Skärande kabel med en strömmande Media låda! (XBMC/Kodi)Hej fellow Instructable-rs. Detta är min första instructable, och jag kommer att inkludera så mycket detaljerad information tillsammans med steg som jag ser nödvändigt för dem som är obekanta med XBMC/Kodi. Mycket av denna information är min egen åsikt, och precis hur jag väljer att göra saker. Om du har en metod som fungerar bättre för dig, snälla, gör det med alla medel. Om du vill hoppa över den "Varför" delen av mitt svammel och bara få direkt till den "hur", har jag belyst den snabba och smutsiga steg i fetstil Skriv ut.

Jag är en kabel cutter pågår ca 5 år nu. Jag skulle vilja dela min kunskap och misstag jag har gjort på vägen att göra övergången till en kabelfri livsstil så (billigt) och enkel som möjligt! Denna guide är tänkt att fungera som stödhjul att få dig igång på din väg till att bli en binda med rep styckning guru som mig. (Jösses jag har höga tankar om mig själv!)

Det hela började för mig ett par år tillbaka när jag gick igenom lite pengar problem, och det första jag beslutat att dike var min dyra satellit service. Jag tänkte att jag skulle få saker rätas ut ekonomiskt, och då en dag skulle jag gå tillbaka till någon sorts kabel/satellit företaget.

Ja, gissa vad? Jag dikade tjänsten, och jag har inte tittat tillbaka sedan. Jag missa inte det minst, och jag kommer troligen aldrig har kabel igen.

Jag har provat en handfull olika underhållning lösningar, och slutligen avgöras på XBMC som min favorit.

Innan vi går in den faktiska tekniska delen av den instructable, låt mig ge dig den bästa råd som jag kan ge dig när det kommer till alla tech; "Inte spendera ett öre om du vill spara en nickel." Jag kommer att fokusera på en byggnad en XBMC/KODI media streamer i detta skriva upp. Jag har byggt många serpentiner ur bra, tillförlitlig, kompatibel PC delar, och sydde några tillsammans av äldre delar. Om du har arbete/kompatibla delar ligga runt, stor! ANVÄNDA DEM!! Spara pengar! Om du har oförenliga delar, som kunde möjligen göras kompatibla, du vet, med några tior här och några tior det... Stanna! Det är mycket lätt att "Tio buck" själv till döds. Arbeta med vad som fungerar! Inte bygga en pengar grop! Också hålla i minnet, din tid är värt något, och det är en värdefull resurs som du inte kan få tillbaka!

Den tänkta målgruppen för denna guide är inte-teknisk savvy, eller någon som har noll erfarenhet av en Raspberry Pi eller XBMC/Kodi.

Om du vill testa detta ut innan man investerar i någon utrustning, kan XBMC/Kodi installeras på de flesta Windows, Mac eller Linux-datorer. Om du vill installera XBMC som ett program för att kolla läget först, ladda ner respektive installationsprogrammet för ditt operativsystem från Kodi.tv, installera det på datorn och hoppa direkt till steg #6 detta instructable. Jag rekommenderar att testa det innan spendera några pengar på utrustning. Allt som skrivs här är plattformsoberoende, och bör fungera på alla XBMC-enhet. * **

Se Steg
Relaterade Ämnen

Strömmande Media till din Raspberry Pi

I denna första video kommer vi att sätta upp raspbmc vilket är ett sätt att vrida din raspberry pi till en media center extender precis som xbox 360-konsolen. I denna första vid jag kommer att visa dig hur du ställer in SD-kort bild och konfigurera e...

Att tillhandahålla beskrivningar för Flash-baserade strömmande Video

av KEVIN JONES(ladda ner en PDF-version av detta Instructable från den DCMP Clearinghouse för hjälpmedelsinformation.)"Hur jag bildtext min strömmande media?" "Hur kan jag bildtext min video på YouTube eller min egen webbplats?" "...

Edison övervakningssystem med rörelsedetektor, cloud anslutning och strömmande video

Detta projekt handlar om att använda Edison som en kärna av motion detection Systems med webbkamera, som också är ansluten till Twitter, Google Drive, Xively och kan blinkar lysdioden och pip för (naturligtvis!:). Det strömmar även webcam video över...

Aicer A900 wifi-mottagare full hacka för multiroom strömmande

Hej till alla! Eftersom jag flyttade i min nya lägenhet beslutat omedelbart att ha någon form av audio streaming för de viktigaste rummen; Jag bestämde mig för en digital form av streaming eftersom en ethernet-kabel var redan på plats och vanlig anal...

UVC strömmande Video

Vi har visat i en annan Instrcutables ( om hur du använder UVC (USB Videl klass) utrustning för att ta bild och setup Ameba Arduino styrelsen att skicka bilden via trådlöst gränssnitt. Använder samma inställningar med olika skiss, ska vi visa dig hur...

Gitarr effekter Pedalboard & fallet med isolerad strömförsörjning

detta är kulmen på ett fåtal projekt att omorganisera alla mina pedaler i bärbara fall. Kraven för min bräda är följande:-Passar min 3 pedaler + tuner-Portabilitet-Drivna, utan Kedjekoppling av en läskig wallwart-Bypassable-Integrerad channel-växel-S...

Hur till avsluta CAT 5 kabel med en RJ-45-kontakt

i detta Instructable, jag lär dig hur du avsluta CAT 5 kabel med en RJ-45 kontakt. Detta är lätt när du får kläm på det, och blir en andra natur efter ca 15-20 minuter. När du lär dig att avsluta CAT 5-kabel, kommer du vara väl på väg att avsluta 4 &...

Mailmate Shredder - ersätta den interna säkringen med en strömbrytare

jag köpte en Staples Mailmate dokumentförstörare ca 6 år sedan medan han bodde i USA. Jag älskar bara storlek och design och det faktum att det cross snitt (snarare än bara ränder) Mina dokument, kreditkort och CD-skivor.Efter några tunga använda för...

Hur man fångar levande strömmande ljud

om du är ett stort fan av levande internet radioprogram och strömmande ljud av alla slag, förmodligen kommer du att djupt i sådana dilemma: om vi kan fånga levande strömmande ljud när du spelar vår favoritmusik radioprogram eller andra former av ljud...

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med gamla Motor handborr

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med gamla motor handborr1 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st Aluminium 160 mm x 160 x 12 mm1 st Alyric 200 mm x 160 x 6 mm1 st Aluminium 150 mm x 40 x 20 mm1 st Aluminium 60 m...

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med Collet ER11

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med Collet ER111 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st Aluminium 200 mm x 80 mm x 12 mm1 st Alyric 200 mm x 160 x 6 mm1 st Aluminium 150 mm x 40 x 20 mm1 st Collet ER11 Spinde DI...

Med sladd sträng GPS enhet

så allt du behöver för denna GPS är en mager tub (dvs toalettpapper innehavaren eller tampong apllicator), en rulle med sladd sträng (kan vara lyser i mörkret), några duck tape, en bobbie pin, tjockare nylon snöre, ett bälte och sunt förnuft...Steg 1...

Hemgjord Mini cirkulär tabell DIY skärande PCB med Collet ER11 och Motor Drill

Hemgjord Mini cirkulär tabell DIY skärande PCB med Collet ER11 och Motor DrillMaterial:1 st aluminium legering 220 mm x 220 mm x 6 mm1 st aluminium legering 250 mm x 100 x 12 mm1 st aluminium legering 100 mm x 80 x 16 mm1 st Stepper Motor montering L...

Skära glasflaskor med en sträng

Det finns så många användningsområden av glasflaskor från behållare till dricksglas. Detta instructable kommer att sprida hur man skär en glasflaska med en sträng och lite eld magi.Hoppas du njuta av denna och det hjälper dig i dina framtida projektS...

Återanvändning oönskade infraröd fjärrkontroll användning med XBMC/KODI på Raspberry Pi

IntroduktionRemote styra mediacenter är ett stort program av Linux Infrared Remote Control (LIRC). Det finns ganska många handledning om hur du implementerar infraröd fjärrkontroll med XMBC/KODI. Efter följande utmärkt handledning utgiven av adafruit...

Bygga en XBMC/KODI remote med Arduino, IR-Sensor sköld och VB.NET

Bygga en XBMC/KODI remote med Arduino och en IR-Sensor sköld, som kommer att arbeta med någon fjärrkontroll.Jag ville styra min XBMC/Kodi dator från min satellitdekoder avlägsen, eftersom jag antingen titta på filmer på XMBC/Kodi eller satellit-TV, s...

Raspberry Pi Garage dörröppnare med strömmande video av dörren status.

Detta Instructable ändrar två andra guider. Fick just en magnetisk Sensor fastnat med dörren status på sidan.Steg 1: Gör detta Instructables förstaDu behöver göra detta Instructable @Steg 2: Få kameran arbetar på Raspbian JessieOK är här det korrekta...

Strömmande video från SD-kort till Nokia LCD med Arduino

Länge tänkte jag spela upp video med var ljud inte möjligt på Arduino. En dag jag beslutade då att ge det ett skott och det visade sig vara enklare än jag trodde.Jag beslöt att skriva stegen i en instructable till förmån för andra överväger prova sjä...

Strömmande HD-video till din PS3 på Windows 7

Det här är en detaljerad instruktion om hur man ström hög definitionen median till din PS3 med en korskopplingskabel på Windows 7. Streaming högupplöst media över nätverket oftast resulterar i släpar och hoppa i media. Din bästa lösningen är att ansl...