Skrot slutar tabell

Det kan vara svårt att tro, men detta attraktiva sidobord korn gjordes nästan uteslutande med skrot trä. Det ser fantastisk och är lätt att göra som det kvittar storlek eller av skrot trä du använder, eller som du inte exakt med din nedskärningar.

De enda delarna av detta projekt som jag köpte var en 3' del av valnöt inlägget och kände pads för undersidan av fötterna, resten var alla överblivna trä. Att göra ett slut korn bord från din egen skrot trä lugg är inte bara en stor återanvändning, men ger någon fin trä klipp du har ett nytt liv.

Här är hur jag gjorde den.
Se Steg
Relaterade Ämnen

(En annan) Skrot slutar tabell

Om du är som mig och kärlek arbetar med regenererats trä, är oddsen att du förmodligen har en ton av trä rester kvar från dina tidigare projekt. Efter att flytta till New England, märkte jag att pallar tycktes vara överallt upp här, så jag började an...

Lastpall Bibeln: Att hitta, inspektera och demontering pallar

För dem av oss i DIY, upcycling och Träbearbetning samhällen, har återvunnet trä varit en stigande styrka som ett medium för hem projekt i år. Dess utseende och historia ger våra möbler och heminredning en karaktär som människor beundrar och det kan...

Tabell-stol från skrot

Göra detta enkla bord stol arrangemang att återanvända avfall på ett riktigt sätt. Studenter från Vigyan ashram-DIY Lab, Pune gjorde detta i skrot revolution tävling. Följande är byggnaden stegen, gå igenom den.Steg 1: Material och verktyg Någon skro...

Skrota tabell

det finns en hel del trä ute i världen utan att ta--i soptunnor, gränder, obebyggd tomtmark, övergivna byggnader, återvinning gårdar och arkitektoniska bärgning centers. De flesta trä, är om fri från röta, så starka, hållbara och bra att använda som...

Skrot tabell tar 2

Först av detta var inte min idé, jag faktiskt fick den från en annan instructables hittas här:Alhough mycket lik jag har ändrat några saker (vilket jag inte kanske, kanske har ångrat efter). Hursomhelst, jag tror min instructables är annorlunda än fö...

Ekologisk tabell såg staket / arbete bänk

detta är en berättelse om ändringar i en tabell såg att göra det en ännu mer användbart verktyg. Jag tycker att det är mitten av min verkstad, både fysiskt och känslomässigt. Tyvärr slutar det också att vara arbetsbänken för många gånger. Detta proje...

Projektet bänk (instruk-tabell!)

jag har njutit av många stora Instructables på denna webbplats; Det enda problemet var bristen på en plats att arbeta på dem. Om du är som mig, känner du något tvångsmässigt behov för en trevlig, ren, enkel yta för att sprida ut böcker, papper eller...

Tabell Router (steget Router Mount)

Ett par saker innan jag går in det...Jag gjorde detta i ett par timmar av försök och misstag (på ungefär samma sätt som jag gjorde mitt bord såg). Det är ganska robust och kopierar idén jag har sett någon annanstans. Det är också ett farligt objekt.A...

Tyg bildade te tabell i GFRC

Tyg bildade te tabell projektet kan avslutas i en helg med enkla material.MATERIAL & verktyg listaMaterial för detta projekt kan vara så enkelt som skrot från andra projekt. Denna särskilda te tabell byggdes med material kvar runt i affären. Om du fö...

Hur till restaurera tabeller/trämöbler

Hi i detta instructable jag kommer att gå igenom de processer och stegen för att återställa möbel som har sett bättre dagar. Jag kommer att visa dig hur jag restaurerat en uppsättning 3 teak enstaka / soffbord, men det är egentligen mer av en guide f...

Terrarium tabell

Jag har velat göra inomhus 'trädgård' möbel i evigheter. Inte bara göra växter hjälp förbättra inomhusluftens kvalitet (se NASA studera), de är också enorma humör förstärkare för mig. Så jag äntligen fick till det och byggde ett terrarium soffbord! D...

Dubbla sammetslena släde från skrot

Detta är en instructable för en enkel cross cut släde, som ska användas med en tabell såg. CrossCut slädarna används för att vägleda bitar av trä, små paneler etc. exakt över bordet av sågen. Den här är reversibel, och kan användas för att skära rakt...

Rista en Super läckra bit av fisk väggdekorationer från en bit av 2 x 4 skrot

min så började göra vissa carving, vilket var vanligt lite ur eftersom jag är oftast den som gör sånt här. Jag ville bara vara uppmuntrande av hans konstnärliga strävanden. Jag kontrollerade själv så länge jag kunde...Men den lilla människan som leve...

Tabell för ett billigt Tablesaw

För några veckor sedan, gjorde jag en hemgjord tablesaw med en handhållen cirkelsåg som jag redan ägde. Medan denna såg tjänade syftet att göra långa snitt med en hemmagjord staket, hade det inte flexibilitet såga vinklar eller ens en rät vinkel.Jag...

Skruvlös Hexagon tabell med hjälp av 3D-utskrifter

Välkommen till min DIY handledning för att göra en skruvlös hexagon tabell. I denna tutorial, ska jag vara visar och förklarar steg för steg hur man ska uppnå detta unika tabellen.Saker och färdigheter du behöver:Kvast pinnar diameter 24mm, att föred...

Konstnärliga harts wood topp för gratisgrunka end tabell

förbättrat en gratisgrunka tabell genom att lägga till en konstnärliga regenererats trä top, täckt med polymer harts beläggning. Skivor av en gammal 4 "x 4" post, och en stor trädgren, lägga till intressanta former och textur.Steg 1: skaffa ett...

Baby ändra tabell med förvaringshyllor

som några av er där ute, jag kommer snart att en ny pappa. Detta är svansen på tillverkning av en ändra tabell för min framtida mini-mig. Denna konstruktion kan sannolikt anpassas till andra ändamål.Min slutliga produkten ändrats lite sedan men jag t...

Dolda vapen lagring - ser ut som en gammal tabell!

Det finns fördelar och nackdelar för varje metod för att säkra dina idrottsliga armar eller andra värdesaker. För en ansenlig mängd pengar, kan du köpa nästan ointaglig kassaskåp. Jag betonar ordet "nästan" här eftersom varje kassaskåp kan knäck...

Bunny Rabbit hydrering Station gjort från skrot trä

Hey där. Så jag hade några timmar extra och hade lite mod att göra till vår kaninbur. I grund och botten behövde vi vattenflaskor för kaniner installera på insidan av hutch. Jag vet du kan köpa väggmonterad flaskorna och parentes från de flesta djura...