Skalle kostym för din parkerade bil.Dölja din bil på Halloween för stor betydelse. Eller i mitt fall dölja min gubbe rostiga gamla favorit kanin parkerad på uppfarten.

Få en vit presenning, blad, filt eller vad du har som är vit. Wrap bilen upp. Jag stoppade en gammal presenning på bilen för extra skalle bulk. Om du har en bil med en stam, kanske bara Linda framsidan skulle räcka, eller att göra både huven och stammen till dödskallar inför motsatta riktningar.

Klipp ut skallen former av svart plast, tyg, soppåsar eller använda svart silvertejp. Bifoga dem till bilen med utomhus silvertejp eller annan lysande metod jag säker på att du kommer med.

Jag har också använt denna metod för att klä upp en buske som jag hade på gården. Jag använde en ark, bundna käke och tänder linjen tätt med en sträng till tillbaka undersidan. Jag straight-nålas trasa former till skallen. Tänderna är kopplade till där strängen samlas i bladet.

Happy Halloween dekoration!

Relaterade Ämnen

Lura ut din RC bil!

Har du någonsin velat imponera på dina vänner med din tekniska förmågor? Eller har du någonsin velat köra din RC-bil på natten, men hade svårt att se där det var? Är detta Instructable för dig! I detta Instructable kommer du lära dig hur man installe...

Hur du uppgraderar batteritiden på din RC bil?

Detta inlägg kommer att diskutera hur du kan uppgradera/batteri-batteritiden på din RC-bil att öka den rinnande tiden av bilen.http://www.Slideshare.net/pranavrathi/How-to-Upgrade-The-Battery-Life-of-your-RC-VehicleDetta thanksgiving jag köpte en 6,4...

DIY strålkastare och blinkers på din RC bil

Hur man sätter blinkers och strålkastare på din RC-bil från AJ på Vimeo.Här är en kort video av hur jag sätta blinkers på min bil och strålkastare. Detta är min första video till instructables så jag hoppas ni gillar det!Den lätt steg för steg videon...

Ge din rc bil bryta ljus

i detta instructable jag om hur du ska lägga till paus ljus till din rc bilhär är vad du behöver:RC bil2 lysdioderskruvmejselVissa trådlödkolvDrillhålen liteSteg 1: drillig hålen ok så får dina borrar ut och hitta en som är ungefär samma storlek som...

Lägg till Bluetooth till din gamla bil-Hifi

Hej alla!I denna snabba kompatibel ska jag visa dig ett annat sätt att uppgradera din gamla bil med bara 5$ och mindre än 30 minuters arbete. Om du vill kolla in de senaste enkel uppgradering som jag gjort på min bil, har du att se mina vänners kompa...

Hur man gör en Hit Girl Halloween kostym för din hund

älskade Hit Girl i Kick Ass film och trodde att det skulle göra en rolig hund kostym. Denna dräkt är inte svårt att göra men det tar tid att göra. Jag tillbringade ungefär 2 1/2 timmar på den här.En liten säkerhet lapp! När din hund är klädd i en kos...

Anslut din remote bil förrätt till din RPi\Arduino

Vad du behöver:MaterialEn extra remote bil förrättWireMikrokontroller \ dator med GPIO (Raspberry PI, Beagle ben svart, etc...)NPN Transistor (jag använde en PN2222)En Resistor (jag använde 1 K Ohm. andra värden kommer förmodligen fungera också)värme...

Bygga din egen bil klädslar

Efter mycket forskande för en lämplig sittunderlag för min 1993 Chevy S10 och inte hitta något, jag bestämde mig att försöka göra mig själv min egen uppsättning. Jag tänkte att det kunde inte vara så svårt, och det skulle vara något praktiskt att vet...

Min Pedal ponny: en kostym för din cykel

Jag byggde denna häst klä upp min cykel för kryssaren Rider, parader, speciella händelser. Jag gjorde det så enkelt fäster med zip band och inte permanent bo på cykeln. Jag satte den på cykeln när jag ta bort min bil rack och jag är vid evenemanget,...

Förvandla din rostig bil huva till en Awesome svarta tavlan!

Om du har ett lager huva som inte var målade, och den rostiga ut helt - som vi gjorde - kan du använda detta till din fördel. Du behöver bara cirka tre timmar och några material, som totalt mindre än femton dollar.* 60 slippapper ($4.00)* Skiftnyckel...

Sänka din muskel bil Ride höjd (1970 Chevelle)

Hej alla,Detta är min första Instructable, förhoppningsvis en informativ och anständigt, verkar inte vara en hel del automotive dem på denna webbplats så ive beslutat att sätta min erfarenheter och kunskap till denna webbplats.Mitt namn är Daniel och...

Hur man gör din lastbil/bil ljud gräslig! för $30 (avgassystem/ljuddämpare)

detta instructable kommer att förklara ingående hur att omarbeta ditt avgassystem för att göra det purr/roar/growl (som någonsin Beskrivning du)ANTECKNING OM VIDEON, OCH JAG VILL SÄTTA DETTA NOTERAR RÄTT HÄR FÖR ATT SE TILL ATT ALLA SER DENNA ANMÄRKN...

Installera en 6 volt generator på din gamla bil!

Intro:Så du har en gammal bil som har en 6 volt elsystem och du vill ha mer elkraft. De flesta människor kommer bara byta ut generatorn för en typisk 12 volt AC Delco 10-SI generatorn. Problemet med detta är att göra, du har till ändra nästan varje k...

Alice busting ur den vita kaniner house kostym! Inte din genomsnittliga Alice!

Kontrollera den kostym jag gjorde till Halloween 2008. Jag älskar Halloween och att göra crazy kostymer, förra året var jag den vita häxan från Narnia (inklusive hår!) Jag har också varit The Queen of Hearts, Törnrosa och Rainbow Bright, alla handgjo...

Måla din egen bil för under $200 (eller hur jag lärde mig att älska Rustoleum)

jag har en 1971 VW Westfalia husbil buss. Det var i dåligt behov av en lack när jag fick den. Någon hade målat det med vad jag anser vara husfärg. Ingen bueno :( Jag bestämde mig för jag var tvungen att ta hand om den. Jag tänkte att jag skulle göra...

Måla dina rostiga bil fälgar - det enkla sättet!

Jag älskar min 2007 Toyota Matrix och märkte ett tag att hjulen rost mellan ekrarna i navkapsel. Jag har sett massor av filmer och läst en bra många "hur-till" på målning dina fälgar. Jag var inte om att jack upp bilen, ångra alla lag bultar, ta...

Awesome RC LED-ljus för din RC-bil

Hi y'all!Detta är ett projekt som jag hade ett tag sedan, men inte 100% avslutade det. Nu har jag, och det är dags för dig att göra samma sak ;)Först jag letade efter något liknande detta: http://www.hobbypartz.com/41p-led-lightkit.htmlMen sedan best...

En strålande sol mat Dehydrator som inte slå fysik - GeoPathfinder.com

En dag (i 1985) jag behövde torka ett gäng gröna och den nuvarande soltork var full (ett par nävar var allt det kunde hantera). Jag hade en gammal fönster skärmen liggandes och ett korrugerat plåttak byggd över vår gamla husbil. Med en stege för att...

Bilen skydd med snöbollar

efter snö vägarna få hala och bilar kan av misstag krascha in i din parkerade bil. Om du har någon avsikt att använda bilen, sorrounding din parkerade bil med stor snöbollar du skapas en stötfångare att det kommer att skydda eller åtminstone minska s...