Skill Shot Pinball (Knex flipperspel)Knex flipperspel jag gjorde i början av 2012. En utvidgning av de Knex elektroniska Arcade. 4 banor, ett nätverk.

URL: http://www.youtube.com/watch?v=0gau4tKaMLk

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex flipperspel Equinox

https://m.youtube.com/watch?v=vhlf6AgjcykDetta är Equinox, den första någonsin helautomatisk, mynt med, kul att spela, knex flipperspel gjort. Denna har fyra hissar, 16,438 bitar och min post för knex redaktörer val tävling...

Bozar B-1 single shot uzi knex

en natt slogs jag av en idé om den perfekta knex pistolen. Nästa dag började jag sätta min hjärna i rörelse. men min "perfekta" knex pistol var långt därifrån. det bara sköt omkring tio fötter och hade ingen trigger. Jag tillbringade en timme tw...

Knex - flipperspel

Hej alla, detta är en fullt fungerande flipperspel som jag byggde. Det tog ca 3 månader för att bygga och används över 5000 bitar.Den har 9 bollar som är ditt liv, när bollarna släpper ner i botten som de går på en viktad väg. När alla 9 bollar är ne...

Flipperspel knex

detta är min knex flipperspel! Dess super cool och är mycket stor.För- och nackdelar:1. mycket stora2. smidig simfötter.3. coola element.4. Jack pot hål.5. Jack pot bollen tillbaka.6. ser cool.7. tålig.Prenumerera om du gillade det!...

Fenrir119's Knex Ball maskinelement

ursprungliga delar är från mina olika boll-maskiner, allt på ett ställe. Jag kommer att hålla denna uppdateras, att lägga till fler element med varje boll maskin.Fotot är från Space Tower.Steg 1: hjulet En annan typ av hjul som jag inte hade sett för...

Knex Double Shot Assualt gevär

Hey guys jag har precis avslutat ett nytt projekt som jag har jobbat på ett tag nu. Det är Knex Double Shot geväret! Det använder en laddning handtag som på skott-bågar att kuk två bränning stift på en gång. Den enda stora skillnaden mellan en shot-b...

Knex dubbel - Decker - What-The-Hecker flipperspel instruktioner

min första instructable. Innan du går vidare, om du inte har minst 5000 bitar vänd bort, men för dem som ger jag dig den Knex Double Decker vad The Hecker flipperspel! Detta stora 8 x 16 blå rod struktur storlek projekt innehåller dessa element:(4: e...

Gör en Mini dubbel-Shot Knex pil och båge

Obs: vara trevligt detta är min första.Denna båge skjuter från 10 till 25 fot.Dess enkla och lätta att göra.Den har 2 sidor för en double shot och enkel för att hålla!Steg 1: Den upprepade & den nya, ganska mycket vad du behöver Vad youl behöver är:S...

Knex pinball spelet...

Detta knex pinball spel är uppgraderar och har en boll avkastning, en plats där bollen droppar in. Och när bollen går in i bollen tillbaka spelet är över... Kom ihåg att Prenumerera???...

17-shot knex pistol + Mount

detta är den förbättra versionen av 10-shot pistol + mount.Jag ger legofanatic 98% av kreditportföljen, eftersom jag använde sin 5-shot pistolFästet är nu mer stabilt och hållbart.Jag hoppas du gillar det!(Detta är version 1.1:)...

Min Knex Sling Shot Sniper

detta är min nya knex slangbella prickskyttegevär att jag gjorde det tog mig ungefär en timme att göra hela pistolen men det var värt det vapnet kan skjuta ca 100 till 150 fot med tre eller fyra #64 gummiband och ammunition en röd stav med röda konta...

Knex Sniper-Single Shot

dess en stark knex sniper kan det varyed till makten som beror på du gummiband min en är mycket kraftfull när det är en bra pistol och jag kommer att publicera det fullt om du kommentera och jag här vad jag kunde göra det och även skicka mig bilder a...

Knex 16-shot Gat

Bara något jag gjorde nyligenInte mycket tid för knex nyligen. gjorde en sniper pistol också....

Knex Double Shot Assault Rifle

min vän och jag byggde denna pistol för några dagar sedan. Det tog nog ca 3 timmar totalt att bygga. Här är några fördelar och nackdelar.Proffsen-Robust-GEVÄRSSTÖD (suger)-Bekväma lager-Dubbel shotNackdelar-Kort räckvidd (ca 25 ft)-Tar upp en hel del...

Knex M40A3 RBG / Sling shot

jag inte kommer att utstationering instruktioner, i ställe ive precis postat dessa för dig att försöka bygga från.Om du vill ha ursprungliga storlek bilder, klicka på en bild (liten en), klicka på bilden igen (större en), sedan i botten av skärmen se...

Knex OSP25-30 en shot pistol

detta är en liten en shot pistol. Bra utbud beroende på gummiband och mycket robust. Detta är min ursprungliga pistol. Ändra om du vill jag bara be att jag får lite kredit om du gör. Ammunition är lite gröna stavar, kan du skjuta 3 i ett skott om du...

Knex Spray Shot

detta är en knex pistol ive består av mindre sedan 30 St och är en... Bra skott en spray (mini uzi).Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:...

Single Shot Knex Pistol

detta är min första "riktiga" instructable. Vänligen bygga denna pistol och berätta om du gillar det. :)Steg 1: Fat Make this.Gör detta.Anslut dem.Steg 2: Handtaget Göra detta.Lägga till ditt fat.Steg 3: 2: a lagret Lägga till alla dina vit/grå...

Knex 8-shot semi automatisk RBG (gummiband gun)

detta är en 8-shot semi auto rbg som jag gjort efter att ha tittat över vissa andra konstruktioner. Den använder 8 statiners gummiband pistol fireing mechanisim som massor av andra använda.Steg 1: Konstruera dessa delar Behöver du dessa bitar: (siffr...