Ski Resort skrivbord Snow Meter (Snowbird)
När min snowboard resa närmar sig, finner jag mig kontrollera Utah Snowbird snowcam (http://www.snowbird.com/snowcam.html) några gånger om dagen, önskar sig mer snö ansamlas på min favorit skidort.

Så som en rolig mini projektet beslöt jag att skapa min egen Snowbird skrivbord Snow Meter! Mätaren visar den snö som samlats i de senaste 24 timmarna och det blir uppdateras varje timme.

Som en bonus setup jag en Twilio telefonlinje för att ringa och få min personlig Snowbird Snörapport. Klicka på Play nedan för att höra vad jag får när jag ringer min twilio nummer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Ski Vise

över jul bryta hustrun och jag gick till Mammoth Lakes Ski resort för vissa lokala skidåkning. Under de senaste åren har jag varit, av och på, utför ski tune-ups, vaxning och städa upp ski kanterna. Jag hade köpt några grundläggande utrustning, filer...

Ski-cykel (full suspension)

Denna Ski-cykel var inspirerad av flera kommersiellt tillgängliga cyklar som jag hade lust men hade inte råd.Det är den andra som jag har gjort och har bara sett 3 dagar på snö hittills.Jag tog den första som jag gjorde till Les Arcs i de franska Alp...

Jätte snö Ramp

gör du bor i en stat med massor av snö och riktigt kallt väder men du har ingen där att åka skidor? (som Minnesota) Eller du bara tycker inte att spendera 20 + spänn att åka skidor någonstans och du bara vill stanna hemma. Då detta instructable är fö...

Restaurering: 1878 plattform Glider gungstol

antikviteter är cool, speciellt när de blir antikviteter under många år i familjens ägo. De är inte bara ägodelar något mer, varje gång du tittar på dem de bringa tillbaka otaliga minnen från den gamla goda tiden. Längs resan från tidigare för att pr...

Directional skyltat

idén till detta tecken faktiskt kom från Molly Weasley klocka i Harry Potter som visade där alla i hennes familj var närvarande. Förra julen gjorde jag en för min mamma att Visa där hela hennes familj bor, och jag nyligen gjorde detta till en för mit...

Engadino

detta projekt heter "Engadino" efter Engadin - ski resort i Schweiz. Anledningen till detta är att jag bor i Schweiz, jag gillar skidåkning och namnet är lätt att komma ihåg och uttala. Projektet är en klon av "Pinguino" av sig själv.&...

Snow ski bike

jag hade några extra cyklar så jag trodde jag skulle göra några ski cyklar och ths är hur jag gjorde det.Jag tog nav av hjulen och dela dem jag skär navet halv med spindeln ut och monterade den i en tub och sätta spindeln igen för att hålla ihop.Seda...

Stora ek skrivbord från kök bänkskivor

hacka ett par "Numerar" Ikea kök bänkskivor till en 3 meter lång ek skrivbord.Steg 1: Hämta & hacka trä Köpa kök bänkskivor: 1 x 246 cm för 3 benen, 3 x 186 cm för de två topparna och stödjande balkar.Få till någon i din familj eller till en...

Hemliga lagring flytande skrivbord

Jag blev uttråkad av min vanliga hörn skrivbord och beslutade att bygga ett flytande skrivbord i hörnet alkov i mitt rum att ersätta den.Då, jag tänkte "Om jag ska bygga ett skrivbord i alla fall, varför inte göra det lite funky james bond stil skriv...

Ultimate RGB anpassad PC skrivbord

Detta är mitt dröm Custom PC-skrivbord & tanken bakom bygga detta skrivbord är själv inspirerad. Detta skrivbord är gjord av mig & min bror (Ashish Kumar) & vi har tagit nästan 48 dagar. Vi har avslutat detta projekt i September 2015 men då ja...

Hur man skapar en Downhill Ski-cykel

Bor i en kylig nordliga klimat gör det möjligt för invånarna att njuta av snön i flera månader under vintern. För ivrig mountainbikecyklister, som kan hindra mängden ridning tid på snabb, packad smuts stigar. Inte vilja att bromsas av snö under vinte...

Ljus skrivbord

jag verkligen ville ha en ljuslåda för den ritning som jag gör. Specifikt för en massiv ritning var jag arbetar på.Så naturligtvis fick jag helt sida spåras på detta projekt i stället för bara slutade sa ritning.Korthet var ganska enkelt.1. stora2. j...

Minimalistisk skrivbord

min lilla Ikea hörn skrivbord arbete underverk, men det var ok när jag brukade bo i en liten lägenhet, nu har jag mer utrymme och jag bestämde mig att bygga upp mig själv en minimalistisk skrivbord - typ av-, ur en dörrpanelen och några bitar av trä...

Skrivbord Lcd Panel

Iv'e alltid velat ha en tvåfaldig ordningsmanen setup med en skärm inbäddade i mitt skrivbord. Tja, har jag gjort det! Projektet är ett projekt som en dag, så se till att lägga tid för den.Vad du behöver:1 x 17" LCD monitor (alla storlekar kommer att...

"Du vet att du behöver U skrivbord"

Hi till alla tjejer och killar av instructables!Detta är min första instructable och jag hoppas du finner det roligt ;)Mitt gamla skrivbord var för liten för mina behov så jag beslöt att bygga en ny.Inspiration kom från jag blev kär direkt :)Spänne u...

Animatörer bord med ljuslåda från billiga skrivbord.

Animera som proffsen med din egen hemgjorda animatörer skrivbord!En animatör skrivbord är speciell eftersom de har en extra lilla artikel över alla andra skrivbord en låda av glas med ett ljus i den. Vad skulle de kunna använda det för? Enkel med lju...

Mini Mobile D.A.W./Computer skrivbord

Om du är som mig, gillar du att titta på TV, surfa på nätet och text dina vänner på samma gång från komfort av din soffa.Jag har begränsat utrymme. Jag har en dator skrivbord men jag vill inte sitta i hörnet för att producera musik.Jag ska visa dig h...

IMac skrivbord

detta är teak skrivbord, med en 1" tjocka arcyclic topp/beläggning. Skrivbordet är 31" lång 48" brett och 24" djupt. Dimensionerna valdes för att maximera benutrymme och arbetsutrymme.''Om du hatar sladdar, är detta arrangemang för dig...

Mini LED volym torn (VU meter)

Uppdatering December 2014: ett kit som innehåller alla krets delar för detta projekt är nu tillgänglig från Jameco elektronik. Se material steg för detaljer.Inspirationen till detta projekt startade när jag såg en mängd awesome stereo LED torn på You...