sista minuten fest, i den här videon kommer att jag visa dig några super enkla idéer för att göra en k...

GRATIS sår FX på hem - sista minuten laceration

detta I'ble visar dig hur du skapar sår FX, hemma på de billiga. Med endast ett par artiklar från i genomsnitt hemmet, skall vi försöka åstadkomma några autentiska söker vår Halloween ensemble sista minuten effekter.Detta skapades under 45min, gjort...

Billiga och lätt sista minuten Kraghandskar

Halloween är bara två dagar bort, så här är en tutorial för vissa lätt gantlets att göra en cool sista minuten natt kostym, eller något annat som kräver handskarSteg 1: Skaffa material Produkter som du behöver för dessa:Craft skum oavsett färg väljer...

Göra roterande Christmas Tree Light med hjälp av lysdioder och leksak Motor

DIY Awsome julgran med mini led lampor och leksak likströmsmotor dess lätt DIY och bra present till jul, kan du göra någon färg på ditt val genom att välja olika färg led lampor, för att göra det kräver bara 3v mynt batteri och 9v batteri eller kan d...

Sista minuten presenter: Choklad omfattas jordgubbar

en förvånansvärt enkel maträtt som ger enastående resultat och kommer garanterat att imponera på den speciellt någon.Allt du behöver veta finns här:MaterialTeknikerPresentationTa alla poäng (eftersom säger "jag gjorde det helt av mig själv..." k...

Hur man gör en sista minuten stetoskop

väl jag hade bara blivit inbjuden till en klänning fest på sista minuten och jag hade bara sett en Doctor.Who episod och jag var som hmm vad skulle läkare göra (jag var i Doctor.Who trance) och jag trodde han skulle göra en förklädnad för sig själv o...

Sista minuten Bowler Hat kille kostym

Jag klä brukar inte för Halloween. Jag brukar istället fokusera på att göra min unge kostymer. Dock år mina barn både valt butik köpte (läs: LAAAAMMMMEE!!!) kostymer. Jag skulle bara hänga på Halloween tills jag fick reda på att min fru också skulle...

Sista minuten jul frukostbordet & röd Decor

Jag ville se den traditionella röda blandas in min jul inredning så jag skapade en sista minuten tablescape för min frukostbordet. Njut av denna sista minuten tablescape idé. Jag vet att du klarar det. Det finns massor av billiga faux blommor ute. Lå...

3D pepparkakor Cookie Christmas Tree

Denna vackra "snö" täckt cookie träd är en av de första julpynt jag gör – Ja, jag menar jag baka varje år. Det kräver inte några specialverktyg. Allt du behöver är ett spett, en kniv, royal icing och naturligtvis kakan degen! Använd din favorit...

Sista-minuten nyckelpiga kostym. Disfraz "ultima hora" de Mariquita.

Sista minuten nyckelpiga kostym. Disfraz "ultima hora" de Mariquita....

Sista minuten tak fläkt Pun kostym

jag såg någons tak fläkt kostym online och visste att jag var tvungen att göra det efter att hitta pom poms på dollar store! Det är en riktigt kul, snabb, sista minuten kostym som är perfekt för Halloween!Inspiration, men du kommer förmodligen se det...

Christmas Tree löv Prank

Göra dessa trick på gatorna nattetid. Christmas tree löv är ser ut som en bugg på natten. Njut av...!Steg 1: behöver Christmas tree lövSaxSvart färg trådSteg 2: DemovideoAnvända dessa trick på mörka platser för att göra ett spratt....

Ett monster som transporterar du. Bäst kostym DIY sista minuten #Halloween

Om du gillar enkelt, snabbt, Billigt och geniala halloween kostymer, tror jag du kommer att älska detta, inte bara gjort med återvunnet och det finns saker hemma, men är också rolig och kvick.I dagens tutorial jag ska lära som jag gjort en kostym sis...