Skapa en påsk Box – Observera fastan med barn 40 dagarpåskdagen är kulmen och höjdpunkten i kristen tro. Någonsin undrar hur att öva detta? Denna viktigaste efterlevnad och tiden fram till detta firande blir överskuggas av andra kulturella traditioner. Här är en kreativ alternativ. Firandet börjar faktiskt med fettisdagen och askonsdagen, 40 dagar tidigare. Varför inte förvandla påsk till en tid av förväntan och efterlevnad för längre än en dag eller helg som du lär dig mer om historien dagligen, under 40 dagar. Det är en bra tid för lärande, undervisning och interagera med denna semester, speciellt med barn.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Skapa en anpassad 3D utskrivbara protetiska enhet med data från en CT-scanner

Detta Instructable visar hur du kan skapa en anpassad 3D utskrivbara protetiska enhet med data från en CT-skanner. I det här fallet illustrerar jag processen för att skapa en anpassad luftstrupen stent. Detta Instructable omfattar inte uppgifter om a...

Kring låter feedback box-SSFBB (gjort med teensy)

Uppdatering 6/5 2016: Spektrogram på vägIdén till detta projekt kom halv olycka medan spela runt med teensy 3.2 det har hästkrafter till hande mycket saker, här realtid ljud beräkningar och smidigt uppdatera FFT, rullande topp mätaren (de på 2.2" ILI...

En Box för mellanstadiet barn

jag hade alla typer av vyer och fantastiska kommentarer på en låda jag göra med min klass 8 träbearbetning klass så jag tänkte jag skulle dokumentera en årskurs 7 version jag gör. Denna ruta är en stor hit med barnen. De älskar att ge dem som present...

DIY med barn för mors dag. Te presentförpackning och te Taggar.

Ett projekt jag skulle vilja dela gjordes för våra kära tanter för mors dag. Två varianter gjordes. Den första varianten jag gjorde tillsammans med min dotter. Den andra varianten är en utskriftsvänlig version (jag gjorde mönster i ett foto redaktör...

Fisk töntar presentera, pappas Guide till fiske med barn!

Vi älskar att fiska och vi har familjer, så att medel under våra epic quest att fånga och äta alla slags sötvattensfisk i New Hampshire ibland har vi att fiska med barn. Denna artikel kan vara används som din guide till fiske med små barn.Steg 1: Kom...

Träbearbetning med barn hur till: Fox och får spela styrelsen

Små snabba projekt är perfekta när du vill komma igång och träna din träbearbetning färdigheter; de är också utmärkt om du arbetar med en mycket ung snickare. Det är därför vi har valt detta roliga spel till att börja med - det är snabbt och enkelt a...

Grundläggande Cigar Box Guitar Amp med stativ stå

detta är den 2: a stativ gitarrförstärkare jag har gjort. Jag kommer att använda en grundläggande amp - men med en twist; med gamla och nya delar.Steg 1: Stativ stå Hitta en stativ stativ, du kan använda ett spelsystem stativ kamera stativ, högtalars...

3D tryckt "Centrifugal pussel Box" - löst med en spin...

För detta projekt som jag bestämde mig för att utforska världen och använder 3D Tryckningen ytterligare efter min utforskning av 3D ut iPhone fall marknad där jag utformade, skapade och säljer nu de 'TriStand iPhoneskal - 3D tryckt iPhone fall med in...

Cigar box högtalare med falsk botten

jag var uttråkad en dag och gick ner till min källare till rummet där min familj håller alla hantverk saker. Jag märkte detta cigarrlåda i hörnet och beslutat att göra en högtalare.Steg 1: krav För detta projekt behöver du:Koppartråd (några längder)H...

Skapa en Cloud Nine som Crash Pad med flyttbara täcka

vår son har autism och är en sensorisk sökare så skapar vi en sensorisk rum för honom. En av de saker vi ville för honom var en crash pad. En anständig storlek crash pad är i flera hundratals dollar sortiment så jag bestämde mig att skapa mina egna....

Skapa en VU-Meter och disco ledde med Raspberry Pi visuell programmering

skapa en enkel musikspelaren med en VU-Meter och ett disco ljus. Du behöver:-10 LYSDIODER-En Raspberry Pi modell B-skärbräda-1 RGB LED-10 220 Ohm motstånd-jumper ledningarDu kan programmera den med Wyliodrin på www.wyliodrin.com....

Skapa en ReadyMedia (tidigare MiniDLNA) Media Server med ett Raspberry Pi

Raspberry Pi är en fantastisk minidator, kan göra alla möjliga saker och kostar lika mycket som en riktigt trevlig restaurang måltid! Jag lärde mig att man kunde användas som en DLNA mediaserver och hittade några instruktioner på annat håll och också...

Ni båda älskar varandra och dinosaurier!? Skapa din bröllopstårta Jurassic stil med suckulenter och dinosaurier!

Så du har träffat kärleken i ditt liv och du är redo att gifta. Du upptäcker att du både växte upp leker med dinosaurier! Och att dina föräldrar har sparat din samling i en låda i garderoben! Ni båda har det DYI anden så få upptagen och dekorera din...

Skapa lim-mindre samverkande laser skurna delar med sketchup slicemodeler

Med att använda Google sketchup och slicemodler plugin cut det är möjlighet att skapa laser 3D-former som fäster ihop utan lim. Skamlös egen plugg, som de bilden grytunderlägg jag sälja på Etsy.Vad du behöver• Google stetchup• skiva modeler plugin• s...

Skapa nr-redigera pop-konst stil bilder med en frisbee

Detta är en post i digital fotografering tävling, så rösta för det om du gillar det.Med bara en orange frisbee och en punkt och skjuta kamera kan du enkelt skapa pop-konst stil bilder. Den största delen är att det finns ingen redigering krävs.Steg 1:...

Candy Box (Altoids) Vibrobot med ögon och ansikte

A Vibrobot är egentligen inte en robot, men det vibrerar och "gå" eller åtminstone flyttas runt.Detta är ett projekt som jag först såg på Maker projekt http://makeprojects.com/Project/Vibrobots/12/1Verktyg:Två tängerTång nål näsaFickkniv med ett...

Skapa en 3D utskrivbara Torus hänge med Cinema4D och Zbrush

Hej alla! Detta är min 1: a någonsin Instructable och jag är glada över att visa dig hur du enkelt generera en komplicerad geometrisk form i Cinema4D, redigera och skulptera på det med Zbrush och ha det redo att skriva ut i en form av wearable hänge!...

Skapa din egen färg av nummer med hjälp av GIMP.

Detta projekt använder GIMP för att skapa en färg av antal någon bestämd minnesavbildning, lågupplöst gif för vissa objekt eller högupplöst foto av dig själv.GIMP är en öppen källkod (gratis) motsvarighet till Photoshop. Så det finns inte någon ursäk...

Professionell box: värmeplatta med timer för morgonkaffe

låt oss börja med några förklaringar: Jag är italienska, innebär detta att för mig den moka kaffe eller espresso, är avgörande på morgonen, jag inte vet om i annat land behöver du lika mycket som mig hett kaffe i morgon... men här är något Longhi säl...