Skapa en lång rad Marshmallow gevären guide om hur man skapar en effektiv och kraftfull, och bekväma marshmallow gevär.

Jag använde mina egna mätningar och polerad processen för att göra en mycket bättre pistol.

Denna guide är en hyllning till den som finns här som inspirerat denna nya gevär.

Som en ansvarsfriskrivning håller jag inget ansvar för någon skada medan använder vapnet eller efter någon del av dessa instruktioner. Bära ögonskydd för att förebygga smärta och skador. Att bli skjuten i ögat gör ont (mycket) och du använder dessa på egen risk.

Med det klar, tycker om att göra pistolen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

M4 mini marshmallow gevär

inte mycket att säga men det är bara en gammal airsoft m16 jag hade samlar damm och bestämde sig för att förvandla det till en marshmellow pistol. dess ganska bra skjuter mini marshmallows men fortfarande jobbar på det eftersom jag behöver att förseg...

Hörn radie Router Jig + Full Box Set

En träbearbetning vän till mig, Tim, ville se om vi kunde skapa en hörn radie router Jigg för honom. Jag vet vad en router är men vad i hela världen är en hörnradie jigg? Tydligen är det en mall som en router tabell kan följa för att göra kurvor på h...

Europeiska 4-i-1 maille (chainmail) rad aligner.

Om du vill veta hur till 4-i-1 speedweave finns instructable's redan på här...Paul Mullvaden - Europeiska 4-i-1 maille (chainmail) speedweavingEftersom detta är min första Instructable det kan vara skräp men hey, vi alla börja någonstans.Mål-Ge (förh...

Att skapa Stacked akryl landskap från Digital 3D topografi

Detta är en Instructable om en bit jag gjorde nyligen på Tech Shop i San Jose, CA. (hemsida här!)Lappa, med titeln "Minnen," började de känsla jag får när du flyttar från en plats eller stad som jag har vuxit bifogas. Jag blev inspirerad av hist...

Fiber Optic havet krigare

Som designer som är mestadels intresserad lysande oss alla genom att hitta nya sätt att använda belysning i kostymer, är bioluminescent havsdjur naturligtvis ett mycket stort inflytande på mitt arbete. Så när Andre Mistier, frontman i electro-bandet...

1-UP svamp pincushion/plysch

detta är min första gången att göra en instructable så snälla ha tålamod med mig om inte jag är tillräckligt genomgripande i mina förklaringar.När jag arbetade på en klänning för min svägerska bestämde jag mig för jag var trött på att nå in i min PIN...

En regnbåge av fraktaler i Minecraft

Jag gjorde en massa Python skript för att generera färgglada fraktaler i Minecraft. För att köra dem med den stationära versionen av Minecraft, du behöver min Raspberry Jam Mod (det finns också en version för Android Pocket Edition), och många av min...

Skum kub fackverket bro

För tung bil och järnvägen trafikerar ersätts beam broar av fackverket broar. En takstol bridge är en bro som bär sin vikt genom sitt fackverket system. En fackverket bro är en typ av bron som bär sin vikt genom sitt fackverket system. Truss systemet...

Smartphone alarmklocka

Hej!I detta Instructable kommer att jag berätta hur man gör en snygg smartphone väckarklocka. Väckarklockan visar tid, kan ladda telefonen och inrymmer en mini förstärkare och högtalare. Jag fick idén att bygga denna väckarklocka för länge men "Time&...

Tweeting graviditetstest

Projektidé kom från detta harmlös twitter inlägg. Men Hej, varför inte prova att göra en? Jag läste någonstans att världen behöver mer löjlig smarta enheter. Så här är det.Jag har (vi har) bara någonsin använt icke-digital graviditetstest där du läsa...

Laserskurna personlig schackbräde

med Illustrator och en Trotec Laser (jag gjorde det på Techshop!), skapade jag en personlig, awesome schackbräde för min son.(Min ursprungliga avsikt var att också skapa schackpjäser av hans favorit TV-spel, Skylanders, men med en liten känsla i min...

Läder och El Wire Sci-Fi huvudbonad

När jag började göra denna huvudbonad sa en massa människor det påminde dem om HR Giger. Nu, jag har alltid varit ganska rädd för utlänningar, jag gillar inte skräckfilmer, och jag anser Alien med stort A vara den mest skrämmande varelse någonsin tro...

Hur man gör en dålig lampskärm

detta är en enkel och snygg lampskärm att göra!Steg 1: materialSax, tacky spray, nubb, saxSteg 2: Att sätta tyget på Tackel tyg på lampskärmen för att göra det stannaSteg 3: Trimma kanterna Inte trimma den hela kanten så du har överblivna att vika i...

Vinyl skivor gardin

det är dags att minska, återanvända och återvinna. Så jag bestämde mig att använda några gamla vinylskivor till församlingen en gardin till mitt sovrum.De är billiga att köpa, enkla att använda och kommer att skugga sovrummet som en blackout.I nature...

Raspberry Pi 4 x 4 x 4 LED Cube

Jag har varit fascinerad av LED kuber ett tag nu, men har inte kunnat förmå mig att bygga en Arduino-baserad kub. De vänder snabbt och fint, ja, men skriva koden är en hemsk röra av bits och bytes. Raspberry Pi Python-baserade GPIO gränssnittet var m...

Hur man bygger en pedagogisk vindkraftverk

vi är andra årets produkt Design Engineering studenter. Vår utmaning var att konstruera och bygga en turbin som när den placeras i vindtunneln tillhandahålls, skulle generera mest makt. Turbinen har utformats med idén att lära gymnasieelever hur en m...

Vävstol sticka Gryffindor halsduk

material och verktyg36 peg rektangulära stickning vävstolrött och gult garnsaxgarn nålvirknålDenna halsduk är otroligt enkel att göra. Det finns några små rastlös saker, men det är mest bara grundläggande upprepning. Detta är ett stort projekt för at...

Kåpa draperad Infinity klänning

Enligt min mening kretsar att skapa en fantastisk outfit ofta kring att hitta en bra balans av lös och tight, avslöjande och dölja. Jag älskar en låg kåpa hals draperade veck eller sexighet av en öppen rygg klänning, men det är ibland svårt att lista...

Hur man gör en UGNSSTEKTA tyg sommarklänning

denna vecka en speciell SewingTips 101 visar dig hur vecka tyg och skapa en cool nya sommarklänning. Kolla in videonså kolla in videon och få att fungera på vissa lätt blåsig sommarkläder! För mer DIY projekt, prenumerera på Threadbanger på iTunes!Fö...