Skräddarsydda, små gaming skrivbord - maximera ditt utrymme.På grund av utrymmesbegränsningar har jag bara rum för en liten gaming skrivbord. Frågan med de flesta små skrivbord är mängden ledigt utrymme när bildskärmen är på plats. De flesta bildskärmar har en stor bas som konsumerar mycket av tillgängliga området och komma i vägen för annan kringutrustning. Skrivbord kan också ha en vana att titta singularly oattraktiv.

Min lösning var att anpassa ett skrivbord genom att inkludera en monitor hylla som jag kan bädda in bildskärmen.

Skicklighetsnivå - mellanliggande.

Material:

  • MDF
  • Blackboard vinyl
  • Skruvarna
  • Trälim
  • Automotive sprayfärg
  • LED-belysning - tillval

Verktyg:

  • Sticksåg
  • Router
  • Arbetsbänk
  • Klämmor
Se Steg
Relaterade Ämnen

Skräddarsydd knoppar på din CNC Mill

Här är ett enkelt projekt för alla de CNC för metallbearbetning nybörjare.Detta projekt kom till som en dag, på något sätt, hon tappat vredet på min metall vibrator / dricksglas. Jag minns sa ratten var så usel, det brukade få loss och flyga bort med...

Skräddarsydda Keg kylare för Camping!

Först och främst tack för att kolla min Instructable! Jag har skapat det som en post i den göra en Box tävling sponsrad av Rockler! Om du gillar detta Instructable, Vänligen rösta för mig! Jag skulle älska att vinna denna tävling!Förra året, bara någ...

Skräddarsydda kattmynta katt leksak

detta är en design för en anpassningsbar filt katt leksak, komplett med fjädrar, klockor, kattmynta och allt annat du kan tänka dig att lägga till! Du kan göra detta lilla critter på mindre än en timme, och leveranserna är billiga på din lokala hantv...

Skräddarsydda kjol

Detta är min instructable om sy en skräddarsydd kjol.Steg 1: Vad du behöverHär är vad du behöver att skräddarsy din egen kjol-två olika tyger-sy garn-en nål eller en symaskin-en knappSteg 2: Skär tyget Först skär kjol (stort rött tyg bild 1)Du har tv...

Skräddarsydda T-Shirt

detta är en tutorial som visar hur man gör en "skräddarsydd" t-shirt med thepatternshare.comDetta är en kläder mönster ändras baserat på dina mått. Det fungerar för både män och kvinnor (eller barn eller djur verkligen).Detta är den första versi...

Billigt, skräddarsydda att passa, fingerborgar. (eller MANLY, MAN storlek, MAN fingerborgar)

Gör skräddarsydda att passa fingerborgar, epoxispackel eller polymerlera (för sömnad) billigt, snabbt och enkelt!Här är ett återkommande problem som jag haft under åren. Jag ska vara sömnad, sy eller laga något * manlig *. Saker där materialet är tjo...

Hur man gör Super snyggt och lätt skräddarsydd hörlurar / i-öra monitorerna

Tom nyligen haft en snilleblixt och utarbetat ett mycket smart sätt att anpassa hans hörlurar med sugru och skapade en perfekt avgjutning av insidan av hans öra.FÖRDELAR:Skapa en perfekt passform för dina hörlurarMinska bakgrundsbruset och leverera m...

Elf öron, skräddarsydda i silikongummi

medan kostym butiker har sålt skum latex spetsiga öron för en tid, sin generiska one-size-fits-all form: en standard och relativt skrymmande uppsättning punkter som aldrig helt kan blandas med en människas naturliga örsnibbar. Extra mjuk och porös in...

2 minuter skräddarsydda kuvert

Detta korta instructable kommer att lära dig hur du gör din egen skräddarsydda kuvert med en super enkel idé.Steg 1: Vad du behöver är:Om du har en färg dubbelsidig skrivare:1. kuvert tamplate (jag hittade massor på google images)2. alla färgglada el...

Kanelbulle för en skräddarsydd

Ibland kan du få ett sug efter en kanelbulle men bageriet är slutsåld eller de har bara några med grädde på och du gillar inte grädde på din kanelbulle. Eller kanske du såg min instructable och plockade upp ett paket av Pillsbury (eller annat märke)...

Hur man gör en fantastisk skräddarsydda läslampa

Flera år sedan köpte jag denna rustik bordslampa i Mexiko. Enkel och fantastisk. Den ligger vackert i våra vardagsrum bredvid en läsning stol och är alltid ett samtalsämne med besökare. Det finns ett växande antal designers och tillverkare som använd...

Göra en skräddarsydd slida klänning från en skräddarsydd sömnad mönster

Denna video visar hur man gör en skräddarsydd slida klänning från en skräddarsy Magic skräddarsydd sömnad mönster (att prova ut ett mönster, Vänligen kolla in tailormagic.com). Eftersom skräddarsydd mönstret beskriver redan din unik kroppsform, kan d...

Enkla skräddarsydda fågel quilt-fåglar N stjärnor

jag hittade denna fågel material i butiken och hade ingen aning vad jag ska göra med det men jag var tvungen att ha det. Äntligen efter veckor av den sitter på min styckning tabell börjat mönstret veckla ut på papper. Allt jag behövde var rätt accent...

Skräddarsydda värme pad cover

jag gillar med varm-kall förpackningar för att hålla knäna varma i vinter när jag tittar på TV.Men eftersom jag finner det jobbigt som jag har att hålla still/lögn fortfarande för att undvika den varm-kall pack glider av, beslöt jag att göra en "skrä...

TravelUS Magnum Opus: Att skapa en skräddarsydd semester resväg

Tillbaka när de var mini-makers, vi homeschooled våra barn, vilket innebar att överallt vi gick var en studieresa - om det var till mataffären eller till Grand Canyon. För att göra mest av vår stora familj resor, men skapade vi en skräddarsydd semest...

Skräddarsydd Touch - en mus från touch känsliga pads, monterad, kan du

skräddarsydda Touch är ett sätt att göra någon inmatningsenhet från touch känsliga kuddar, som kan monteras på varje person.Det är bra för människor med skakig rörelser och dålig motorisk kontroll, som de med cerebral pares.Detta instructable beskriv...

Hur till lägga till skräddarsydda bilder till ditt blogginlägg

en steg för steg guide om hur du lägger till bilder effektivt till din blogger postSteg 1: Klicka på ikonen Infoga bild Klicka för att placera markören där du vill att bilden ska synas.Klicka på ikonen "Infoga bild" i menyn längst upp (se bild)....

Extrema Office/Gaming skrivbord!

Efter vi avslutat renovera vårt hem, det finns mycket överflödigt trä/plywood kvar och jag tänker på vad ska jag göra till den. Efter mycket tänkande och att föreställa sig, bestämde jag mig att uppgradera mitt skrivbord, tänkte jag det är dags att b...

CTRL skrivbord för utrymme simulatorer och okända

Jag blev inspirerad av ett uppdrag kontroll stil skrivbord. Allt du behöver göra din jobb rakt framför dig. När jag var forska vad andra har skapat (inte mycket där ute). Jag kom över ett skrivbord på hjul och hade en sluttande skrivbord med cut outs...