Sko Decorating handledning


Detta är min första handledning.

Vad du behöver:
-skor.
-Dekorationer - blommor
-lämnar
-tulle
-etc
-limpistol
-Varmlimma
-sax

Relaterade Ämnen

Handledning: Kartong glasögon och 3D papper mustasch

Funderar du på att göra något för Movember eller bara för en rolig kostym projekt? Jag har en rolig två delar tutorial-gör din egen kartong glasögon och 3D papper mustasch. Vad är en anledning, du vill göra detta för varje tillfälle eller vanligt ole...

DIY Fashion handledning: Hjärtat sko klipp

inför med en oinspirerade garderob och begränsad budget hur du förnya din garderob så det ser fräsch och ny? Jag har varit på väg att kasta bort många saker men att liten DIY röst inom mig alltid tycker jag kan bära den för "någon gång" eller kl...

Hur man knyter en sko

varför lär dig knyta en sko?Som ny medarbetare på Instructables beslutat att skriva ett enkelt projekt för att bekanta mig med de verktyg och textanalys. Således började skapandet av denna handledning om hur man Knut dem skosnören. Detta projekt komm...

Gjutning/göra en del två gjutform av en anpassad Joby Gorillapod hot-sko Kameraadapter

Äger du en Joby Hybrid eller SLR zoom GorillaPod, en med stora blixtsko? Har du någonsin velat använda snabbkoppling klipp foten som kommer med GorillaPod på eller med en vanlig stativ eller andra kamerasystem du äger? Du kan inte eftersom du inte ha...

DIY papper hantverk projekt: Hur man gör mångfärgade pappers Peacock för Home Decor

Ett intressant DIY papper hantverk projekt kan bestå en mängd lätt Göra det själv papper hantverk idéer för dig att göra hemma. Detta steg för steg handledning med instruktioner om hur man gör mångfärgade pappers Peacock för Home Decor projekt är någ...

DIY ROOM DECOR till jul! Vinter kottar! Decorating idé!

❤Please prenumerera på min channel❤!https://www.youtube.com/user/MORENADIY/featuredSteg 1: Material som krävs! ♡ Hey guys! Jag är så glad för julen! Jag börjar in semester videor med en DIY semester Room Decor!Steg 2: När hon gick igenom hantverk but...

Bästa av avfall hantverk: DIY plastsked Room Decor.

Om du är en ivrig älskare av bästa av avfall hantverk älskare då, denna DIY plast sked Room Decor, är en sådan hantverk som definitivt kommer att fånga din uppmärksamhet. Det innumerable Bästa DIY projektidéer ute men att göra en återvunnet hantverk...

Återvunnet DIY projekt: hur man gör DIY plastskedar & spegel Wall Decor

Jag älskar att göra återvunnet DIY projekterar! Nu du kanna se en komplett steg för steg handledning om hur man gör en DIY plastskedar & spegel Wall Decor. Pryder vardagliga väggarna och lägga den bästa heminredning idén av en vägg spegel dekor till...

DIY hem dekoration: Hur man gör Quilled Shell Wall Decor

Quilled shell wall decor är en unik och en intressant idé som kom att tänka på, när jag tänkte på idéer för min DIY hem dekoration projektet. Omvandla ett vardagliga rum till ett levande vardagsrum kan lätt göras, om du titta på denna kompletta steg...

Rutig sko (med din skosnörning)

Hej killar!Jag såg ofta skor med schack mönster på den, med sina skosnören. Jag försökte och jag gjorde det. Nu frågar folk ofta hur man gör det, så jag slutligen väljer att göra en tutorial.Det är inte svårt som det kan verka och det är inte riktigt...

DIY papper hantverk: Origami smycken Box handledning

Damer! Denna lätt papper hantverk är speciellt för dig! Den fantastiska Origami smyckeskrin är super lätt, mycket användbart, tar inte mycket av din tid göras och är också en av de bästa DIY hem projektidéer som du någonsin kan göra. Denna fantastisk...

Handledning 11 papper Bell med miura fold / lampskärm Bell

Handledning 11 papper Bell med miura fold / lampskärm BellDesign papper Bell wellpapp med miura fold / Decor lampskärm Bell (valfritt)Kommande projekt.Publicera nya konstruktioner. planerar nästa tutorials. försöker öka svårighetsgraden och högst 40...

Hur man sparar en illa bruten pointe sko

detta Instructable fungerar bara om du har någon form av skor. Det kan användas med Sansha skäl och Premerie. Jag tror att du kan använda med Sansha Futura och Partenaire om du har "superlim".Du kan easly ruin pointe skor. Jag vet att många männ...

Inomhus Bigfoot jeans recycle flip flops handledning

Hej, sommaren är äntligen här, och jag fick idén om att ha inomhus Bigfoot tyg flip flops i stället för tofflor. När jag går ut flip flops är perfekta för att sätta dem på mina fötter och sedan varför inte jag har ett par för toffel-versionen? Så nu...

TUTORIAL: Hur man gör en Kid-storlek 1700-talets europeiska spänne sko

nyligen, jag delade en tutorial för att göra en falsk spetsar rufsar front skjorta (del 1) för Piano Man historiska skolan kostym. För nästa pjäs ville jag göra en svart boot täcka över hans regn stövlar. Jag forskat online för att hitta en tutorial...

Laser skär sko

Du behöver:1/4" träLaserskärareTrälimMenyfliksområdetSteg 1: Laser CutIngår det .svg .ai filerna och en storlek 8 sko.Dessa kan vara re-storlek att passa olika storlekar, men vi är dåliga på matte, så att du på egen hand.Graverad blå linje, och skära...

Sticka tillbaka en sko sula.

Denna veteran sko slutligen hade det enda lossnat. Här är hur jag gjorde en snabb lösning på den.Steg 1: Limmet. Detta är ganska starkt lim gjorda lokalt. Det är en av mina favorit komponenter för projektet att göra.Steg 2: Att komma till stickning....

Batch + CMD liten handledning

Hej Välkommen killar tillbaka till en annan sats Instructable.I detta är Instructable I'am ska visa er några av grunderna i att använda båda Batch-filer och CMD....Så veta killar om du gillade denna lilla handledning och vill mig att göra mer eller d...

Bokhyllan Decor

Jag kom upp med denna enkel inredning för min bokhylla, vilket jag tycker är girly men samtidigt modern och mycket enkel :)Steg 1: objekt-Ljusstake fack: Walmart-Diamanter av dussin: Ross-Te ljus: IkeaSteg 2: diamanterBara ut diamanten i candle inneh...