Skiffer: de enkla, anpassningsbara, minimalistiska nöjescentrum.Det börjar lätt nog: en pojke, bygga möbler med hans pappa. Tja, vi ville bygga möbler, men allt de gjorde var att bygga en fruktansvärt överbyggd rullande skåp.

Tio år senare, inför en äckligt, stökigt vardagsrum, en arg katt och en guttural, manly måste skapa: bestämde han sig att göra det igen.

Jag ville ha något enkelt, något minimalistisk. Efter att ha studerat åren och åren av god design genom att köpa allt Apple någonsin, och nyligen slösa otaliga timmar på Pinterest, hade jag beslutat om tre enkla regler för att göra de bästa nöjescentrum någonsin:

1. det måste vara grundläggande. Skönhet är i enkelhet, inte komplexitet. Minimalism är nyckeln.
2. det måste vara tidlösa. Bygga den en gång, och endast en gång.
3. det bör vara anpassningsbara. Se till att det rymmer allt du behöver göra.

Den tredje är diskutabelt, men perfekt. Alla de ansedda, jag ville ha en mycket enkel, mycket liten, mycket... lätt underhållning centrerar; eftersom fokus inte är på nöjescentrum, men underhållning ger, rätt?

Tydligen inte. Jag slog upp detta till min rumskompis - det är hans TV, och hans system, och hans... lägenhet, så hans insatser är avgörande. Han avböjde det hela.

Han ville ha något stort, högt och granna. För att vara rättvis, är själv han stor, högljudd och granna, så det är bara rätt - antar jag. Men detta presenteras ett problem: Hur gör man något stort, högt och granna samtidigt som också det grundläggande, tidlös och anpassningsbara?

Och dessutom sprang jag in i en annan mycket praktiska problem: vi har nyligen köpt ett Xbox Kinect i utarbetandet av Mass Effect 3. Dock eftersom jag är mänsklig, och Tja, kaukasiska, jag har också en udda nyfikenhet om dans. Jag hämtade Dance Central 2 demo och sedan dem förmodligen har slösat bort om 72ish timmar dagarna spela DC 1 & 2. Det är underbart. Det är som en helt ny värld för mig. Jag kan dansa när jag vill, jag kan lämna mina vänner och bara dansa. Jag kan dansa. Jag kan dansa!

... Förutom att jag har inget utrymme. Där Kinect sitter nu bokstavligen lämnar mig en fyra tum sweet spot för dans. "Född detta sätt," och "Giftigt" tvinga mig att flytta ut från det, och så sensorn tycker jag inte, och så får jag arg över att ha blivit misshandlad av två Madonna Protogaes. Om jag inte kan ta på hennes lakejer, hur ska jag slå drottningen? Detta måste rättas till. Jag kommer inte låta Lady Gaga slå mig.

Så jag måste flytta Kinect tillbaka, plus göra ett grundläggande, tidlösa, anpassningsbara, stor, högljudd och granna entertainment center. Samtidigt plocka upp Snickeri för första gången sedan ' 02. I en lägenhet, och inte tickar min grannar.

Kan rulla.

Designen är nog grundläggande: det är i huvudsak ett picknickbord topp, vände på sin sida. Hyllor går i större luckor och har hållplatser och flyttbara dymlingar till hålla den på plats. Det finns kabel krokar i ryggen, och jag älskar det mycket mer än den 1970 mikrovågsugn vagnen.

VAD DU BEHÖVER:
2 2 "x 4" 32 inches
2 2 "x 4" 18 inches
2 2 "x 4" 6 inches (allt detta kan skäras från en 2 "x 4" x 10")-$4

5 2 "x 6" 5 fot (2 2 "x 6" x 10" plus en timmer kille som har tur skrot)-$10 plus 10 minuter av slösa tid.

3 1 "x 10" 2 fot (kan skäras från 1 1 "x 10" x 6")

8 1 "x 1" x 16"(kan skäras från 4 1" x 1 "x 3"
10 1 "x 1" x 1" kuber.
Klämmor
Måttband / linjal
Gradskiva
22 #12 3" skruvar
8 #8 1 3/4" skruvar
Power såg - jag använde en handhållen Jigsaw men det var, i efterhand, definitivt fel verktyg för jobbet. Om du har en tabell såg, det skulle vara optimalt.
Handheld såg - för detaljer och städa upp ojämna kanter.
Borr med 1/2" lite
1/2" pluggen - 2 + fötter
Sandpapper - massor av sandpapper
8 krokar som bäst passar dina ledningar behov - jag kastade förpackningen bort innan jag fick storleken av det här, men detta är en mycket subjektiv sak ändå. Regel: använda storleken större än den som du tror kommer att fungera för dina ledningar behov.

Alla har sagt och gjort, kostade detta mig $68 och fyra timmar. Jag kan inte personligen slå som för ett nöjescentrum.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel tunga hyllor

Jag har ett litet hemmakontor som även fungerar som ett hantverk och syrum.Det hade inte mycket lagringsutrymme, så jag bestämde mig att lägga till några hyllor längs två av väggarna.Hyllorna är gjorda av två 2-av-12 konstruktion-grade styrelser. Fär...

Pussel bit Födelsekyrkan

Jag gillar saker som har nytta, så detta projekt tilltalade mig. Det är en Födelsekyrkan skärm men det är också ett pussel. Pusselbitarna är människor och djur som kan sättas upp i en julkrubba på den nonchalansen över ram. Hela familjen kan använda...

Jakten på den perfekta plånboken

De flesta av oss bär dem alltid runt och trots att de sällan får den uppmärksamhet de förtjänar. Jag ägde en hel plånböcker över tiden och konstigt nog, jag bundna aldrig med dem som jag gör med andra saker som jag alltid bär med mig. De flesta var ö...

Göra smör på hem - kärnmjölk Too - Hand köksredskap endast

Churn eller göra smör från grunden för hand från tunga vispgrädde med hjälp av vanliga köksredskap (ett ÄGGVISP eller visp). Hemmagjord, handgjorda, enkla och minimalistiska. Ingen churn, ingen burk, ingen mixer, ingen mixer, inga maskiner. Kärnmjölk...

College budget, anpassningsbara och enkla bord/stå

medan jag älskar att ha kvalitet föremål tillverkade av företag, några är för dyrt eller för tunn för mig att ha råd eller slösa min tid att köpa. Det är därför jag bestämde mig att försöka göra mitt egna lilla men praktiska, stå. Kostnaden? En ynka...

Anpassningsbara elgitarr / Design process

Översikt:Hej och tack för att kolla min instructable! Detta instructable är tvåfaldigt. Jag skulle vilja förklara en designprocess från en styling synvinkel gör något verkliga använder en datorstödd process samt själva byggprocessen. Jag valde att de...

AMOEBA nivå: En ANPASSNINGSBAR VATTENPASS

ett vattenpass är en lättillgänglig regelbundna mätinstrument. De flesta av dem är inte så dyrt. Möjligheten att göra en med enkla verktyg ekonomiskt och utan förlust av precision är det som gör skillnaden. Detta gör ett vattenpass som ska installera...

DIY dyk skiffer

instruktioner om hur man gör en 3-pager dyk griffeltavla av vardagliga material. (Allt du behöver: disketter, penna, slang för akvarium)Dont vill spendera på en $5,00 dyk griffeltavla? eller helt enkelt DIY roligt? Detta är en mycket lätt att göra pr...

Minimalistisk Mini monter

Så det regnar ute och är du fast med inomhusaktiviteter eventhough du har massor att göra! Väl du kan göra något riktigt användbart och snabbt, och vad mer kan du göra det med barn!Dessa minimalistisk uppvisning står är så söt och användbart. Det är...

Hur man gör enkla StarDragon pappersflygplan

snabb, lång räckvidd, och anpassningsbar, Enkla StarDragon är en semi svanslösa variant av den snabba StarDragon drone segelflygplan. Två har mycket gemensamt, och så en enkel StarDragon kan omvandlas till StarDragon standard. För att göra sådan omva...

Autodesk 123D design-skapa den anpassningsbara lampa/Pen Stand

Skapa din egen anpassningsbar rutan, som du kan använda som en lampa eller en penna stå av 3D utskrift post den storlek bitar, använda bilder eller enkel ritning du / dina barn har ritat och med hjälp av 3D design programvara av heter Autodesk 123D d...

Hemmabio (säng) - minimalistisk/3D tryckt Bed teater

Så du behöver en TV i sovrummet? Detta var svaret jag kom med till vårt sovrum. Den är gjord av 3D tryckta delar och några enkla hårdvara.Om det fungerar för dig, skulle jag gärna se vad du kommit fram till.Om du inte skulle rösta för mig, skulle jag...

Enkla mål

jag nyligen gjorde detta pen(cil) fall, för skäl beskrivs på annat håll, och beslutade att dokumentera processen. Jag tror att detta skulle göra ett bra första projekt för någon som är ny för sömnad och vill göra något nyttigt och "tekniska".Var...

Nöjescentrum med flytande högtalare byggda med Pocket Hole Snickeri

För någon med ett hemmabiosystem är ett nöjescentrum ett bra sätt att organisera och Visa dina olika komponenter. Dock det problemet jag hade var att hitta en som passar i det begränsade utrymmet jag hade tillgänglig. Därför bestämde jag mig att desi...

Minimalistisk våningssäng

Jag har en växande familj och som de flesta människor vi letar alltid efter bättre sätt att använda vårt utrymme.Mina två äldsta pojkar dela rum och ville ha en våningssäng så de kunde sprida ut lite, och jag var glad att bygga dem en. Så började jag...

Anpassningsbara örhängen

Hej alla, detta är en mycket enkel idé att anpassade enkelt dina örhängen, jag hoppas det kommer att inspirera dig :)Mer DIY tutorials: http://bit.ly/MinkyDIYCE-tuto en français est Lá > http://cybercultures.wordpress.com/2013/10/27/chameleon-earring...

Enkla vattenpump för ryggsäcken

jag skapade denna enkla pump att fästa en vattenflaska filter. Jag har köpt pumpar med filter för ryggsäcken innan men de alltid verkar bryta och ofta var skrymmande. Denna pump är billigt att göra och anpassningsbar.Steg 1: Verktyg och material Tool...

Minimalistisk experimentet

Lär dig att lägga till ett ansvarsfullt sätt i stället för att subtrahera. -Jeffrey TangJag har alltid velat bli en minimalistisk ända sedan jag snubblade på minimalism på Internet. Jag tycker idén om ett enkelt liv lockande. Det finns dock flera sak...

Att göra en anpassningsbar nyckel tag hjälp av 123D Design Online

jag hade nyligen att designa en uppsättning objekt att fördela på en teknik händelse, gjorda för att vara enkelt 3D utskrivbara och anpassningsbara, helst av människor som inte är väl förtrogen med 3D design programvara.En användbar liten objekt är e...