Skrot trä julgranTis säsongen för att jolly...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Julgran på flaska

En julgran som är praktiskt taget gratis!Steg 1: leveranser Fyra 2 Liter Soda flaskor Jag fick min från en bankett (alla drack läsk och var på väg att kasta flaskor)Ett par sax Jag hade sax hemma3 pappersark skrot Detta papper var från ett hälsa pake...

Animatronic Talking julgran - del 1

i denna Instrutable kommer jag visa dig hur man förvandlar en vanlig billig dekorativa konstgjorda julgran till en awesome animatronic robot plattform för Geeken i familjen.I den andra delen, kommer jag visa dig hur du kan införliva taligenkänning.De...

Mini julgran (med ljus!)

Denna mini julgran är perfekt att lägga till semester anda till någon skrivbord och kan också göra en bra gåva (åtminstone jag hoppas det! Jag planerar att göra mer och ge en till min bror och en av mina LED besatt vänner). Det kan göras med skrot ma...

Gör en industriell trä julgran

Jag är stor på återvinning och återanvända saker. Jag är alltid villig atttänka utanför boxen. Traditionella julgranar är naturligt vacker och doftar fantastiskt. Och ja, jag välja ett riktigt träd varje år. Men i år ville jag lägga till något som va...

Kartong låda-top julgran mall

bestämde vi oss mot att sätta upp en riktig julgran i år, men vi ville ändå ha något att dekorera som en familj. Så gjorde jag en enkel julgran från en kartong. Riktigt enkelt, bara krävs en minimal mängd av material och våra 2 yo son hade massor av...

Micro LED-julgran gåva inslagning

Jag kom upp med idén om presentpapper när jag ville göra något annorlunda i inslagning gåvor snarare än en normal presentpapper. Du kan implementera denna gåva inslagning idé när du ger någon en liten present (värdefulla gåvor är alltid små :)) och d...

LED-lampan blinkar julgran (ingen programmering!)

I detta projekt ska jag visa hur jag gjorde min Juldekoration i år, en 120x80cm julgran med blinkande ornament och guirlande, och den bästa delen - absolut ingen programmering!Projektet är lite tidskrävande, som vad som helst med nästan 1500 lysdiode...

Giant utomhus julgran prydnad

I denna handledning kommer vi att göra en jätte tänd julgran prydnad att hänga från en utomhus träd. Jag gjorde det från skrot stålstänger svetsas ihop till en boll-format ram, som jag sedan pulverlackerat att skydda mot regn. Jag svepte ramen med ju...

Julgran hyllor

denna uppsättning julgran-formade hyllorna kom till eftersom vi har en valp som Barr är någon form av Hundarnas motsvarighet till kattmynta och vars beteende runt insvept saker oundvikligen resulterar i snabba fragmentering av dessa. Vi tänkte på oli...

Gör din egen julgran trä

två listig DIY Divas, Karlien och Elizabeth Visa dig hur lätt det var att göra denna vackra trä julgran. Även om de gjort samma träd design, kommer du att märka att de vart och gjort olika fötter för sina julgranar.Steg 1:Du behöver:76 x 76mm PAR pin...

LED-julgran

en tjusig liten LED-julgran från ingenting men lysdioder, motstånd och en hittade strömförsörjning.Steg 1: delar Detta träd har gjort 17 röd, grön och gul LED - billigaste elektronikaffär hade i lager. (ingen aning vad tillverkaren)Deras specifikatio...

Julgran från skrotar

I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en lastpall julgran från skrotar. Jag gjorde detta i höstas, just före jul. Så vet jag en massa människor som börjar köpa julklappar i juli. Så varför inte få din pall julgran gjorde före tid.Du...

Antique-ish julgran Topper

min fru och jag förbereder för vår andra jul tillsammans som par. Förra året var en oskärpa och vi samlat några ornament och dekorationer, men i år, som vi lade upp våra träd att förbereda festligheterna, vi mindes att vi aldrig fick en stjärna för v...

Julgran dörren galge

detta är en steg för steg guide som visar dig hur man gör en julgran som kommer att hänga från nästan någon dörr och kan dekoreras på oändliga sätt. Om du är trött på en traditionell krans eller bara vill ha något mer självständigt, är det.Steg 1: sa...

3D utskrivbara julgran prydnad

Detta är en lätt 3D utskrivbara julgran prydnad.Steg 1: Ladda ner filenHär är det!Steg 2: Skriva ut filenJag använde Maker bot Replicator 2 med PLA glödtråden....

Bedårande ätbara Mini julgran med Cookie ornament!

Detta är en kort förklaring av hur jag gjorde en ätligt inredda miniatyr julgran och ett urval av full storlek ornament. Ser som den bästa delen av jul ligger i ätandet (det är topp 3, åtminstone), jag trodde natten vakade holiday filmer och långsamt...

Julgran aktiesymbol

The Tannenbaum Ticker är en julgran prydnad som ändrar färg baserat på hur dina aktier gör. Här är en liten demo;USA och internationella aktier, råvaror och obligationer kan spåras, inklusive marknaden-wide och industri-index handelsstatistiken är in...

Julgran som styrs från telefon: ingen kodning krävs elnätet växla med partikel fotonen och IFTTT göra

En huvudbrytaren drivs av en partikel fotonen och IFTTT. Driva någon enhet (julgran!) i ditt hus från telefonen! Eller från twitter! eller beroende på vädret i din plats! Med ingen kodning och minimal lödning skicklighet krävs.Detta instructable anvä...

Skrota lådan dolda fack

"den bästa platsen att dölja är in plain sight"Jag behövde någonstans att gömma mitt bröd och gelé från alla föraktliga gäster som vill plundra min mat cache för vintern.Så kläckts jag denna idé i skillnad och oro i rädsla att varje ögonblick ja...