Skära T-Shirt med rosetter på ryggen

detta är ett enkelt och roligt sätt att klä upp på baksidan av din t-shirt! Du behöver bara göra några slitsar och knyt en bit tyg runt varje avsnitt.

Kolla in fler bilder av denna t-shirt på min Flickr

Exempel på hälften skära krage

Exempel på 1 snitt ryggen:
http://Pinterest.com/PIN/151785449913397494/
http://Pinterest.com/PIN/151785449913243000/
http://Pinterest.com/PIN/151785449912107065/
http://Pinterest.com/PIN/151785449912087461/
http://Pinterest.com/PIN/151785449911511034/

Relaterade Ämnen

Hur du Mod din Equalizer T-Shirt med hörlursuttag: 2

detta instructable är i stort sett samma som min ursprungliga T-Qualizer instructable, men med några extra toner jag lärt mig på vägen. Så börjar vi:Dessa T-Shirts med Equalisers på dem är helt fantastiska, men mikrofonerna tenderar att vara underpow...

Hur du Mod din Equalizer T-Shirt med hörlursuttag

de T-Shirts med Equalisers på dem är helt fantastiska, men mikrofonerna tenderar att vara underpowered, och det finns inget sätt att ansluta din iPod till dem. Denna mod löser båda dessa problem för några dollar - det kan du använda antingen:1. den i...

Blekmedel mönstrad t-shirt med vinyl cut stencil

Detta är ett snabbt sätt att göra egna t-shirts med vinyl cut stenciler och blekmedel.Steg 1: förutsättningarDetta instructable antar du har tillgång till en fräs för vinyl och förnödenheter för att göra klistermärken. Dessa klistermärken gjordes frå...

Hur man gör en Shabby Chic säckväv löpare med rosetter

jag älskar de enkla sakerna i livet. Och vad kan vara enklare än att samla några säckväv och sy några cirklar av tyget för att göra denna trendiga chic säckväv löpare.(Denna shabby chic säckväv löpare är snabb och lätt att sy.)Steg 1:Mät och kapa säc...

Skriva ut din egen Halloween T-Shirt med Lumi

förra månaden vi är utvald att delta i Lumi natt på Makespace Madrid. Istället för att följa de vanliga Handledning steg, beslöt jag att skapa en egen T-Shirt med vissa hand skära stenciler och del solljus.Steg 1: Rita din form Att beskriva Halloween...

Hur till schablon en T-Shirt med blekmedel och Vinyl dekal

det finns massor av olika sätt att skapa en egen T-shirt. Om du vill uppnå en grynig, nödställda look, är en blekmedel stencil ett enkelt och relativt billigt sätt att få den. Du kan skapa en stencil för denna metod av kartong eller tunga craft pappe...

DIY målade t-shirt med akryl färg!

Jag målade min egen t-shirt med akryl färg, som är lätt att göra det!...

LED T-Shirt med LCD-skärm och Bluetooth

Hemgjord LED T-Shirt med 324 adresserbara WS2812B LED. Kontrolleras med Arduino kopplat pro micro till LCD-pekskärm och Bluetooth till Android telefon app. allt gjorts i huset (kretskort, skjorta kod, telefon app, skjorta layout, LED Ribbon strängar)...

Vit T-Shirt med Hoodie ficka Mod

du kan köpa en T-Shirt med en ficka på bröstet men du aldrig se en med en hoodie stil ficka. Jag trodde jag skulle ändra på det och göra en. Om någon gjort en "kompatibel liknar detta, låt mig veta. Annars...Material:-T-Shirt-Tyg för pocket-Symaskin-...

DIY - T-shirt med en härlig rosett

söt, enkel och lätt att göra! Jag är säker på att du har en bit tyg där, detta är en bra idé att återvinna en t-shirt en don´t kasta bort ett stycke tyg.Du behöver:1 T-shirtNågon typ av tyg: kan vara jersey, bomull eller chiffongSymaskinPinsOch kreat...

Zipper rosett dekorerad t-shirt med avtagbar brosch

Jag gjorde denna tshirt för min dotter med några enkla leveranser att jag hade händig, brosch är avtagbar för enkel tvätt, det fungerar också som ett hårspänne eller att dekorera en väska.Steg 1: leveranser2 - 7" dragkedjor från samma färg för rosett...

Förvandla en tråkig gammal svart t-shirt med blekmedel!

Har du några tråkiga gamla svarta t-shirts som du är sjuk för? Här är ett sätt att omvandla dem till "något annat". Det är ungefär som tie-dying, men använda blekmedel att ta bort färgen, i stället för att lägga till färgämnen. Det är också en m...

T-Shirt tyg rosett

jag hade en massa små fyrkanter av T-shirt kvar från min Mesh T-Shirt. Jag är inte en för avfall, så jag bestämde mig att se vad jag kunde göra med dem! Dessa rosetter visade sig ganska bra; de använder naturliga utbyggnaden av skuren t-shirt tyg för...

Bootleg Fallout 4 T-Shirts med en vinyl fräs. aka gun runner skjortor

Så jag är alldeles för upphetsad om fallout 4 kommer ut... Det kommer att bli så häftigt kan jag smaka.Iaf, jag tänkte på hur man använder Silhouette porträttet för den senaste #buildnight och då slog det mig.Göra fallout 4 t-shirts. Visst jag skulle...

EL wire T-shirt med musik fick upptäcka

I denna tutorial förklara jag hur man bygger en EL-wire dekoration att sätta under en T-shirt och hur man kör det med elektronik att göra det flytta i beat med ambiant musik.Detta är den ultimata bärbara dekorationen att bära i elektronisk musikfesti...

Rekonstruera din t-shirt med spets ärmar

Välj en bomull t-shirt som är bekvämt för dig och lägga till en spets ärm och någon typ av motiv, jag använder en hjärta form :) Bär den med leggings, jeans, shorts, nästan allt!Oh! Denna video du måste se till slutet att titta på några roliga scener...

Skapa en Lemmings T-shirt med Lumi Inkodye

detta är den första tutorial på Lumi Inkodye, med några allmänna kommentarer om hur man arbetar med den. Det en några enkla regler du måste följa för att få bra resultat.1) hålla barnen bort. Jag antar att grejer är inte giftiga men det stinker som f...

Familjeåterförening T-shirts med stryka på Vinyl

Min farfar vände 88 den 8 augusti i år. Vi ville göra något speciellt för denna mycket speciella födelsedag, så vi beslutade att göra matchande t-shirts för hela vår familj.Jag ursprungligen planerat till silke skärm t-shirts, men med storlekar från...

Paljett lättnad t-shirt (med dinosaurier!)

Rrrrraaaarrr... dinosaurs!By kombinera sparsamhet butik kläder fynd med datorutskrifter kan du enkelt skapa din egen unika t-shirt design. Jag valde en standard grå tee som bas och en paljett womens topp för lindring.Min lättnad design är ett par av...