Skelett DIY Halloween kostym & smink - skär upp T-Shirt

om du letar efter en enkel DIY Halloween kostym, vad sägs om ett skelett? Du behöver bara en t-shirt, ett par sax och jag ska visa dig hur man skär den (och sätta på smink)!

Det är svårt att komma upp med en cool kostym idé varje år och jag hatar ner så mycket pengar på att köpa en dräkt så jag är alltid på jakt efter lätt DIY kostymer som inte kräver några speciella föremål. Skelett till undsättning!

Visa min Flickr för fler bilder

Om du letar efter andra sätt att anpassa utseendet, här är några andra DIY skelett skära upp t-shirt för inspiration!

Steg 1: Skära av en bred urringning (till din smak) och nedre fållen

Steg 2: Plan 3 kolumner av nedskärningar. Du kan använda en penna på en vit skjorta eller vit sömnad krita för en svart tröja.

Steg 3: Skär 1 skinny ryggraden i kolumnen i mitten. Jag klippt dem 1/2 tums isär.

Steg 4: Börja skära ut revbenen på varje sida. Första raden är en tår form, andra raden är en oval, tredje raden är en mager oval, sedan resten är raka linjer avsmalnande till en "V" form mot botten av ryggraden.

Steg 5: Sträcka allt ut och se till att det är ens

Voila! Alternativt, du kan väva ryggraden (som klämmer och förkorta skjortan) eller skär ut varannan rad i ryggraden att skapa lådor för ryggraden kotorna.

Relaterade Ämnen

DIY Halloween kostym! Monarch butterfly | Under 3$ med soppåsar!?

Hi guys! Vi är officiellt i Halloween månad så jag beslutat att ge dig denna riktigt prisvärd Halloween kostym. Allt ni behöver är några färg plast rullar i svart, orange och vitt. Att göra det extra billigt jag beslutade att använda soppåsar men de...

DIY Halloween kostym / DIY Fox maskera

Jag Visa DIY gör det själv steg för steg halloween kostym - Fox Mask!Om du er sett för lätt DIY Halloween mask, då har du kommit till rätt ställe! Jag älskar masker, de är en stor hit med barn och vuxna.Tack för fantastiska stöd. Ni är den bästa, HAP...

EXTREMT sista minuten DIY Halloween kostym idéer!

Hi guys! Så jag vet att det finns fortfarande gott om tid för halloween men om du inte har tid att förbereda en kostym eller du är inbjuden till en sista minuten fest, i den här videon kommer att jag visa dig några super enkla idéer för att göra en k...

"Midge" bur dans Lil' Lady DIY Halloween kostym

Halloween är min favorit semester som jag kan vara något jag kan tänka mig. Det har varit en familjetradition så länge jag kan minnas att tänka på och skapa de mest originella kostymerna i firandet på min farmors födelsedag. Efter hennes bortgång, mi...

DIY Halloween kostymer! Sista minuten idéer

Kolla in hur man gör fullt dessa kostymer genom att klicka på denna länk:1. unicorn2. Ty Beanie Baby3. M & M godis4. kägla godis5. Mcdonald's Logo6. skötsel Björn7. Essie nagellack flaska8. luffare9. sak 110. bat Girl...

DIY Halloween Beetlejuice kostym

det är nästan Halloween så jag känner mig inspirerad att skapa så lätt DIY Halloween kostymer när Halloween metoder snabbt ibland är det svårt att hitta en outfit som är ur lådan och lätt att hitta. Istället för att spendera massor av pengar på det....

TNT halloween kostym

detta är min diy halloween kostym.Steg 1: material För det här projektet måste du få:1 x några kartonger (som kommer att bigenough att fixa över youe huvud och axlar)1 x själv skarvning rep 50cm lång1 x corex kartong (bara hälften så tjock som normal...

DIY Halloween 2008 kostym tävlingsbidragen--pirater, älvor, & A Dirt Devil!, FaerySpell skapelser

här är min kostym poster för DIY Halloween tävling, 2008. De är alla handgjorda av mig--pirater, älvor och mycket mer! (Jag ingår både anpassade kostymer för andra, och de gjorde för mig själv och min familj :)...

Russell från upp Halloween kostym för småbarn

jag älskar Pixars upp. Det är en bra film och i år jag ut för att skapa en halloween-kostym för mitt barn som är Russell tema. Jag älskar idén att skapa en "verkliga livet" Russell. Jag ville verkligen att skapa texturer av verkliga livet märken...

DIY Cupcake Halloween kostym

Skapa denna super söta och lätt Halloween kostym med objekt som redan finns i din garderob.Steg 1: Besök YouTube-sidaBesök https://www.youtube.com/watch?v=7oJzrVbp4Y0 för full YouTube Tutorial!...

DIY Hellboy kostym

min finess är/var normalt historical(ish) mat, men eftersom min brors födelsedag är 3 dagar före Halloween, han bad mig att hjälpa till att göra honom en kostym som sin födelsedagspresent. Han ville vara Hellboy för spöka att han och hans vänner skul...

Gör din egen krita Halloween kostym

ett par år sedan var min första razzia i hela DIY Haloween kostym sfären. Jag såg att stor DIY efter ett par år sedan om hur man gör en arbetar Operation kostym som gav mig tillräckligt mod att faktiskt prova det. Det sår upp att vara den stora hiten...

Man i en låda Halloween kostym

Jag vet vad du tänker, han måste ha ryggmärgsskador efter bär som.I år hade jag en Halloween-fest och jag trodde jag skulle hänga med tradition och göra min egen kostym. Jag har också lagt till några bilder av mitt parti inklusive min flammande kyrko...

Motorsåg Monster Halloween kostym prototyp

Jag älskar Halloween. Mer specifikt, jag älskar att göra häftiga kostymer och visar dem upp. För de senaste åren, har min kostym val varit en phoenix outfit som så småningom utvecklades till en flamboyant monster med ett vingspann på 12', en löjlig b...

Några Halloween kostym idéer

I denna instrucable kommer vi att undersöka några hembakade Halloween kostym idéer för alla åldrar. Varje idé kommer att komma med en kort hur till beskrivning men om du vill ha mer information om någon av kostymer snälla budskap mig eller kommentera...

Red Queen Halloween kostym

Red Queen från Alice i Underlandet film Halloween kostym och smink tutorial.Steg 1: skjorta. Jag målade min svart kjol med akrylfärger och jag la pärlor och pärlor med varmt lim.Steg 2: tillbehör Kronorna är 3D tryckt, länkarna nedan.Liten kronaStor...

Little Miss Muffet Halloween kostym

består av fyra olika delar denna halloween kostym:KlänningenFörklädetHatten och andra tillbehörGiant spiderJag ska täcka varje aspekt i de fyra stegen som följer.Steg 1: Klänningen Ingredienser2m blå gingham tyg1 vit zip (40cm längd)Vit trådSvart trå...

Skapa en Halloween-kostym med tejp skulptur

jag kommer att visa dig hur du använder tejp skulptur för att skapa en Halloween-kostym, i detta fall en vithaj kostym. Som ni kan se, är kostym en haj "klingande" (som en stor vit hoppande rak ur vattnet), så att dess huvud pekar rakt upp, och...

DIY pingvin kostym

för en bedårande, snabb och enkel Halloween kostym för dig eller din baby vän, klä upp som en pingvin! Denna kostym tar ingen tid alls och rymmer ganska söt punsch....